|
.
Sada je: 24 tra 2026 04:21. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 04:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
weks111
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 22 vel 2014 17:03 |
|
|
Medo je napisao: Valter šta reci  definitivno dobar tekst..... Ljudi nemorate terat dripere i attye u subohm da bi imali doživljaj parnjace....pritom izgubite svaki osjecaj parenjka...okus nikakav, arome nema.... Stavite setup od 1,2 do 1,6 ohma, garantiram da se aroma bolje osjeti, a isto tako i parenje postaje uživancija. 
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 23 vel 2014 01:11 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Rekao bi čak 2,2-2,4 ohma za dobru aromu, ali onda u igri mora biti VW ili kick.
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 04 svi 2014 22:46 |
|
|
Koja je razlika kad driper grije grijač i vatu i kad kayfun grije isti grijač i istu tu vatu? (na istome naponu i istome otporu) 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 04 svi 2014 22:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
U dovodu i protoku zraka
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 04 svi 2014 23:10 |
|
|
Ma ok, naravno max, mislio sam u samim produktima tog sagorijevanja, mada zrak možeš regulirat i na jednome i na drugome....  mislim da puno pizde opet bezveze, kao driperi su opaki a ovo je ajde može stat....opet mi se čini lupetanja neka da im prođe dan.....možda, na ekstremnim snagama i subomu ima sranja (ne zanosim se ja, ima ga sigurno i ovako, ali sve su te izjave nekako uopćene i ne zvuči mi ništa uvjerljivo  (Fala šta si primistija u pravu temu da ne spamam di ne triba  ) 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
ciciban74
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 24 srp 2014 18:28 |
|
Pridružen: 16 srp 2014 23:13 Postovi: 44 Lokacija: Župa dubrovačka
|
Odlican tekst, ako mogu ja uopce komentirati s obzirom da sam samo 5 dana uparen :-) . Ja sam takodjer primjetio da nisu ista ni aroma ni th kod razlicitih atty-ja. Ja sam za pocetak uzeo Joyetech eVic i ego twist sa protankom 2. Ista voltaza, ista tekucna, potpono novi grijaci (2,2ohm)... ma sve isto ali potpuno drugaciji okus. TH i aroma nigdje veze. Twist+protank - katastrofalni TH ne parljivo ( bar za mene), arome nigdje eVic - potpuno druga prica - klizi, puno arome, jednostavno odlicno Pa mi bas i nije jasno Sto se tice nikotina i mg-a, zahvjujuci forumu odmah sam uzeo 18 i 12mg, i moram reci da mi paše vise 12-ka, mozda se potrosi vise tekucine, ali je osjecaj odlican. Sada cekam taj Vamo kajfuni i tajfuni stignu pa da vidimo razliku, mada predpostavljam da nece biti velika razlika od eVic-a.
_________________  Kayfun Lite Plus - eVic-VTC Mini
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 24 srp 2014 18:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Otkrit cu ti jednu tajnu...evic je mod. Aromu daje ono sto nasarafis na evic.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
ciciban74
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 24 srp 2014 19:25 |
|
Pridružen: 16 srp 2014 23:13 Postovi: 44 Lokacija: Župa dubrovačka
|
fek0 je napisao: Otkrit cu ti jednu tajnu...evic je mod. Aromu daje ono sto nasarafis na evic. Lol, hvala ti Znam daj je evic mod, zaboravih napisati za ono sto se nasarafi se zove ECA (kratki) 
_________________  Kayfun Lite Plus - eVic-VTC Mini
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 24 srp 2014 21:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Sve je istina.. Evo ja sam naisao na problem.. Uzeo sam CC od valtera 18mg.. 100ml nestalo za 14 dana Uzeo sam jos CC od Valtera 24mg.. 40ml nestalo za 5 dana
Ne osjecam vise CC....
Sad sam na KTS Joker 30ml -3 dana.. pocinje se gubit aroma...
Ako smanjim nikotin, jos vise cu trosit. Ako povecam nikotin - nezelim ni razmisljat uz potrosnju od 10ml dnevno..
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu Postano: 24 srp 2014 22:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
sasha19_81 je napisao: Sve je istina.. Evo ja sam naisao na problem.. Uzeo sam CC od valtera 18mg.. 100ml nestalo za 14 dana Uzeo sam jos CC od Valtera 24mg.. 40ml nestalo za 5 dana
Ne osjecam vise CC....
Sad sam na KTS Joker 30ml -3 dana.. pocinje se gubit aroma...
Ako smanjim nikotin, jos vise cu trosit. Ako povecam nikotin - nezelim ni razmisljat uz potrosnju od 10ml dnevno.. Miješaj .. dva attya sa različitim tekućinama i kad potrošiš jedan atty stavi onda neku treću tekućinu u njega ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 04:21. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 04:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |