Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh
 Post Postano: 23 tra 2014 18:18 

Style :la:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 tra 2014 01:15 

Naručio sam Vision Spinner 2 sa ego2.pl 3. travnja, stigao je 10. travnja, 11. sam otisao u poštu po njega. Baterija je super ali imam jedan problem s njom pa ako netko zna u čemu je stvar slušam savjete. Problem je u punjenju. Imam obican ego punjač (420 mAh) koji sam dobio uz evod bateriju, ali VS2 stavim punit, puni se jedno pol sata i prestane, lampica postane zelena kao da je pun (a očito nije), onda ja moram glumit strazu dok se puni i svako malo kad vidim da se ugasi, odšerafit i ponovo zašerafit i nastavi se puniti. Tog problema nikad nisam imao sa evod baterijom. Prvo sam mislio da dobro nije kontakt očišćen pa se gubi, ali sve je ok. Kontakt je čist, nije mokar. I kad se recimo prestane punit, ne mogu samo malo "stegnut" da se nastavi puniti, jer očito nije izgubio kontakt, vec je "čip" odlučio da je baterija puna, moram baš odšerafit i ponovo zašerafit. Nije mi jasno. Tako jedno 2 puta tijekom punjenja, nakon sto se prvi put ugasi, "drugo" punjenje traje duže, a treći put se napuni do kraja.

Povratak na vrh 

Naslov: Odg: Vision Spinner 2 - 1600 mAh
 Post Postano: 24 tra 2014 06:27 

Zna biti i do punjača
Originalni joytech puni bez greške 3 sata i onda prebaci na zeleno
Fastech ego punjač serucka oče neće kao i tvoj

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 tra 2014 15:31 

Ja ga punim sa orginalnim Joyetech punjačem i nemam problema, probao sam i sa nekim no-name i ide bez problema. Možda je najpametnije nabaviti orginalni punjač tako da budeš siguran da je sa baterijom sve u redu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2014 17:09 

fala, budem onda uzeo originalni punjač kad sljedeći put budem nešto naručivao pa ćemo vidjeti, do tada ću punit kako i do sada :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2014 19:19 

da se malo nadovežem...evo koristim ga tjedan dana, fenomenalno u kombinaciji s protankom mini II. Drži mi skoro dva dana, elegantnog izgleda i neznatno veći od prethodnika (usporedili u Palfiju). Baterija drži dva dana. Jedina zamjerka je što kad ga stavim dopuniti, kad nije skroz prazan, začas se kao napuni, a zapravo drugi dan se isprazni - što znači da se nije do kraja napunio. Nisam siguran još u ovo, punio ga 2-3 puta, pa ne znam ni sam. Također, indikator kapaciteta baterije iz plavog prelazi direktno u žuto, a onda je nakon kratkog vremena gotovo.
Inače identična para kao na Vamo V5 s protankom II, a znatno manji, lakši, elegantniji za nosit sa sobom preko dana.

Ima neko sličnih iskustava sa VSII?

edit:sad vidim da bi trebala svijetliti bijelo kad je skroz napunjena, meni nije nikad...hm...možda indikator na punjaču kad pokazuje zeleno ne indicira da je baterije skroz napunjena...bit će da je to :kuc: a vidim i post prije :aha:

eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 svi 2014 11:09 

Evo mali osvrt nakon 2 tjedna korištenja:
Kako sam skoro godinu dana koristio orginalnu twist bateriju, usporediti ću ga sa njom. Veličina: u odnosu na twist nema neke velike razlike ali opet twist djeluje kao ego baterija a spinner više kao manji mod, to je samo moj utisak pretpostavljam. Ego konektor: više mi se sviđa na twistici jer ima više navoja pa mislim da bolje drži atty, dok na spinneru morate šerafiti do kraja da izbjegnate klimanje (ovo važi za T3S). Konektor je presvučem slojem nikla pretpostavljam, kao i okretni kotačić za podešavanje napona. Zaštitni omotač: twist ima mekaniji gumirani-like omotač dok na spinneru omotač djeluje više plastično i ima sjaj kao da je lakiran, dobro leži u ruci i ne kliže unatoč tome. Do sada nisam primjetio neka oštećenja od habanja ali treba pričekati neko vrijeme, twist je tu jako dobra jer nakon 10 mjeseci korištenja omotač je još uvijek u dobrom stanju. Podešavanje voltaže očito je bolje riješeno na spinneru, na twistici je već pomalo nestalo i nije baš najbolje vidljivo i kad je nova, spinner 2 ima 4 položaja (3.3, 3.8, 4.3, 4.8 V) u kojima "sjeda" ali se može koristiti bilo koja voltaža između. Na spinneru je nakon 2 tjedna već nestala crvena oznaka koja pokazuje na koliko je volti postavljen, jednostavno se pohabala. Unatoč tome lakše je podešavanje na spinneru nego na twistu jer je kotačić veći i oznake su na tijelu baterije, iako niti na jednoj nećete prročitati na kojoj je voltaži ako nema dovoljno svijetla. Prekidač je dobar, malo ispupčen od tijela ja ga mogu napipati bez problema, tu bi dao prednost spinneru jer ima i indikator napunjenosti baterije: bijelo svijetlo: 100-60%, plavo: 60-30%, narančasto: 30-0%. Što se tiče kapaciteta baterije što je bio i glavni razlog za kupovinu nekako mi i ne odgovara razlici između 1000 mAh kod twistice i 1600 mAh kod spinnera, spinner je očito bolji ali mi ta razlika nije tako velika kao što bi trebala biti, ako me razumijete? Nemam nikakve instrumente kojim bi mogao provjeriti pa je ovo više iskustveni doživljaj. Najduže mi je trajao kad sam ga koristio prvi put jer je stigao napunjen, oko 4,5 mL na 2.5 ohma pri 4.3 V. Punim ga original Joyetech punjačem oko 5 sati, jedino što sam primjetio da neki put jako malo treba da dođe od 100 do 60%, nisam veliki potrošač liquida pa mi je teško odrediti koliko.

Privitak:
Picture 001.jpg

Privitak:
Picture 002.jpg

Privitak:
Picture 003.jpg

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 svi 2014 07:44 

Odakle ste naručivali taj Spinner 2?
Kako vrijeme protječe, tako me uhvatila nostalgija za nečim laganim i jednostavnim za korištenje.
Imam Silver Fox, Vamo, Bagua mini i danas mi stiže GP Paps clone te kombinaciju nekoliko genesisa i Dream.
Fox mi je ok, mali, lagan ultra robustan, ali mi ga je žao nosit da se trucka po kamionu, star je 3 mjeseca i već bih ga trebao polirati. Bagua mi je isto ok, ali na njoj mogu jedino mini did-a koristit, sve ostalo mi je preveliko za nju, a nevolim ići van samo sa jednim atomizerom. Vamo mi je definitivno prevelik i pretežak.
Uzeo bih tog spinnera i Protank mini 3, i uz tu kombinaciju bih koristio Bagu-u i to je to...

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 svi 2014 18:06 

Ja sam narucio sa ego2.pl negdje pocetkom 4.mj cim je dosao, sada vidim da je trenutno out of stock, kao i u e-dym.pl. Imas ga ovdje ako zelis za koja 4 eura skuplje nego iz poljske
http://www.no1ejuice.com/vision-spinner ... e-battery/

Ne znam otkud se jos moze narucit.

EDIT: sad sam se sjetio da je mtmstore najavio na fejsbuku da ce ga imati u ponudi nakon uskrsa ali jos uvijek nije dosao tako da prati malo, mozda dode uskoro. pitaj ih na fejsu kad ce im doci
https://www.facebook.com/mtmstore/posts/460467560748324

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 srp 2014 09:25 

lijepi pozdrav, dugo me nije bilo :)

sad sam u maloj dilemi: do sada sam imala spinnericu 1300 + evod (sada evod2) i zadovoljna sam. vrijeme je za pojacati arsenal, pa me zanima, sto mislite sto je bolje uzeti, ovu novu spinnericu ili mozda ovo http://mtmstore.eu/king-kong-mod-komplet/

(otvorena sam i za preporuku nekog dobrog moda a s kojim bi zena koja pojma nema o vatima, voltima i inim stvarima mogla normalno baratati :D svidjaju mi se mehanicki modovi, eeeee, al tek tog me strah :D )

hvala

Kangertech Subox Mini Blue Kit

slika

Povratak na vrh 

[ 102 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club