Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 569 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 57  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine
 Post Postano: 03 vel 2013 01:31 

OT :D

nego vratimo se mi na Codya :)
ja sam oduševljen...malo je pimplav za početak ali kada ga skužiš to je lu-di-lo :slin:
Parim Royal by :sinisa: i reko da probam Coffee od TKS (tkis) i tako ja ispraznim tank...uspem kavicu zavrnem .....otvorim dotok za 1/4kruga i instantno druga tekucina...prvi dim :alikako: aroma,para,sve :slin:

jel stigao Jošku?

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2013 01:55 

Sam ti nama vadi mast... :brav:
Joško je u ZG-u i radi crtane filmove, po običaju... što će reći... neeeeeeeeeeeee, nije stigao... buaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2013 03:33 

Za oko mi je zapela jedna pojedinost.
25 stranica o jednom atomizeru, a to bi se vec moglo nazvat euforijom.
Sve me to malo podsjeca na izlazak Genesisa na trziste. Ljudi su ga dizali u nebesa i pisali da je aroma fenomenalna, TH jos bolji, da treba daleko manje nikotina, itd, itd.
U to vrijeme sam mislil da je stvarno izaslo nesto revolucionarno i da je to neka vrsta parilacke nirvane.
Ali posto ja volim u svemu pricekat da se prasina slegne, tako je bilo i sa genesisom.
Da bi nakon nekog vremena imao priliku probat taj cuveni atomizer....
Prvi dim...hm... drugi dim, hmmmm, treci, cetvrti. Pa u cemu je fora?. Ovo ima manje pare i arome od najobicnijeg RN-a.
I kratko nakon tog mojeg iskustva su po forumima pocele jadikovke. Te nema pare, te slaba aroma, setup ovakav i onakav. Bilo je svakakvih teorija, a jos je samo nedostajala izjava da se dobri setupi motaju samo u noci punog mjeseca. Valjda je sve drugo bilo napisano.
Da bi na kraju genesis zavrsio u beskrajnom moru raznoraznih ato, clearo, i inih mizera.
Nista revolucionarno i nista posebno.
A sve to skupa pisem jer me Oddy podsjeca na Genesis.
Dize se u nebesa, a radi kao i svi drugi na principu spagice, spirale koja se grije, i protoka tekucine i zraka. Nista novo i nista posebno. Princip je isti a stvar je samo u nijansama.
Istina je da u danasnje vrijeme nijanse odlucuju o pobjedniku i nadam se da nisam u pravu kad sa rezervom citam o njemu. Mozda je Oddy stvarno nesto posebno, nesto toliko dobro da se jednostavno mora imat. Parilacka nirvana.
Ali povijest parenja mi govori drugacije.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2013 10:01 
Administrator

hi hi volim Lisa jer je tako surovo iskren. Jedan od razloga pokretanja ovog foruma je iskrenost koja je kronicno nedostajala. Ako nesto nije dobro treba jasno reci da je to govno. A ne sutjeti i razmisljati kako sam opet bacio novac na neko smece. I sebicno ne obracati paznju na druge koji i dalje bacaju novac na isto smece.
Kad sam bio mladic, ekonomisti su imali poseban sistem i redosljed razmisljanja o robi: rok, dizajn, kvaliteta i na kraju cijena. Mislim da ni danas taj redosljed nije diran, a ako je molim vas da me ispravite. I onda i danas meni je to bilo neprihvatljivo. Za mene je kvaliteta broj jedan. Onda dugo, dugo nista pa ide dizajn. Onda jako dugo nista pa na repu dogadjaja cijena i sasvim na kraju rok. Rok isporuke i norma je opterecenje i direktno utjecu na kvalitetu. A kod kvalitete nema kompromisa. To je sistem na koji radim, nacin na koji se radi Devil's Marble i uzrok svih mojih vjecnih neslaganja s ekonomistima. Kome se svidja kako radim - super. A kome ne - tamo ti je Pero on ce napraviti kako ti odgovara. Ja tako ne radim.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2013 11:29 

Zamisli tek da smo narucili od Imea... imali bi barem jos 25 stranica... hihi
Lis je u pravu, ali svi pokusavamo naci zamjenu za stock atty... rn vise nejde van tvornice... 901 se sve teze nalazi... 510 jos svi imaju, ali dokad?

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2013 13:53 

Nisam nikada imao priliku probati RN, 901.... Za sada mi je ovo definitivno vrh...od svih clearova i cartova koje sam imao priilike probati. Mislim da je specifican zbog dobrog dotoka tekucine i keramike koja odrzava paru toplom pa daje puno arome. Isto tako mislum da po okusu nebi trebalo biti razlike izmedju codya, terminatora.....jer imaju identicni CA :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2013 15:23 

mravak je napisao:
Mislim da je specifican zbog dobrog dotoka tekucine i keramike koja odrzava paru toplom pa daje puno arome.

Ova recenica me vec dugo proganja. U stvari ne recenica, nego zakljucak.
Meni je naprimjer najjaci TH i najbolja aroma kod prvih par dimova. I to samo ako ati stoji barem pola sata ili sat vremena nekoristen. A to znaci da je potpuno hladan i da je hladna tekucina u njemu.
Gledajuc konstrukciju Oddy-ja, tekucina je ispod nivoa spirale i rekli bi da je dosta dobro izolirana od utjecaja topline spirale. Mozda keramika ima svrhu da ne dozvoljava da se tekucina zagrije, a topla para je samo rezultat akumulirane topline u keramiki.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 vel 2013 01:25 

Corto_1973 je napisao:
Discount Vapers - Terminator coupon code (Odysseus clone):

For the Terminator Mini use Code terminator at checkout
For the Terminator use Code terminator at checkout
For the Terminator-c use Code terminatorc at checkout

Coupon (Terminator):Terminator mini
Grand Total: $27.99

skida po 17$ sa svakog :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 vel 2013 01:35 

mravak koliki je šiping za hrvatsku sa DV

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 vel 2013 01:53 

kavasaki je napisao:
mravak koliki je šiping za hrvatsku sa DV

Shipping HR (USPS (Priority Mail Flat Rate Envelope)): $16.95

Povratak na vrh 

[ 569 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 57  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club