|
.
Sada je: 28 tra 2026 11:33. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 11:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 03 vel 2013 01:31 |
|
|
OT nego vratimo se mi na Codya  ja sam oduševljen...malo je pimplav za početak ali kada ga skužiš to je lu-di-lo Parim Royal by  i reko da probam Coffee od TKS (tkis) i tako ja ispraznim tank...uspem kavicu zavrnem .....otvorim dotok za 1/4kruga i instantno druga tekucina...prvi dim  aroma,para,sve jel stigao Jošku?
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 03 vel 2013 01:55 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Sam ti nama vadi mast... Joško je u ZG-u i radi crtane filmove, po običaju... što će reći... neeeeeeeeeeeee, nije stigao... buaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 03 vel 2013 03:33 |
|
|
|
Za oko mi je zapela jedna pojedinost. 25 stranica o jednom atomizeru, a to bi se vec moglo nazvat euforijom. Sve me to malo podsjeca na izlazak Genesisa na trziste. Ljudi su ga dizali u nebesa i pisali da je aroma fenomenalna, TH jos bolji, da treba daleko manje nikotina, itd, itd. U to vrijeme sam mislil da je stvarno izaslo nesto revolucionarno i da je to neka vrsta parilacke nirvane. Ali posto ja volim u svemu pricekat da se prasina slegne, tako je bilo i sa genesisom. Da bi nakon nekog vremena imao priliku probat taj cuveni atomizer.... Prvi dim...hm... drugi dim, hmmmm, treci, cetvrti. Pa u cemu je fora?. Ovo ima manje pare i arome od najobicnijeg RN-a. I kratko nakon tog mojeg iskustva su po forumima pocele jadikovke. Te nema pare, te slaba aroma, setup ovakav i onakav. Bilo je svakakvih teorija, a jos je samo nedostajala izjava da se dobri setupi motaju samo u noci punog mjeseca. Valjda je sve drugo bilo napisano. Da bi na kraju genesis zavrsio u beskrajnom moru raznoraznih ato, clearo, i inih mizera. Nista revolucionarno i nista posebno. A sve to skupa pisem jer me Oddy podsjeca na Genesis. Dize se u nebesa, a radi kao i svi drugi na principu spagice, spirale koja se grije, i protoka tekucine i zraka. Nista novo i nista posebno. Princip je isti a stvar je samo u nijansama. Istina je da u danasnje vrijeme nijanse odlucuju o pobjedniku i nadam se da nisam u pravu kad sa rezervom citam o njemu. Mozda je Oddy stvarno nesto posebno, nesto toliko dobro da se jednostavno mora imat. Parilacka nirvana. Ali povijest parenja mi govori drugacije.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 03 vel 2013 10:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
hi hi volim Lisa jer je tako surovo iskren. Jedan od razloga pokretanja ovog foruma je iskrenost koja je kronicno nedostajala. Ako nesto nije dobro treba jasno reci da je to govno. A ne sutjeti i razmisljati kako sam opet bacio novac na neko smece. I sebicno ne obracati paznju na druge koji i dalje bacaju novac na isto smece. Kad sam bio mladic, ekonomisti su imali poseban sistem i redosljed razmisljanja o robi: rok, dizajn, kvaliteta i na kraju cijena. Mislim da ni danas taj redosljed nije diran, a ako je molim vas da me ispravite. I onda i danas meni je to bilo neprihvatljivo. Za mene je kvaliteta broj jedan. Onda dugo, dugo nista pa ide dizajn. Onda jako dugo nista pa na repu dogadjaja cijena i sasvim na kraju rok. Rok isporuke i norma je opterecenje i direktno utjecu na kvalitetu. A kod kvalitete nema kompromisa. To je sistem na koji radim, nacin na koji se radi Devil's Marble i uzrok svih mojih vjecnih neslaganja s ekonomistima. Kome se svidja kako radim - super. A kome ne - tamo ti je Pero on ce napraviti kako ti odgovara. Ja tako ne radim.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 03 vel 2013 11:29 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Zamisli tek da smo narucili od Imea... imali bi barem jos 25 stranica... hihi Lis je u pravu, ali svi pokusavamo naci zamjenu za stock atty... rn vise nejde van tvornice... 901 se sve teze nalazi... 510 jos svi imaju, ali dokad?
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 03 vel 2013 13:53 |
|
|
Nisam nikada imao priliku probati RN, 901.... Za sada mi je ovo definitivno vrh...od svih clearova i cartova koje sam imao priilike probati. Mislim da je specifican zbog dobrog dotoka tekucine i keramike koja odrzava paru toplom pa daje puno arome. Isto tako mislum da po okusu nebi trebalo biti razlike izmedju codya, terminatora.....jer imaju identicni CA 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 03 vel 2013 15:23 |
|
|
mravak je napisao: Mislim da je specifican zbog dobrog dotoka tekucine i keramike koja odrzava paru toplom pa daje puno arome. Ova recenica me vec dugo proganja. U stvari ne recenica, nego zakljucak. Meni je naprimjer najjaci TH i najbolja aroma kod prvih par dimova. I to samo ako ati stoji barem pola sata ili sat vremena nekoristen. A to znaci da je potpuno hladan i da je hladna tekucina u njemu. Gledajuc konstrukciju Oddy-ja, tekucina je ispod nivoa spirale i rekli bi da je dosta dobro izolirana od utjecaja topline spirale. Mozda keramika ima svrhu da ne dozvoljava da se tekucina zagrije, a topla para je samo rezultat akumulirane topline u keramiki.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 04 vel 2013 01:25 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Discount Vapers - Terminator coupon code (Odysseus clone):
For the Terminator Mini use Code terminator at checkout For the Terminator use Code terminator at checkout For the Terminator-c use Code terminatorc at checkout Coupon (Terminator):Terminator mini Grand Total: $27.99 skida po 17$ sa svakog 
|
|
 |
|
 |
|
kavasaki
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 04 vel 2013 01:35 |
|
Pridružen: 05 kol 2011 18:24 Postovi: 265 Lokacija: bosanski brod
|
|
mravak koliki je šiping za hrvatsku sa DV
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 04 vel 2013 01:53 |
|
|
kavasaki je napisao: mravak koliki je šiping za hrvatsku sa DV Shipping HR (USPS (Priority Mail Flat Rate Envelope)): $16.95
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 11:33. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 11:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |