dao sam si malo truda i iz treceg pokusaja uspio slozit zadovoljavajuci setup sa vatom.
rastavljena glava evoda. gumica koja odvaja + i - pol je skracena da se sprijeci okus zagorene gume koji je vise puta spominjan.

10 namotaja kanthala 0.18 na 1.2mm zici. prvo sam ga namoto tak da se namotaji dodiruju, ali mi je takav coil 2 puta pregorio (pukla zica) prilikom probnog zagrijavanja pa sam namoto s razmakom.

krajevi savijeni na istu stranu da se moze okomito ubacit u glavu....

donji (kraci) krak coila ide kroz gumicu (+), a duzi sa strane (-)

malo je tesko nagurat gumicu na mjesto i istodobno ispravno postavit coil pa sam si pomogo sa zicom na koju sam namotavo. postavljeno bez vecih problema.

probno zagrijavanje uspjesno, ali coil se malo deformiro prilikom uglavljivanja cepica + pola.

bez problema poravnat uz pomoc zice

sad stoji okomito u glavi grijaca

vata natrgana na manje komadice i pomocu zice pazljivo ali cvrsto nagurana oko coila

nako par minuta pipkanja i naguravanja izgleda ovak

nakapano 15ak kapi tekucine.....

vata sve upija, ne curi ni dole kroz + pol ni sa strane

paljenje na twistici sa 4.3V.... puno pare....cijela prostorija mirisi po cubani

nakon zatvaranja kroz otvore viri malo vise od 1mm vate.

rezultat:
dobro pari i ima solidnu aromu, ali nista posebno jace nego na spagi. prosjecan setup.
zica 1.2 je pretanka za ovo jer je preslab protok zraka, mislim da bi 2mm bilo puno bolje zbog veceg dotoka zraka, al onda postoji veca mogucnost da kroz coil tekucina procuri na bateriju.
zakljucak:
ne isplati se 20 minuta ili pol sata s tim zajebavat jer je razlika od dobrog setupa sa fiberom zanemariva, a grijac s fiberom se slozi za 2 minute.
al bilo je zabavno