|
.
Sada je: 23 tra 2026 22:39. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 22:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 15 srp 2014 13:19 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
Meni se cini kao da sam svoj VS2 narucio prije godinu dana, s fasttecha sad ce mjesec a nije stigao  Ja ga planiram koristiti sa aerotankom mini u posebnim trenutcima kad imam vremena za sebe, ono kafa popodnevna a narucio sam jedan twist i evod2 jos u crnoj boji za izlaske Protank 3 mini i umbrella baterija ostaju radna masina posto sam ih toliko vec izubijao da me pravo sramota u javnosti da parim 
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 15 srp 2014 13:51 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
meh, kupila na kraju VS2 (nasla sam ga u kvartu u puffkalici , 9 kn skuplji nego u mtm-u pa sam odmah uzela... okej je, al nisam mirna.. mislim da mi treba mod pa sad gledam devila  za sad sam zadovoljna s VS2, al uzmite u obzir da ga imam tek 2 sata  nije mi nesto veci i nezgrapniji od VS1, kotac za podesavanje V mi je bolji (svidja mi se sto "sjeda" na 3.3, 3.8, 4.3 i 4.8). kod VS1 mi je najveca zamjerka bila sto se gulio i bas izgleda pohabano, a i primjetila sam da mi u zadnje vrijeme ostavlja po rukama onaj specificni miris zeljeza, metala, cega li. pitanje je kakva je zavrsna obrada VS2.. u svakom slucaju, zadovoljna jesam, al ne skorz. trebam se okusati s modom 
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Odg: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 15 srp 2014 14:30 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
La_LuNa je napisao: trebam se okusati s modom  meh... manekenka 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Odg: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 15 srp 2014 17:15 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
Corto_1973 je napisao: La_LuNa je napisao: trebam se okusati s modom  meh... manekenka  meh... mehana! 
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 17 kol 2014 12:02 |
|
|
Idem kupit sada taj Vision Spinner 2 - 1600 mAh pa ako se zajebem,zajebem... Neznam,uzeo sam bio zamjensku egicu i imao sam je možda pol mjeseca i bacio u smeče...nije mi kontakt sa Mini Protank 3 lovila,a ni sa CE9 (T2) clearomizerom,je,ali nakon nekih 20 x odvrtanja i navijanja dok bi ulovila kontakt i neznam ni ja ćega,pa sam popizdio i bacio ju u smeće,dok ova egica koju sam dobio uz paket evo radi ko ćukica,napunim,dva puna dana ja parim sa njom,još uvijek je ko nova,ali mi fali jedna baterija sada. Vidim da bi ovi di sam kupio taj paket mogli imat Vision Spinner 2 - 1600 mAh...skuplji je nego sa MTM-a i to nekih 50kn,ali kad bi narućio sa MTM-a otprilike isto bi me koštala sa poštarinom. Samo me nešto zanima,ako može par komentara od korisnika te baterije,dali ste zadovoljni sa njom,kako vas služi,koliko otprilike dugo,kada je puna,parite sa njom i koliko(otprilike) max punjenja/pražnjenja ona izdrži prije bacanja u smeće!?  Hvala ljepo...pozdrav! 
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 17 kol 2014 12:52 |
|
|
|
Sa MTM-a te ne bi došla isto jer iznad 200kn imaš lravo na besplatnu dostavu na bilo koji kiosk Tiska. Bateriju nemam,pa ti u ovom drugom dijelu ne mogu pomoći.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 17 kol 2014 14:30 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
davidklc je napisao: Idem kupit sada taj Vision Spinner 2 - 1600 mAh ......,uzeo sam bio zamjensku egicu i imao sam je možda pol mjeseca i bacio u smeče...nije mi kontakt sa Mini Protank 3 lovila,a ni sa CE9 (T2) clearomizerom,je,ali nakon nekih 20 x odvrtanja i navijanja dok bi ulovila kontakt i neznam ni ja ćega,pa sam popizdio i bacio ju u smeće .......... Kolko znam u pravilu posljedica previše "upuštenog" plus pola na bateriji. Malo ga pincetom ili sličnim alatom podigneš.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 17 kol 2014 19:57 |
|
|
Fosna je napisao: davidklc je napisao: Idem kupit sada taj Vision Spinner 2 - 1600 mAh ......,uzeo sam bio zamjensku egicu i imao sam je možda pol mjeseca i bacio u smeče...nije mi kontakt sa Mini Protank 3 lovila,a ni sa CE9 (T2) clearomizerom,je,ali nakon nekih 20 x odvrtanja i navijanja dok bi ulovila kontakt i neznam ni ja ćega,pa sam popizdio i bacio ju u smeće .......... Kolko znam u pravilu posljedica previše "upuštenog" plus pola na bateriji. Malo ga pincetom ili sličnim alatom podigneš. Jesam Fosna,procitao sam to negdje i radio sam to u pocetku,radilo je,ali jako kratko,kasnije više nisam ni tako uspio dobit kontakt...popizdio i bacio sam ju u smece. ...e sad ovo sta se tice naruđbe preko MTM-a tu sam se zajebo,nisam znao da iznad 200kn ne placam postarinu...al sad je kasno zato sta sam ju kupio tu u Karlovcu(crni Spinner)i dao 70kn vise nego sta bi ju platio preko MTM-a(279kn je tu u klc)...jebat ga sad... Sad cu vidit kako funkcionira,garancija je 2mj...u ovih par sati ok,kad ocu guscu paru,jace da se osjeti aroma,pojacam na 4.8v i dobijem to...budem vidio kako ce šljakat,a nadam se da ce bit ok...   
