Evo da vas pitam jel ima neko iskustva sa ovim keramickim fitiljom? Narucio sam ga tu...
http://www.mtmstore.eu/ispariva%C4%8Di- ... e-cigareteVidio sam na youtubu ima bar 10 nacina... svak svoje hvali i neznam vise sto da radim.
Neki kazu kuhat ga u vodi dva puta po 2 minute, pa ga u microvalnoj posusiti dok neki kazu da ga ne triba prati posto je vec natopljen sa PGom.
Pa onda neki kazu da mora bit plosnata zica koju se uzari dok se mota oko keramike (hot wrap)dok neki kazu da se moze 0.30 coil napravit isto kao i za mesh pa ga samo ugurat.
Onda sam naletio na video gdje lik mota nit iz sterilizirane gaze oko djela gdje ce motat coil, pa preko te niti mota coil.
Neki kazu da se moze odmah parit bez problema i da je WOW!!! Onda neki kazu da je potrebno jedan do dva tanka tekucine potrosit da dode na svoje.
Na jednom videu pari 30 sekundi bez prestanka ko lud, a na drugom govore odmah se posusi i daje dry hit.
Recenzije su svakakve... Odlicno! Sranje! Najbolji Wick ikad!!! Nije vrijedno truda. Pre komplicirano a nema ucinka. Aj sad budi pametan!
Jel ovo iko od vas probao? Kako vam se cini? Na koji nacin?
Unaprid vam hvala...

Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200
RDA: 3-D
RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer