To je jako glupo jer 2009 ja nisam citao njegove "izmislice" ali sam isto kod kuce "izmislio" isto takvog passa...i to pre nego sam kupio moj prvi mod...
Dali to znaci da sam ja zastupnik istog za ovaj dio Evrope??
...ili je mozda jos tisuce ljudi napravilo isto kod kuce pre nego je on "izmislio"??
Jos sam koristio E-Health sranja kad sam "izmislio" mod od baterijske lampe na touch button,bez klikanja...samo na dodir,sjecam se da sam se tako pretstavio na jednom forumu prvi put...Mozda trebam reagirati (kao sto radi Imeo) jer jedan moder proizvodi slicne takve modove? ...ko kaze da jos 300 ljudi nije napravilo to isto?
Da nije bilo foruma ja bi jos uvijek bio izumitelj baterijskog moda...ali kad sam pronasao forume,eh...vidim svi izumitelji, genij do genija
Tako je,ima zasluge.....ali za preradu tudjih ideja u oblik kako ih on zamislja !! I svaka cast njegovim oblicima i poboljsanjima,modifikacijama koje je stvarno izmislio...
Ovako i to pada u vodu jer je nenasitno stvorenje zeljno slave i glorificiranja
Kad IZMISLI cigaretu koja nema dodirne tacke sa kineskom (NIJE ON IZMISLIO E-Cig) onda mozda kupim i majicu sa njegovim likom...do tada ljudi mogu koristiti stvari koje je on napravio (a ne izmislio)...
"JA SAM IZMISLIO" ... je idiotski naziv za kradju kineskih gadgeta

Na kraju krajeva,ko ga je.e......kad su oni (heleni) u pitanju mogu postati nekorektan...