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 19 kol 2014 02:09 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
davidklc je napisao: Fosna je napisao: davidklc je napisao: Idem kupit sada taj Vision Spinner 2 - 1600 mAh ......,uzeo sam bio zamjensku egicu i imao sam je možda pol mjeseca i bacio u smeče...nije mi kontakt sa Mini Protank 3 lovila,a ni sa CE9 (T2) clearomizerom,je,ali nakon nekih 20 x odvrtanja i navijanja dok bi ulovila kontakt i neznam ni ja ćega,pa sam popizdio i bacio ju u smeće .......... Kolko znam u pravilu posljedica previše "upuštenog" plus pola na bateriji. Malo ga pincetom ili sličnim alatom podigneš. Jesam Fosna,procitao sam to negdje i radio sam to u pocetku,radilo je,ali jako kratko,kasnije više nisam ni tako uspio dobit kontakt...popizdio i bacio sam ju u smece. ...e sad ovo sta se tice naruđbe preko MTM-a tu sam se zajebo,nisam znao da iznad 200kn ne placam postarinu...al sad je kasno zato sta sam ju kupio tu u Karlovcu(crni Spinner)i dao 70kn vise nego sta bi ju platio preko MTM-a(279kn je tu u klc)...jebat ga sad... Sad cu vidit kako funkcionira,garancija je 2mj...u ovih par sati ok,kad ocu guscu paru,jace da se osjeti aroma,pojacam na 4.8v i dobijem to...budem vidio kako ce šljakat,a nadam se da ce bit ok...    Prodavatelj može dat garanciju na dva mjeseca i na dva sata, ako to želi, a ofce onda misliju da je prodavateljeva zadnja, ali ako imaš valjani račun, garancija na svaki proizvod, koji nije limitiran rokom trajanja, prema našem Zakonu o obveznim odnosima je pune dvije godine. Naravno, taj proizvod može sadržavati i pojedine djelove koje treba češće mijenjati i koji su zbog toga u specifikaciji proizvoda deklarirani kao potrošni materijal pa ne podpadaju pod garanciju. Za jamstvo je kupcu odgovoran prodavatelj, mada će mnogi tu odgovornost rado htjeti prebaciti na uvoznika ili čak na proizvođača. Dakle, prodavatelj je u jamstvenom roku dužan otkloniti kvar ili zamijeniti proizvod istovjetnim novim. Također, prodavatelj je dužan za proizvod osigurati servis i rezervne dijelove u predviđenom, u specifikacijama proizvoda navedenom roku trajanja proizvoda (amortizacijski rok), koji je obično višestruko duži od jamstvenog roka. To kako će prodavatelj riješiti pitanje svojih obveza u odnosu na zastupnika, uvoznika ili proizvođača, kopca ne treba biti briga!
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 19 kol 2014 16:11 |
|
|
Evo treči dan od kad sam je kupio,cijelo vrijeme parim na njoj...i za sad sve ok,ali opet imam pitanje...  Znaci sada mi se upalila naranđasta lampica(baterija 0-30%),koliko sam procitao u komentarima,netreba nikakav poseban punjac za nju,osim sta nekom zna zastekat prilikom punjenja pa ju odserafi i zaserafi na punjac i tako nekoliko puta dok se ne napuni. E sad,ja imam ovaj punjac koji sam dobio uz eGo-start paket:  ...nadam se sa ce sve stimat ako ću punit sa tim punjacem(neznam jos sada,trenutno sam na poslu,u 21 kad dodjem sa posla stavit cu punit) i zanima me dali ima ikakve veze dok se puni,ako mi je skala na njoj na 3.3v ili 3.8v,4.3v ili 4.8v ili to nema nikakve veze?
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 22:39. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 22:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |