Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 569 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 57  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine
 Post Postano: 10 vel 2013 20:17 

https://www.hoosiervapes.com/China-GG_p_149.html

China GG's back in stock $26.99 at checkout

AGA t2's will be back in stock sometime during the week.

Also will be added to stock Empire Clones

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 vel 2013 21:25 

IF you order do not add package insurance for some odd reason I can't add insurance to Croatia orders.....

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2013 03:21 

Ccgem je napisao:
IF you order do not add package insurance for some odd reason I can't add insurance to Croatia orders.....

hahaha that is because nothing is "sure" in Croatia :rotfl:

@Kinta maybe it is time to add another forum for our dear friend from HV?

ON topic

baš gledam i nevjerujem Cody radi najbolje (barem meni) na 12-15W ovisi koja je tekucina u pitanju ... :conf:
i to na 5V ove moje 18650 nisu dovoljne moram uzeti neke IMR

edit: probao sam bez moda ....onda je ok na 18650....ocito da prekidač u Ergo69 ne propušta dovoljno struje 4,15V----1,5ohma----16W------3,33A :hmm:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2013 03:37 

mravak je napisao:
Ccgem je napisao:

hahaha that is because nothing is "sure" in Croatia :rotfl:

@Kinta maybe it is time to add another forum for our dear friend from HV?

ON topic

baš gledam i nevjerujem Cody radi najbolje (barem meni) na 12-15W ovisi koja je tekucina u pitanju ... :conf:

edit: probao sam bez moda ....onda je ok na 18650....ocito da prekidač u Ergo69 ne propušta dovoljno struje 4,15V----1,5ohma----16W------3,33A :hmm:

I apologize those posts should hae been elsewhere this thread is for the Ody clone :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2013 09:40 
Administrator

mravak je napisao:

:con:
Nisam bas pohvatao tvoje misli. Cody je bas takav da mu je dovoljna manja struja za pun ucinak. Nekih 7W bi trebalo sve korisnike zadovoljiti.
Kvalitetna 18650 baterija opsluzuje Codya bez ikakvih problema. IMR tu nema nikakvih prednosti a kapacitet joj je bitno manji.
Ako ga mehanicki mod gusi na visem naponu, budi siguran da ga gusi i na 3,7V. I to je jace izrazeno. Na konektoru mozes dobiti nekih zadovoljavajucih 3,7-4,1V, ali ako mjerenjem otpora moda dobivas 1 ohm to je strasno puno. Smanjivanjem otpora grijaca jos ces vise pokvariti stvar jer mod je jednostavno neispravan. Znam da mod izgleda kao obicna glupa cijev s prekidacem ali tu je puno stvari koje mora zadovoljiti. Otpor moda je jedna od najvaznijih stvari kod kvalitetnog parenja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2013 10:26 

Stigla nr zica u petak i u subotu slozim setup. 2.5 ohma, 5V i prva dva uvlacenja super, sve za 5...a na trece Kiro prosviro... podtlak je povukao tekucinu kroz navoje na bazi...
Dobro je Karo rekao- dat ga djeci nek se igraju. Idealan body building za dicu:-)

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2013 16:11 

Kinta je napisao:
Ako ga mehanicki mod gusi na visem naponu, budi siguran da ga gusi i na 3,7V. I to je jace izrazeno. Na konektoru mozes dobiti nekih zadovoljavajucih 3,7-4,1V, ali ako mjerenjem otpora moda dobivas 1 ohm to je strasno puno. Smanjivanjem otpora grijaca jos ces vise pokvariti stvar jer mod je jednostavno neispravan. Znam da mod izgleda kao obicna glupa cijev s prekidacem ali tu je puno stvari koje mora zadovoljiti. Otpor moda je jedna od najvaznijih stvari kod kvalitetnog parenja.

izmjerio sam otpor kroz + pol na modu (prekidač) i izađe me 0.5ohma....ali moj unimjer nije baš pouzdan, nešto skače sa 1 na 0.5. pa 0.6 i tak ....budem posudio od prijatelja pa izmjerim :conf:

na mojem uradku radi savršeno i na njemu je otpor..0.3-do-0.1 bar tako pokazuje unimjer

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 vel 2013 00:26 
Administrator

mravak je napisao:
izmjerio sam otpor kroz + pol na modu (prekidač) i izađe me 0.5ohma....ali moj unimjer nije baš pouzdan, nešto skače sa 1 na 0.5. pa 0.6 i tak ....budem posudio od prijatelja pa izmjerim :conf:

na mojem uradku radi savršeno i na njemu je otpor..0.3-do-0.1 bar tako pokazuje unimjer

Pola ohma je jako puno.

Da probam pojasnit nekim primjerom. Recimo da je otpor moda 1Ω a grijac slozen na 2Ω. Ukupan otpor je 3Ω i na prvi pogled sve je u redu. Medjutim struja je glupa i nema pojma da korisnik zeli zagrijati atty a ne mod. I onda nastaje pad napona na modu. Recimo da je baterija 3,9V. Od toga ce se 1,3V potrositi na samom modu a atty ce raditi samo na 2,6V. Kad to ubacimo u formulu za snagu P=U*I i neka je struja recimo 2A, dobit cemo rezultat od 5,2W. A mi smo uvjereni da atty radi na 7,8W.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2013 17:31 

Nesto se slabo cuju usklici odusevljenja.
Zanima me jel je Oddy stvarno nesto ili je samo Ody u quratz. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2013 17:35 
Administrator

Lis je napisao:
Nesto se slabo cuju usklici odusevljenja.
Zanima me jel je Oddy stvarno nesto ili je samo Ody u quratz. :)

Dobar je, dapace jako dobar. Samo cekamo nove dijelova pa da ih osposobimo za normalan rad. Moj tjutji u kutu jer bez novog podnozja se ne isplati zajebavat s njim.

Povratak na vrh 

[ 569 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 57  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club