|
.
Sada je: 24 tra 2026 07:31. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 07:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Taifun GT iskustva??? Postano: 03 tra 2014 16:34 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
Ok hvala na info obojici. Sutra narucujem. Ak se ne predomislim i uzmem kaju. Ali njih ima jos vise na izbor. Poludil bum hahaha
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Re: Taifun GT iskustva??? Postano: 07 tra 2014 19:14 |
|
|
|
Danas mi stigao Taifun GT.... napravio sam najbrzi moguci setup bez puno paznje i pedantnosti - MC 1,6 ohma + vata, ostavio sam vatu da viri malo van i stisnuo je s lijeve i desne strane da pokrije rupice - bio sam uvjeren da ce setup biti katastrofa i da cu se namuciti kao masa ljudi.
Nakon toga sam ugodno iznenadjen jer taj taifun doslovce stvara oblake pare, aroma je stvarno cista fantazija, para nije ni pre topla a ni pre hladna - jos na nicemu mi okus nije bio tako dobar i izrazen a uredjaj ne grglja ne curka i radi mi odlicno...znam da ga koristim tek par sati - ali stvarno sam ga pokusao testirat i mrcvario sam ga...pokusao sam ga poplaviti navlacenjem kao sivonja na suho, puhanjem u njega odozgo kroz drip tip, odozdo kroz rupicu za zrak i nista... mali radi onako kako treba. Cak mi uzivo ni njegov drip tip nije toliko ruzan, iako je malo uzak kad se stavi izmedju usnica.
Pribojavao sam se situacija s losim airflowom o kojima sam citao, iako je to subjektivna stvar - meni je ovaj tvornicki setup airflowa taman za moj sweet spot - ne trebaju mi one cijevcice koje mogu povecati airflow... Evo nadam se da ce mi kroz mjesec dana misljenje o Taifunu ostati isto... Nakon raznih kangera, innokina, vivi nova, nautilusa i te "skvadre" ovo je pravo osvjezenje i preporucio bih ga svakome.
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Taifun GT iskustva??? Postano: 07 tra 2014 19:20 |
|
|
|
Super, i moj je narucen sad cekanje dok dode uh. Nadam se da cu i ja tak ostati paf hehe.
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Taifun GT iskustva??? Postano: 07 tra 2014 19:24 |
|
|
Zecman je napisao: Danas mi stigao Taifun GT.... napravio sam najbrzi moguci setup bez puno paznje i pedantnosti - MC 1,6 ohma + vata, ostavio sam vatu da viri malo van i stisnuo je s lijeve i desne strane da pokrije rupice - bio sam uvjeren da ce setup biti katastrofa i da cu se namuciti kao masa ljudi.
Nakon toga sam ugodno iznenadjen jer taj taifun doslovce stvara oblake pare, aroma je stvarno cista fantazija, para nije ni pre topla a ni pre hladna - jos na nicemu mi okus nije bio tako dobar i izrazen a uredjaj ne grglja ne curka i radi mi odlicno...znam da ga koristim tek par sati - ali stvarno sam ga pokusao testirat i mrcvario sam ga...pokusao sam ga poplaviti navlacenjem kao sivonja na suho, puhanjem u njega odozgo kroz drip tip, odozdo kroz rupicu za zrak i nista... mali radi onako kako treba. Cak mi uzivo ni njegov drip tip nije toliko ruzan, iako je malo uzak kad se stavi izmedju usnica.
Pribojavao sam se situacija s losim airflowom o kojima sam citao, iako je to subjektivna stvar - meni je ovaj tvornicki setup airflowa taman za moj sweet spot - ne trebaju mi one cijevcice koje mogu povecati airflow... Evo nadam se da ce mi kroz mjesec dana misljenje o Taifunu ostati isto... Nakon raznih kangera, innokina, vivi nova, nautilusa i te "skvadre" ovo je pravo osvjezenje i preporucio bih ga svakome. Moje mišljenje identično, čak i nakon mjesec dana  čak sam isto radija setap ko i zec, i bingo isprve  evo ga još gore, samo vata nova svako 2 tanka i fura miško ko avion  mašala, ko ga izmisli, svaka mu dala, on i kaya, meni gušt....još jednog ću drmnut, prvom zgodom, čisto nek je tu 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Re: Taifun GT iskustva??? Postano: 07 tra 2014 19:43 |
|
|
Gondor_Warrior je napisao: Super, i moj je narucen sad cekanje dok dode uh. Nadam se da cu i ja tak ostati paf hehe. Vjerujem da ce ti biti isto kao i meni... jer ne vidim sto bi moglo poci po krivu ako ga nakrcas vatom...eventualno ti mogu biti zeznuti navoji pogotovo onaj plasticni, ali mozes ga okrenuti pa sarafis metal na metal, kupiti rezervni tank ili ga malo ovlaziti s tekucinom da klizi dok ga zasarafljujes i naravno ne ga stezati jako. Sto se tice cekanja stvaraju mi se slatke brige: u dolasku mi je russian i ne znam kako ce se nositi s ovim Taifunom a planiram uzeti i squape...ali ako me taifun odusevio - sad me hvata zelja probati expromizer koji je navodno spoj kaye i taifuna i baziran je na njima, ali je zesci od oba - pretpostavljam, nisam ga probao pa ne mogu dati svoj osvrt.
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Taifun GT iskustva??? Postano: 07 tra 2014 19:55 |
|
|
|
Bumo vidli ja sam probal kayu od frenda i super je. I fogger je ok. Nis cekam pa onda napisem osvrt
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Re: Taifun GT iskustva??? Postano: 07 tra 2014 19:58 |
|
|
Gondor_Warrior je napisao: Bumo vidli ja sam probal kayu od frenda i super je. I fogger je ok. Nis cekam pa onda napisem osvrt Dok ne stigne - dodji nedjeljama na meet u Samobor - blizu ti je, pa pari moj Taifun do mile volje ako treba 
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Taifun GT iskustva??? Postano: 07 tra 2014 20:07 |
|
|
|
Haha hvala na pozivu videl sam da se skupljate cak mi kinta slao link na temu al nisam mogel nikak, a ovu ned bi cak mozda i mogel dojurit jedino ak mi nekaj ne uleti.
|
|
 |
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Re: Taifun GT iskustva??? Postano: 07 tra 2014 20:26 |
|
|
Gondor_Warrior je napisao: Bumo vidli ja sam probal kayu od frenda i super je. I fogger je ok. Nis cekam pa onda napisem osvrt Taifun ubije kayu u pojam. Bolje natapa, toplija para sa više okusa. Jedino kaj ga je malkice teže složiti i možeš fulat pa procuri. Kayin plus je da radi bez obzira koliko god ju loše složio i teško da će propišati. Al ako možeš složiti fogger, onda možeš složiti sve 
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Taifun GT iskustva??? Postano: 07 tra 2014 20:33 |
|
|
|
Onda lako jer frend ima foggera pa ak nebum uspio slozit bu on uskocil.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 07:31. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 07:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |