|
.
Sada je: 23 tra 2026 12:38. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 12:38. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Postano: 25 pro 2014 01:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
tomek1221 je napisao: Gledo sam na videu jednom da vade tu zeljeznu i gumenu cjevcicu i sire vanjsku rupu na taifunu i onda radi ko driper :-)) a jel curi onda sta ? Hoće zagrgljat tu i tamo...pogotovo ako ga ostaviš da stoji uspravno, kada izvadiš cjevčicu. Tekućina nema nikakvu prepreku da ode u bazu kroz rupu... Ne znam čemu to, Taifun nije za to namjenjen...ako baš hoćeš dripper, ima dripper kit za Taifun.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: ATOMIZER TAIFUN GT RTA Postano: 25 pro 2014 23:13 |
|
|
|
Moje čudo ima regulator promaje sa četiri rupe sa stane, od male do velike koje prekriva rotirajući prsten sa rupom koju preklopiš sa jednom od njih. Sistem radi ok. Namjestiš protok zraka kak ti paše. Jaka aroma, jači TH - veća rupa, i obrnuto.
|
 |
|
tomek1221
|
Naslov: Postano: 25 pro 2014 23:33 |
|
|
|
Netreba mi da radi ko driper nego kazem da na vidu lik sa njim pari koda je na driperu :-) inace meni je ok kak je mozda jedino tu cjevcicu izvadim zbog vise zraka
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: ATOMIZER TAIFUN GT RTA Postano: 26 pro 2014 01:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
oli je napisao: Moje čudo ima regulator promaje sa četiri rupe sa stane, od male do velike koje prekriva rotirajući prsten sa rupom koju preklopiš sa jednom od njih. Sistem radi ok. Namjestiš protok zraka kak ti paše. Jaka aroma, jači TH - veća rupa, i obrnuto. Čekaj malo...hoćeš reći da kad ima više zraka da dobiješ jači TH i jaču aromu, a kad smanjiš protok da dobiješ manju aromu i manji TH? Nešto tu nije baš u redu...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Postano: 26 pro 2014 01:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
tomek1221 je napisao: Netreba mi da radi ko driper nego kazem da na vidu lik sa njim pari koda je na driperu :-) inace meni je ok kak je mozda jedino tu cjevcicu izvadim zbog vise zraka Mogu i ja pariti na Taifunu kao da je dripper...ima dvije solucije: 1. Staviš zavojnicu visoko..da šarafi budu na sredini zavojnice. Dobiješ na protoku zraka, više pare i jači TH...manje arome, doduše. 2. Ugasiš grijanje u sobi i kad padne temperatura na nekih 10-15 stupnjeva snimiš video kako pariš...nakon toga odeš na bolovanje i kad se vratiš iz bolnice izgledaš kao Rip Tripper.
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Re: Postano: 26 pro 2014 11:56 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
fek0 je napisao: Ugasiš grijanje u sobi i kad padne temperatura na nekih 10-15 stupnjeva snimiš video kako pariš...nakon toga odeš na bolovanje i kad se vratiš iz bolnice izgledaš kao Rip Tripper. Ahahahaha 
|
 |
|
tomek1221
|
Naslov: Postano: 26 pro 2014 12:44 |
|
|
|
znaci ako se grijac stavi nize rupi dobi se manji TH i jaca aroma?ili?
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: ATOMIZER TAIFUN GT RTA Postano: 26 pro 2014 13:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Da, ali pazi, ne smijes prenisko staviti...nekih 2mm od cijevi za zrak, inace ce se tekucina konstantno seliti sa grijaca u cijevcicu. Ako nize stavis grijac, ne dizes kosuljicu komore do kraja...dignes ju tek toliko da se vidi donji rub natpisa Taifun. Isto tako, smanjujes protok zraka...kod Taifuna vrijedi ona "nesto dobijes, nesto izgubis".
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: ATOMIZER TAIFUN GT RTA Postano: 27 pro 2014 19:56 |
|
|
fek0 je napisao: oli je napisao: Moje čudo ima regulator promaje sa četiri rupe sa stane, od male do velike koje prekriva rotirajući prsten sa rupom koju preklopiš sa jednom od njih. Sistem radi ok. Namjestiš protok zraka kak ti paše. Jaka aroma, jači TH - veća rupa, i obrnuto. Čekaj malo...hoćeš reći da kad ima više zraka da dobiješ jači TH i jaču aromu, a kad smanjiš protok da dobiješ manju aromu i manji TH? Nešto tu nije baš u redu... veća rupa =više svježeg zraka preko grijača = slabiji TH i aroma
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 12:38. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 12:38. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |