Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Problem isporuke baterija iz Azije
 Post Postano: 12 lis 2013 09:34 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Šalju ali više nije po defaultu nego HK pošta. Samo je moraš izabrati iz izbornika.
To sa alu folijom ne prolazi baš. Zamisli da golu bateriju zamotaš u alu foliju. To bi izgorilo u trenu sve. Uostalom, paketi koji su im sumnjivi otvaraju.
Za sada je najsigurnija fora to da stave u neki uređaj i onda nije sumnjivo.
Ja si planiram uzeti prenosivi punjač u koji se stavlja 4x18650 i ima 2 USB izlaza i možeš puniti sve što se puni preko USB-a.
Evo ovo:
https://www.fasttech.com/product/1280901

Testirao sam takav uređaj od kolege koji ga ima i radi jako dobro. Ujedno je i punjač za te iste baterije.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2013 09:54 

ffroms je napisao:
Šalju ali više nije po defaultu nego HK pošta. Samo je moraš izabrati iz izbornika.
To sa alu folijom ne prolazi baš. Zamisli da golu bateriju zamotaš u alu foliju. To bi izgorilo u trenu sve. Uostalom, paketi koji su im sumnjivi otvaraju.
Za sada je najsigurnija fora to da stave u neki uređaj i onda nije sumnjivo.
Ja si planiram uzeti prenosivi punjač u koji se stavlja 4x18650 i ima 2 USB izlaza i možeš puniti sve što se puni preko USB-a.
Evo ovo:
https://www.fasttech.com/product/1280901

Testirao sam takav uređaj od kolege koji ga ima i radi jako dobro. Ujedno je i punjač za te iste baterije.

Prolazi evo kod mene vec drugi put ali baterije su u plasticnim kutijama preko kojih je folija :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2013 10:11 

Kvragu!!! :angry_shake:
Ja već naručio od poljaka skuplje baterije, a mislio sam preko fasttecha uzeti skupa sa kutijicama ali su me oni već ranije uvjerili da to ne prolazi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2013 12:00 

nekad prode nekad ne prode. ja sam jucer narucio s jos par stvarcica (tek toliko da nakupim $15), vidjet cemo sto ce biti..

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2013 12:43 
Moderator

Meni nisu prošle izgleda nitko doduše nezna gdje su jer su nešto sje s TN.
Tražio sam pare natrag, a ako dođe još bolje.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Naslov: Problem isporuke baterija iz Azije
 Post Postano: 12 lis 2013 12:58 

Moje su 'poslane' 20.9. ali se jos nisu pojavile na HK trackingu, niti sam dobio refund, a ocito se jos nisu ni njima vratile.

sent from my phone

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2013 13:01 

meni nije prošla isporuka baterija, SingaporePost vratio fastechu, refundirali su mi lovu, čekam da mi sjedne lova sa PayPala nazad na račun. U međuvremenu sam naručio baterije Panasonic 18650 od hkequipmenta što je isto Azija. Da vidim mogu li oni poslati. Doduše, u fastechu je baterija 11 i nešto dolara, a kod ovih ista stvar 16. A koliko bi takva baterija koštala kod "poljaka" koje netko spominje? Može neki link?

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2013 13:08 

DylanDog je napisao:
meni nije prošla isporuka baterija, SingaporePost vratio fastechu, refundirali su mi lovu, čekam da mi sjedne lova sa PayPala nazad na račun. U međuvremenu sam naručio baterije Panasonic 18650 od hkequipmenta što je isto Azija. Da vidim mogu li oni poslati. Doduše, u fastechu je baterija 11 i nešto dolara, a kod ovih ista stvar 16. A koliko bi takva baterija koštala kod "poljaka" koje netko spominje? Može neki link?

I mi tebe pozdravljamo :) Ja sam Damir,drago mi je :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2013 13:40 

da, sorry nisam se predstavio nego odmah ravno u srž problema :)
Pa pozdrav svim vaperima ovdje na forumu.
Ja još nisam "punokrvni", parim tek dva tjedna i tek nabavljam opremu. Za sada sve preko FastTecha. Osim baterija, naravno. U međuvremenu parim na nekom lošem, bezimenom (ali zato ne i jeftinom - 215 kn) "start kitu" po imenu Max. Srebrna kutijica sa baterijom, dva cartomizera i usb punjačem. Kupio u lokalnoj trafici. Kupio i dvije hangsen tekućine - us tobacco i menthol. Svidjelo mi se parenje čak i s time. Ali fali pare! Arome ima. Odlučio sam parenju dati šansu i više vremena i pokušati se ostaviti obične cigare.
Oprema bi već bila stigla da nije sve skupa vraćeno nazad FastTechu zbog tih baterija. Sad sve ispočetka, samo bez narudžbe baterija.
A baš ovih dana sam imao nekoliko stresnih situacija i pravo čudo da se ponovo nisam vratio cigareti. Toliko mi se svidjelo parenje!
Molim savjet ili link za kupnju baterija (18650 i 18350), a da sigurno stižu i da nisu preskupe.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2013 13:44 

DylanDog je napisao:

Ovo je samo jedna baterija:
http://ego2.pl/en/baterie/296-akumulato ... -3400.html

BTW, kao što je Damir napisao bilo bi lijepo da se predstaviš kao i drugi ovdje
viewforum.php?f=26

i :wel:

Povratak na vrh 

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.