|
.
Sada je: 24 tra 2026 11:36. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 11:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
kavasaki
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 21 vel 2013 21:56 |
|
Pridružen: 05 kol 2011 18:24 Postovi: 265 Lokacija: bosanski brod
|
|
upravo tako kažu ja nemam taj aty samo kažem šta sam pročitao
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 21 vel 2013 22:35 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ja ne znam kakve čarobne ruke moraš imati, ali iz iskustva znam da postoje samo 2 vrste korisnika hybrid sistema: 1 - oni koji motaju setupe po cijeli dan, 2 - oni koji su odustali od hybrida... Toliko o usporedbi Dida, Linea, Cobre i ostalih mesh sistema sa bilo kojim fiber sistemom.
Terminator/Nautilus radi odlično. Setup se složi za 5 minuta. Nema mrdanja s izolacijom, petljanja sa žicom po meshu, paljenja, pa gašenja u PG ili vodi, beskonačne pripreme... jebote led, hoću pariti, neću da mi život prođe u motanju setupa... zivkanja dede Frenka ili Kinte da mi kaže kako da složim atty da bi uopće proradio.
Oprao sam terminator u ponedjeljak, složio setup, pario... i od utorka radi perfektno. Na poslu vivi nova, doma terminator. Je težak... je malo stariji tip koji traži otpor iznad 2 ohma (čak i iznad 2.5) i parenje na 5V, ali aroma je perfektna i puna usta pare... Baš kao i dobro vino, što duže stoji to je bolji...
Nikad neću reći da je vivi nova bolji atty. Ja smatram da je razlika cijene vivi nove i terminatora opravdana. Da li Imeo dere s cijenom? Dere, to je jasno... Da li imamo mogućnost izbora? Imamo. Mesh ili fiber. Ody, Cody ili Terminator... Ima ljudi koji su dobili savršenog Codyja a imaju i Odyja i kunu se da radi perfektno bez primjetne razlike u aromi ili pari. Mi nismo bili te sreće, ali ne znači da nećemo na kraju dobiti ispravan proizvod.
I što je najbitnije - ne moram na netom kupljenom proizvodu raditi bilo kakve prepravke ili ispravke da bi uopće radio. Radi iz kutije. Radi kako je rečeno. Sve 5.
@kavasaki - imam nešto slično za ego bateriju - airflow controller for ego s iste stranice.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 21 vel 2013 22:54 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Ja ne znam kakve čarobne ruke moraš imati, ali iz iskustva znam da postoje samo 2 vrste korisnika hybrid sistema: 1 - oni koji motaju setupe po cijeli dan, 2 - oni koji su odustali od hybrida... Toliko o usporedbi Dida, Linea, Cobre i ostalih mesh sistema sa bilo kojim fiber sistemom.
Terminator/Nautilus radi odlično. Setup se složi za 5 minuta. Nema mrdanja s izolacijom, petljanja sa žicom po meshu, paljenja, pa gašenja u PG ili vodi, beskonačne pripreme... jebote led, hoću pariti, neću da mi život prođe u motanju setupa... zivkanja dede Frenka ili Kinte da mi kaže kako da složim atty da bi uopće proradio.
Oprao sam terminator u ponedjeljak, složio setup, pario... i od utorka radi perfektno. Na poslu vivi nova, doma terminator. Je težak... je malo stariji tip koji traži otpor iznad 2 ohma (čak i iznad 2.5) i parenje na 5V, ali aroma je perfektna i puna usta pare... Baš kao i dobro vino, što duže stoji to je bolji...
Nikad neću reći da je vivi nova bolji atty. Ja smatram da je razlika cijene vivi nove i terminatora opravdana. Da li Imeo dere s cijenom? Dere, to je jasno... Da li imamo mogućnost izbora? Imamo. Mesh ili fiber. Ody, Cody ili Terminator... Ima ljudi koji su dobili savršenog Codyja a imaju i Odyja i kunu se da radi perfektno bez primjetne razlike u aromi ili pari. Mi nismo bili te sreće, ali ne znači da nećemo na kraju dobiti ispravan proizvod.
