Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 115 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kanger EVOD MT BCC
 Post Postano: 02 svi 2013 01:26 

Phil je napisao:
Velika potrošnja tekućine?

Evo i ja ga koristim neko vrijeme. Radi korektno, no primjetih jednu stvar: tekućina mi nestaje jaaaako brzo. Inace ovo ne bih spominjao, ali ovdje sam baš primjetio da ga svako malo punim. Pa sam išao mjeriti zapreminu i ona štima (1,5ml). Ali ja to sprašim u roku 3 sata. Je da ga malteretiram stalno, ali ucinilo mi se da je malo too-much... S obzirom da ne pratim potrošnju liquida ovo su samo impresije, ali sad ću obratiti pažnju.

I meni se činilo da stvarno brzo troši tekućinu i sasvim slučajno sam riješio taj problem... ulio sam jednu odvratnu tekučinu i nikak da ispraznim tank... :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 svi 2013 07:14 

Knox je napisao:
Zapravo, sad sam skonto što je problem, ipak si u pravu donekle jer ako ga zašerafim do kraja, vjerovatno minus pol izbije kroz plastičnu gumicu na grijaču i radi kratki, iako je takav došao i tvornički postavljen.

Edit: problem riješen, u pitanju je bilo ovo što sam napisao, skratio sam kanthal na minus polu za 2-3 milimetra i sad sve štima.

Edit2: Ispravak, radi na egici sa i bez 510-ego konektora (čisto radi testiranja konektora), ali se na modu baterija i dalje zagrijava u kombinaciji sa EVOD-om.

Do danas i dalje ne radi kako treba, stavio novi grijač, radi na egici sa i bez 510-ego adaptera, ali sada sam otkrio da iako se i dalje zagrijava 18350 baterija u modu (Efest IMR 800 mAh), sa novom 18650 (Panasonic CGR18650CH 2250 mAh) radi najnormalnije.

Da napomenem, Efest radi komotno sa 2 Stardusta koja imam i sa frendovom Vivicom.
Što dalje?

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 svi 2013 23:31 

Odčepilo se na carini pa je uz nikotin stigao i paketić od Poljaka sa MT BCC-om, ProTankom i evoD-om...

Prvi dojmovi su sasvim iznenađujući i moram ga pohvaliti - aroma izraženija nego na MT BCC, ali za nijansu slabija nego kod dobro složene Vivi Nove. To se može riješiti blagim dizanjem napona koje podnosi sasvim ok, za razliku od MT-a koji već iznad 3.8V donosi u aromu natruhe zagorenosti. Još nisam probao MT s glavom od evoD-a, tako da ovo treba uzeti s rezervom. Gumice sa glava su kod oba attyja izvađene jer nemam pojma čemu služe osim da smrdaju aromu. Para je hladnija nego na Vivi Novi i ovaj atty predstavlja pravo iznenađenje za mene.
Setup na izmjenjivim glavama se vrlo lako može promjeniti u kućnoj radinosti pa sve rečeno za ovaj atty uistinu stoji.

Radi odlično na čistoj VG tekućini s nekih 6% vode. Dakle nema potrebe za filozofijom tipa "nemoj koristiti čisti VG..." - takav atty ide odmah u smeće!

Nije samo za početnike, već i iskusnije vapere kojima se ne mrda po setupu pola dana ili čak cijeli dan na razno-raznim genesisima ili fiber attyjima, već vole sistem toči i vozi kao i hladniju paru bez gubitka arome.

Dajem mu dobranu prednost pred Vivi Novom jer pored hladnije pare aroma ne nestaje, već upravo dolazi do izražaja. Odličan proizvod Kangera s ne preskupim zamjenskim glavama na kojima setup možete odraditi i sami.

Moram priznati da tek sad imam osjećaj kakav sam imao dok sam pušio. Para nije toliko vlažna kao kod Vivi Nove/Oddyja upravo zbog dobrog protoka zraka i dugog dimnjaka na kojem ostaje dio kondenzata. Sve ovo vas može i odbiti od ovog attyja, ali definitivno se isplati probati.

E sad još da odnekud iskopam neki Dekang Tobacco i grunem u njega, to bi bio posao :51:

O MT BCC-u i Protanku u njihovim temama... u jednom od slijedećih dana...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 svi 2013 18:09 

Gumice s glava ne morate baciti, samo ih okrenite naopačke... djeluje...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lip 2013 06:51 

moram si i ja kupit jedan EVOD

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lip 2013 14:11 

Bio bi red da ublažim pozitivnu ocjenu Kangerovih attyja. Očito me ponijeo neviđeni hype koji se diže oko istih. Iskreno, tu su negdje uz bok ego-t i ego-c sistemima. Dobro složena vivi nova ipak ih šije...
:grin:

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 srp 2013 18:21 

evo nakon dva dana dojmovi su vise nego dobri.
oblaci pare i odlicna aroma.
za sad od curenja ni c.
nema zagorenog okusa ni nakon zesceg forsiranja na twistici sa 4.8 V.
kupljen od tihomira pa vjerujem da je original.

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2013 21:40 

dakle..... u evodu je bio grijac na kojem pise 2.5 ohma i radio je tak kak sam reko......
e sad..... ovaj rezervni kaj je doso je 1.8 ohma i nakon svakog uvlacenja iznad 3.8v dobijem zagoren okus bez ibzira koja je tekucina nutra.
sad cu vratit onaj koji je bio nutra u tvornickoj izvedbi, a ovaj 1.8 cu premotat.....
prihvacam preporuke za 0.18 kanthal i 2mm fiber......?

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2013 21:51 

Pa naravno,manji otpor zahtjeva manju voltazu,ako paris na 4v ovaj grijac od 2.5 dobiva 6.4 watta snage,a ovaj od 1.8 na 4v dobiva 8.9 watta snage...brze i jace zagrijavanje je,time i brze spali likvid,u tvom slucaju ne stigne dobit dovoljno likvida pa vuces usijani grijac,odatle zagoreni okus...samo pari s tim od 1.8 al smanji voltazu

Sent from HTC Viper DHD

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2013 22:16 

ma jasno mi je to.... nisam ni znao da je ovaj grijac slabiji dok ga nisam usarafio i probo jer sam mislio da su isti.
zanima me kolko namotaja 0.18 kanthala i kolko 2mm fibera treba za grijac oko 2.5 ohma!?
ovo mi je prvi evod pa ne znam.
znam da za grijac na T2 ide 4 namotaja za oko 1.6-1.8 ohma jer sam isprobo.
na evod grijacu ima puno manje zice izmedu spage i konektora (ak sam se dobro izrazio) tak da nemre bit isti otpor sa istim brojem namotaja.
zato pitam to kaj pitam :)

Povratak na vrh 

[ 115 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club