Ma kakva sprava te spopala, još da i to kupim i mogu na ulicu ići spavati
Predstavio je Frenk svoj uradak i ovdje na forumu, odlična stvar za nekog tko se bavi žicama, vikla motore i slično, ali samo za parenje nema šanse da uzimam...
Citat:
može li se na codyu centralni pin podešavati po visini
Naravno da može, uvijek ga za malo izvučeš da viri par desetih milimetara ispod baznog dijela i imaš dobar dotok zraka, a i bolji kontakt sa tijelom baterije.
Ja sam skužio da mi fiber ipak više paše nego mesh... mesh zna zezati iz čista mira i kad ne pogodiš setup a i kad ga pogodiš i ne možeš naći grešku. Drug Karo je doktorirao mesh na temi Line, pa ga pitaj. Zato sam se i odlučio za Codyja... sad vidim da ga i poljaci imaju po nekih 25 eura... dakle bit će tih klonova. Ni za Vivi novu nisam vjerovao da radi dobro, pa se sve više vremena družim s njom. Ovo bi trebalo biti jednostavno i dugotrajno... Brijem da će od klasičnih stock attyja ostati samo 510-ka i ove džidže midže tipa kartovi i clearovi, koje organski ne podnosim... ako rade dobro, traju mi 2-3 dana i nakon toga mogu u kantu jer ne pomaže nikakav burn ni čišćenje...
Ja i dalje smatram da se mi na forumu moramo organizirati, naći tvornicu u Kini i da za nas rade klon Odyja - Velebit... klon Penelope - Dinara... itd... ima tih planina... zamisli samo klon Kayfuna - Triglav!!! Ili Vivi Novu - Trebević!
Eto, puca me južina danas cijeli dan pa mi svašta pada na pamet...

Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules...
ipv Mini, Kaya lite v2+ klon