Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 569 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 57  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine
 Post Postano: 08 vel 2013 02:07 

I meni se teta Šarlota obratila... i rekla - keep me informed...
Ma mislim sve može proći, ali navoji ne mogu. Neće izdržati 10 setupa, nema teorije... čak ni sa teflonskom trakom... i fino sam joj rekao, nije sve u pari, ženi i piću, nešto je ipak u tom duhovnom biću...

I ne kažem da je loš... aroma lagano nadolazi, radi on ok. Ne sviđa mi se tvornički setup na 2 ohma, mislim da je on ipak za min 2.5 ohma i 5V... jedino što je težak u vražju mater... stalno gledam da mi ne smrda konektor... ako ga ne ubije Cody, radit će 100 godina... Nije mi još stiglo srebro, pa ne mogu smotati svoj setup... ali nekih 2.7 ohma na 5V... to moraju biti puna usta pare...

Ja čak mislim kad se slegne prašina i prođe nova godina u Kini da bi nas Šarlota mogla obradovati... ili gazda trgovine.

Keep the faith...

@barbas - terminator c sa discount vapersa te izađe 62 dolara s poštarinom... (uz coupon code "terminatorc" - skida cijenu 17 dolara, ali šiping od 24 dolara ubija). Dakle i uz refund od Hoosiera skoro duplo - Cody je sa shippingom bio nekih 33 dolara...

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2013 02:25 

Corto_1973 je napisao:
@barbas - terminator c sa discount vapersa te izađe 62 dolara s poštarinom... (uz coupon code "terminatorc" - skida cijenu 17 dolara, ali šiping od 24 dolara ubija). Dakle i uz refund od Hoosiera skoro duplo - Cody je sa shippingom bio nekih 33 dolara...

baš gledam i na SVC ispadne ista cijena :conf:
Sub-Total: $54.99
International First Class: $10.00
Total: $64.99

našao sam i codya sa clear tankom ...nije kao naš
https://www.mountainoakvapors.com/Produ ... C&CartID=1

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2013 10:11 

Je, ekipa na Hoosieru organizira co-op za tankove za Cody...

Puno je gluposti na trzistu, kao i losih proizvoda. Mogu samo misliti kako se pocetnik izgubi u svemu i zasto sve cesce odustaju od parenja.

Mislim da cu napraviti kratki vodic cim dodjem doma.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2013 10:51 

Mislim da će ta cijena drastično pasti čim se tržište zadovolji malo.
a i terminator c mi je malo prevelik čini mi se , veliki tank mi je ok ali ovo mi je ipak izgleda malo preveliko , a i nije problem napunit tank koji put.
Corto_1973 - meni je isti problem kao i tebi, navoja skoro da nema. nemože ovo izdržat puno .
interesantno da nemaju svi problem s navojem izgleda da je jedan model od ta 2 što su slali totalni bed :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2013 11:14 

Ja se sjecam da je Imeo najavio da ce raditi proizvode u Kini da bi bili jeftiniji. Ali tad je rekao da hoce vidjeti kvalitet probne serije masovne proizvodnje. Brijem da on stoji iza Nautilusa/Terminatora... To bi objasnilo i povecanje cijene u USA...
Mozda padne cijena ako Tobeco zadovolji s v2 Codyjem... bumo vidli...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2013 13:00 

barbas je napisao:
Mislim da će ta cijena drastično pasti čim se tržište zadovolji malo.
a i terminator c mi je malo prevelik čini mi se , veliki tank mi je ok ali ovo mi je ipak izgleda malo preveliko , a i nije problem napunit tank koji put.
Corto_1973 - meni je isti problem kao i tebi, navoja skoro da nema. nemože ovo izdržat puno .
interesantno da nemaju svi problem s navojem izgleda da je jedan model od ta 2 što su slali totalni bed :D

Mislim da je preglomazan ali sa onim kracim dripom (liquid control) i bez prozirnog tanka on postaje obicni terminator. Taj drip kod svaba dode 9 eura :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2013 13:08 

Svabe ko Svabe...
Nautilus je bio 41 euro na akciji i bez poreza, ali 20 eura za shipping nedam...

Vjerujem da ce biti tih klonova... po pristupacnim cijenama...

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2013 13:15 

Evo da javim dojmove ...nasao sam setup koji mi odgovara znaci 2x2mm fiber (dugi i kratki komad)
tocno onak kak je motao igetcha u svom videu....na to je zamotan 0.22mm kanthal (4namotaja) ukupno 1.5ohma.... Radi fino na 3.7-4.2V uz malo manje pare i izvrsno na 5V .. :plus:

Edit: koristio sam bakrenu zicu...kao NR , cini mi se dosta glupo stavljati srebro
(ljudi su godinama kuhali u bakrenom posudju pa mi nije logicno da se moze nesto desiti sa malom kolicinom bakra u kontaktu sa liquidom)

via htc

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2013 13:56 

Stigo juce i do mene,

Prakticno neupotrebjiv jer dio sa keramikom se ne moze zasarafiti na bazu,kao da nije namjenjen za tu bazu...taman mislis da si uspio i odskoci

Mozda bi se mogao koristiti u slucaj kad se ne bi morala dirati pipa (usnik),da sve dobro skupa zategnes kad se tank i poklopac dodaju ali to je nemoguce...moras da prilagodis dotok tekucine,usnik je povezan za dio sa keramikom i cim malo odsarafis ili zategnes sve ide u qratz,izadje iz lezista a onda pocinje curenje kroz navoj...

:|

Upravo gledam Terminatora na DV-u...i to otprilike,ovo mogu dati sinu da se igra

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2013 14:15 

Karo je napisao:
Stigo juce i do mene,

Prakticno neupotrebjiv jer dio sa keramikom se ne moze zasarafiti na bazu,kao da nije namjenjen za tu bazu...taman mislis da si uspio i odskoci

Mozda bi se mogao koristiti u slucaj kad se ne bi morala dirati pipa (usnik),da sve dobro skupa zategnes kad se tank i poklopac dodaju ali to je nemoguce...moras da prilagodis dotok tekucine,usnik je povezan za dio sa keramikom i cim malo odsarafis ili zategnes sve ide u qratz,izadje iz lezista a onda pocinje curenje kroz navoj...

:|

Upravo gledam Terminatora na DV-u...i to otprilike,ovo mogu dati sinu da se igra

Navodno mu keramika odgovara terminatoru. Ja sam codyyja preskocio i nadam se da ce se terminator pokazati boljim izborom :)

Povratak na vrh 

[ 569 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 57  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club