Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 25 lip 2015 14:29 
Veliki Cezar splitske podružnice

Uzmi ce4, zakon je.

Poslano sa mog thl 5000 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Preporuka atomizera d.i.y
 Post Postano: 06 srp 2015 19:43 

Pozdrav, od registracije ovdje sve proucavam, citam, ima tu svega novog za mene, nekolicina skraćenica koje prvo trebam dešifrirati...
Imam mogućnost kupovine preko neta ali mi se neda čekati x dana dok dodje, pa onda ako se još što zakomplicira, jako sam nestrpljiv..., recimo kad budem imo prvi lako ću dočekati drugi!
Vas molim za pomoć oko izbora:
1. Atomizer Kayfun Lite Plus V2 Tobeco cijena kod nas 225kn na e-cigarete shop
- neznam kakva je ovo kopija, što više čitam vise sam zbunjen oko kaye jer ima bezbroj stranica, dizajn mi se svidja, mogućnosti, na mtm-u je orginal SvoeMesto Kayfun Lite Plus 480 kn, nije mala razlika ali ako tobeco nije dobar a netom mi se neda čekati..., uvjek imam pero.d.o.o

2. Eleaf Lemo II Rebuildable - 3.8ml na MTM-u cijena 262kn
- zanimljiv, novi, original, prezentacije su mu odlične

3. Kanger Subtank Mini SUB Ohm OCC 4.5ml Pyrex-Glasstank cijena na MTM-u 312 kn
- ovaj hibrid mi se svidja, nisam bas za direktno uvlačenje u pluća, isprobavam s svojim Emow-om, nije ni tako loše ali količina pare koja će biti puno veća ne znam dal će mi se svidjeti, kanger ko firma mi se svidjela, svaki atomizer mi je bio ok, ako subtank ne curi, kako čitam mogla bi se rupa za zrak suziti pa bi mogao raditi ko svaki drugi, zanimljiva mi je kombinacija sub ohm i rba, valjda radi neiskustva a želja je sve ovo isprobati, u paketu s njim dobivam i nešto grijača, vate...

4. naći nešto na Pero

Baterija je istick 30w a od opreme nemam ništa drugo pa će trebati žice, vate, mjerać otpora i svakako bi volio nabaviti onu bazu na kojoj zašarafim rba bazu i mogu slagati grijač

Svjestan sam da sam novi, bez iskustva u rba, ali s vama cu to savladati! Naravno očekujem i od druženja vapera Riječkog područja nešto besplatne škole!

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 06 srp 2015 20:00 

Mjerac otpora ti netreba ako imas vv/vw mod,dakle istick ti cita otpor

Stalak za slaganje setupa ti netreba,naserafis na mod i slazes

Zice nazicaj ovdje,netko ce ti ustupit metar dva,vatu kupis u ducanu u najgorem slucaju

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 srp 2015 20:12 

Čita istick otpor, onaj bi bio ko gadget :plus: ok, nemora odma, moze i za rođendan!
Molim te vulja za ono od broja 1-4 odgovor, to me ful zanima, pogotovo od onih koji imaju toliko iskustva! Znam da je skoro sve subjektivno ali...

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 srp 2015 20:41 

Neznam kakav je lemo 2, pa nemogu komentirati.
Kayfun lite original je original. Sa klonom nikad neznaš hoćeš li dobiti dobar ili loš primjerak. Ako pogodiš dobar, na konju si, ako pogodiš loš, teško ćeš ga i prodati igdje. Od kayfun klonova onaj za koji znam da valja je Ehpro, samo što ga u HR nećeš naći nego moraš ići na online narudžbu a to uključuje i čekanje od par dana.
Kanger Subtank mini sam već opisao. Meni osobno ni vrit ni mimo bez modifikacije RBA glave. Na najmanjoj rupi previše zraka za normalno povlačenje, daleko više nego na full otvorenom Emow-u, a na najvećoj rupi premalo zraka za istinski lung inhale. Za lung inhale su ipak driperi broj 1, ako imaš volje stalno nakapavati.
No ako imaš volje igrati se sa RBA glavom, pa smanjiti rupu u bazi kroz koju prolazi zrak na neku sebi prihvatljiviju veličinu, dobit ćeš atomizer sa izmjenjivom glavom, no na RBA glavi ćeš izgubit štelanje protoka zraka jer jednom kak staviš, tako će stajati. Što se arome tiče, nema razlike između kayfuna i subtanka, rekao bih da je para malo toplija na subtanku, a vjerujem da je ista situacija i sa Lemom2. Sve su to atomizeri koji rade na isti princip, i vrlo slično su građeni.

Ja bih rekao pucaj na Kaju original ako želiš pariti odmah i sretno. Ako želiš igrati lutriju, uzmi Kaju klona, pa kad dođe, vidjet ćeš na čemu si. Ako si pak siguran da ti višak zraka neće smetati uzmi Subtank mini.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 srp 2015 20:48 
Moderator

nisam siguran, ali mislim da u parilici imaju dobrog klona kayfun v2 plus...samo što košta malo manje nego original, tak da se ne isplati :D što se subtanka tiče...kod povlačenja samo malo popustiš usne oko driptipa, da se para mjesa sa zrakom izvana...dovoljno za pravi lung inhale...ili driptip sa rupicama za zrak. Nisam bas siguran zasto su uopće stavljali druge rupe za zrak...nije namjenjen za nista drugo doli za lung inhale.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 srp 2015 21:10 

@feco
mislis na onaj od HCIGAR klon 297 kn?
Slikom izgleda ko original, jos uvjek je 200kn jeftiniji od originala, ako je dobar 100 kn skuplji nego naručiti i čekati, čini mi se ok
Zanimljiv nacin oko povlačenja kod subtanka :plus:

@diablo
Jako slično i ja mislim zato je i dvojba, u ovom momentu jedini je problem čekanje...., znam da je strpljen spašen ali ubijaju me ovi grijači za emow, 25 kn, i jos ih u rijeci, mojoj blizini prodaju od 1.2 ohma, bezveze, ako malo jače povučem skurim ga na 7-8w za par dana, treba meni deblja žica !

Povratak na vrh 

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club