Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: koji kayfun
 Post Postano: 18 ruj 2014 21:54 

Zna Mateo šta vridi.. :) Ma nema do Kaye na Nemyju i to nano uz hybrid.. Pa kad je bal, nek je maskenbal.. :D

slika slika

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 ruj 2014 22:03 

Evo sad ću uslikat svoje samo za Velju.
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ruj 2014 01:16 

:kuc:
tjeras me u bankrot :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ruj 2014 10:04 

S lijeva na desno:
1.H-cigar Nemesis sa focalecig, 30 usd + Russian foggy 21 usd, i pmma drip tip i magneti za Nemesis
2.Alu Nemesis 18500+kick fasttech ,16 i 7 usd + Kayfun lite focalecig 27 usd, serijski drip tip skraćen i magneti naravno
3.Tobeco Nemesis oko 20 Eur od poljaka + Mephisto driper sa fasta 10 usd ,driptip sa fasta i magneti za Nemesis
4.Alu Nemesis 18350 sa fasta 10 usd (prekidač sa drugog nemesisa ovaj nije bio dobar) + Russian foggy sad su smanjili na 18 usd, nano kit i custom topcap sa fasta 10 usd, magneti i drip tip sa fasta

Eto ako koga još nešto zanima pitajte slobodno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2014 23:29 

evo par brzinskih da ne otvaram temu, stigao danas kfl v2 i mogu ti reci da nista ne valja, nit ga mogu potopiti nit napraviti dry hit :)
aroma kakvu hocu i blagi th, sve sto sam zamisljao tu je, koristim dva struka pletene spage 2 mm i ncr 0,2, 1,6-1,8 ohm, slozio sam 5-6 setupa i svi su ok bili
jedino, malo me pecne vruce po jeziku, ima li kakav lijek za to, ja sam rijesio stavljajuci dt sa squape-a koji je siri i 2mm duzi ali gadno kvari izgled pa bih radije ako ima neko estetski prihvatljivije rjesenje
plus pin ne mogu da odvrnem, nisam htio siliti, jel on podesiv?

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2014 23:40 

Sad ti mene tjeraš u bankrot hahaha :plus: , pin nije podesiv, jedino ga možeš razmontirati i namotati teflona ili neku gumicu
prije izolatora da malo izviri. To peckanje znači OPET da nije setup skroz pogođen. Trebaš više tekućine na grijaču.
Ja siliku motam u osmicu znači na grijaču su 3 niti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2014 02:43 

evo smotana osmica ali desava se opet, arome ima pravo, cak i na twist kad stavim 4,8 v, 20 puta povuci mogu i uvijek je isto, dry hit ne postoji, likvid se trosi kao da je 3000 kubika benzinac a ne curi nigdje znaci da natapa spagu
to su one kapljice, one me pecnu, jednom si napisao da ti se zna desiti na kayfunu, kontam mozda imas kakvo rijesenje ili da probusim originalni drip tip, s ovim od squapea nit pecka nit zvizdi
napomena za one koje budu narucivali kayfun, obavezno hibrid konektor, ja sam zaboravio i ubi me misfajer na nemesisu, narucen i dvodjelni i cetverodjelni ali jesce mi zivce 15-20 dana dok ne stigne :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2014 08:05 

https://www.fasttech.com/p/1666400 ovaj hibrd konektor ti odlicno radi na nemesisu barem na onom od 24 $,naravno to ti nece pomoci kod misfirea....za to trebas magnete (mozda si mislio voltdrop ? )
Pusti te zice i spagu nego alozi mc sa 0.9-1 om i stavi vatu :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2014 08:41 
Administrator

veljo_81 je napisao:
evo smotana osmica ali desava se opet, arome ima pravo, cak i na twist kad stavim 4,8 v, 20 puta povuci mogu i uvijek je isto, dry hit ne postoji, likvid se trosi kao da je 3000 kubika benzinac a ne curi nigdje znaci da natapa spagu
to su one kapljice, one me pecnu

Gurni spagu malo dublje u kanale.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 lis 2014 10:44 

damirdjg je napisao:
https://www.fasttech.com/p/1666400 ovaj hibrd konektor ti odlicno radi na nemesisu barem na onom od 24 $,naravno to ti nece pomoci kod misfirea....za to trebas magnete (mozda si mislio voltdrop ? )
Pusti te zice i spagu nego alozi mc sa 0.9-1 om i stavi vatu :)

ne mogu mc, mc uvijek ima metalan okus i przi mi nosnice kako god ga motao, doduse nisam na kayfunu ni probao
mislio sam na missfire, morao sam potjerati pin sa nemesisa da dohvati ati a onda malo odvrnuti onaj na prekidacu da dirne bateriju a cim je donji odvrnut onda je missfire ako ne stisnes 100% ravno

Povratak na vrh 

[ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club