I što je najbitnije - ne moram na netom kupljenom proizvodu raditi bilo kakve prepravke ili ispravke da bi uopće radio. Radi iz kutije. Radi kako je rečeno. Sve 5.
@kavasaki - imam nešto slično za ego bateriju - airflow controller for ego s iste stranice. Setup stavljam jednom dnevno,mozda i nema potrebe ali tako sam naucio. Imam 5 komada smotanog mesha i po meni je stvar samo u oksidaciji...nikada nije previse  Motam ih odokativno i u 95 % posto slucajeva su na 2.1. Za ne povjerovati ali jucer mi je stigao i did kojem je sve na mjestu  Ali da se vratimo oddyju,nisam rekao da je los...samo sam mozda vise ocekivao 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
kavasaki
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 vel 2013 00:30 |
|
Pridružen: 05 kol 2011 18:24 Postovi: 265 Lokacija: bosanski brod
|
čekaj damir svaki dan mjenjaš setup na didu 
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 vel 2013 01:45 |
|
|
kavasaki je napisao: čekaj damir svaki dan mjenjaš setup na didu  Spalim ili zamjenim mesh i namotam novi kantal 3 minute posla. Zasto ? Parim 6-8 ml to je glavni razlog
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 vel 2013 11:47 |
|
|
...dve godine koristim genove i nikad nisam mijenjao setup svaki dan,to stvarno nema potrebe,ne mogu pronaci razlog za takvo nesto jer nakon 24 sata parenja mesh je perfektno cist,tek "razradjen"...cak,treba mu jos 24 sata kako bi bio idealan u svom punom sjaju.Da mi kazes da mijenjas jednom tjedno...aj,mozda je koncentrat arome takav da se garez nakupi oko kanthala, dva tjedna...OK, ali svaki dan...? 
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 vel 2013 12:00 |
|
|
Karo je napisao: :) ...dve godine koristim genove i nikad nisam mijenjao setup svaki dan,to stvarno nema potrebe,ne mogu pronaci razlog za takvo nesto jer nakon 24 sata parenja mesh je perfektno cist,tek "razradjen"...cak,treba mu jos 24 sata kako bi bio idealan u svom punom sjaju.Da mi kazes da mijenjas jednom tjedno...aj,mozda je koncentrat arome takav da se garez nakupi oko kanthala, dva tjedna...OK, ali svaki dan...?  Koristim inawerin ducat i nakon 24 sata mi ne izgleda dobro  Mozda sam umislio ali imam dojam da mi daje manje pare tada. Najlakse mi je da ga premotam 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 22 vel 2013 21:57 |
|
|
damirdjg je napisao: Karo je napisao: :) ...dve godine koristim genove i nikad nisam mijenjao setup svaki dan,to stvarno nema potrebe,ne mogu pronaci razlog za takvo nesto jer nakon 24 sata parenja mesh je perfektno cist,tek "razradjen"...cak,treba mu jos 24 sata kako bi bio idealan u svom punom sjaju.Da mi kazes da mijenjas jednom tjedno...aj,mozda je koncentrat arome takav da se garez nakupi oko kanthala, dva tjedna...OK, ali svaki dan...?  Koristim inawerin ducat i nakon 24 sata mi ne izgleda dobro  Mozda sam umislio ali imam dojam da mi daje manje pare tada. Najlakse mi je da ga premotam  ...uzmeš wc papir , pobrišeš kantal i vozi... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 28 vel 2013 10:54 |
|
|
|
Jel ima kakvih novosti o zamjeni ?
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Oddy iz prijateljske nam Kine Postano: 28 vel 2013 12:22 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Koliko znam Tobeco radi ispravne dijelove i ceka se da ih naprave i posalju.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 11:36. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 11:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |