| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 vel 2013 14:19 |
|
|
mravak je napisao: Evo da javim dojmove ...nasao sam setup koji mi odgovara znaci 2x2mm fiber (dugi i kratki komad) tocno onak kak je motao igetcha u svom videu....na to je zamotan 0.22mm kanthal (4namotaja) ukupno 1.5ohma.... Radi fino na 3.7-4.2V uz malo manje pare i izvrsno na 5V ..  Edit: koristio sam bakrenu zicu...kao NR , cini mi se dosta glupo stavljati srebro (ljudi su godinama kuhali u bakrenom posudju pa mi nije logicno da se moze nesto desiti sa malom kolicinom bakra u kontaktu sa liquidom) via htc Bakrenu zicu kao one sitne upletene zice ili nesto deblju sa koje si skinuo izolaciju ?
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 vel 2013 14:30 |
|
|
|
Sitnu upletenu ...cini mi se da je 0.15...trebam naci negdje deblju da mi bude lakse raditi sa njom
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 vel 2013 14:37 |
|
|
mravak je napisao: Sitnu upletenu ...cini mi se da je 0.15...trebam naci negdje deblju da mi bude lakse raditi sa njom Mozda nesto kao ova srebrna ako neko bolje razumije sto bi to bilo... http://www.lumos.hr/zice.htm
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 vel 2013 15:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
barbas je napisao: Corto_1973 - meni je isti problem kao i tebi, navoja skoro da nema. nemože ovo izdržat puno . interesantno da nemaju svi problem s navojem izgleda da je jedan model od ta 2 što su slali totalni bed Meni a vidim i Kari je malo drugacije. Navoja ima ali je jako knap. Kada sam procistio navoj sve lijepo sjeda, ali sto vrijedi kad je navoj u koso.  Usnik odlazi toliko u stranu da se zavrsna kapa jedva moze priserafiti, a oring bi morao naruciti ... ekscentricni. damirdjg je napisao: Mozda nesto kao ova srebrna ako neko bolje razumije sto bi to bilo... http://www.lumos.hr/zice.htmA di si ti bio do sada s time? Svaki od nas je spizdil kod engleza 180kn za 10 metara srebrne zice.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 vel 2013 16:37 |
|
|
|
Imam ja tu od 0.25...samo je to predebelo....treba ju spustit na 0.18 ....samo neznam jer imam tako mali ciajzl....bum pogledao
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 vel 2013 16:41 |
|
|
Karo je napisao: Stigo juce i do mene, Prakticno neupotrebjiv jer dio sa keramikom se ne moze zasarafiti na bazu,kao da nije namjenjen za tu bazu...taman mislis da si uspio i odskoci Mozda bi se mogao koristiti u slucaj kad se ne bi morala dirati pipa (usnik),da sve dobro skupa zategnes kad se tank i poklopac dodaju ali to je nemoguce...moras da prilagodis dotok tekucine,usnik je povezan za dio sa keramikom i cim malo odsarafis ili zategnes sve ide u qratz,izadje iz lezista a onda pocinje curenje kroz navoj... Upravo gledam Terminatora na DV-u...i to otprilike,ovo mogu dati sinu da se igra nemoj naručivat s DV ako na ovo misliš: http://www.discountvapers.com/oddity-re ... ess-steel/ovo je isto što smo i naručili s Hosiera isti klon samo skuplji ono terminator u opisu je samo udica . piše ti u reviews
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 vel 2013 16:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mravak je napisao: Imam ja tu od 0.25...samo je to predebelo....treba ju spustit na 0.18 ....samo neznam jer imam tako mali ciajzl....bum pogledao Zasto mislis predebelo? Nije valjda da nam se i u tome razlikuju Cody-ji. Bas sam razmisljao kako cu staviti 2x2 mm fiber punom visinom keramike, stane bez problema.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 vel 2013 16:44 |
|
|
barbas je napisao: Karo je napisao: Stigo juce i do mene, Prakticno neupotrebjiv jer dio sa keramikom se ne moze zasarafiti na bazu,kao da nije namjenjen za tu bazu...taman mislis da si uspio i odskoci Mozda bi se mogao koristiti u slucaj kad se ne bi morala dirati pipa (usnik),da sve dobro skupa zategnes kad se tank i poklopac dodaju ali to je nemoguce...moras da prilagodis dotok tekucine,usnik je povezan za dio sa keramikom i cim malo odsarafis ili zategnes sve ide u qratz,izadje iz lezista a onda pocinje curenje kroz navoj... Upravo gledam Terminatora na DV-u...i to otprilike,ovo mogu dati sinu da se igra nemoj naručivat s DV ako na ovo misliš: http://www.discountvapers.com/oddity-re ... ess-steel/ovo je isto što smo i naručili s Hosiera isti klon samo skuplji ono terminator u opisu je samo udica . piše ti u reviews Ne,ne taj...to je isti,u pravu si O ovome pricam,Terminator-C : http://www.discountvapers.com/terminato ... ess-steel/
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 vel 2013 16:56 |
|
|
http://www.discountvapers.com/terminato ... ess-steel/Uh šta ga nahvališe tamo ..Kad bi usnik s ovog našeg pasao na terminator c pa da se može izbacit prozirni tank da ostane manji. to nebi bilo loše . Možda bi bilo najbolje pričekat misec dana pa ga kupit za 20 $ . Neznam za vas ali meni se ovo čini kao kvalitetno stalno rješenje atomizera.
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
Zadnja izmjena: barbas; 08 vel 2013 16:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 08 vel 2013 16:58 |
|
|
barbas je napisao: http://www.discountvapers.com/oddity-rebuildable-atomizer-stainless-steel/ Uh šta ga nahvališe tamo ..Kad bi usnik s ovog našeg pasao na terminator c pa da se može izbacit prozirni tank da ostane manji. to nebi bilo loše . Možda bi bilo najbolje pričekat misec dana pa ga kupit za 20 $ . Neznam za vas ali meni se ovo čini kao kvalitetno stalno rješenje atomizera. I ovde ima kod za popust,mravak je negde napisao...skine 17-tak dolara od prave cijene 
|
 |