Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 92 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Taifun GT iskustva???
 Post Postano: 05 lis 2014 01:37 
Moderator

spavle je napisao:
Orginalne "dizne" od Taifuna:

http://www.smokerstore.de/epages/619255 ... ucts/34010
http://www.smokerstore.de/epages/619255 ... ucts/34011
http://www.smokerstore.de/epages/619255 ... ucts/34012

mogu se bez poroblema namontirai u Taifun klona i odabirom unutarnjeg promjera cjevčice regulira se količina zraka.

Sve šljaka bez problema ja upravo isprobao :ali:

1.5mm baš i nije sad neki protok zraka...iščupaš tu cjevčicu i izolator van, pa pariš sa protokom od 2mm. Ali onda hoće tekućina pobjeći kroz rupu u bazu pa grglja...ah, ne možeš imati sve :D
I dalje stojim pri svome da Taifun ionako nije namjenjen za ljude koji žele navuć upalu pluća od propuha koji ulazi u njih.
Dobar je takav kakav je...štoviše...odličan.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lis 2014 16:43 

fek0 je napisao:
spavle je napisao:
Orginalne "dizne" od Taifuna:

http://www.smokerstore.de/epages/619255 ... ucts/34010
http://www.smokerstore.de/epages/619255 ... ucts/34011
http://www.smokerstore.de/epages/619255 ... ucts/34012

mogu se bez poroblema namontirai u Taifun klona i odabirom unutarnjeg promjera cjevčice regulira se količina zraka.

Sve šljaka bez problema ja upravo isprobao :ali:

1.5mm baš i nije sad neki protok zraka...iščupaš tu cjevčicu i izolator van, pa pariš sa protokom od 2mm. Ali onda hoće tekućina pobjeći kroz rupu u bazu pa grglja...ah, ne možeš imati sve :D
I dalje stojim pri svome da Taifun ionako nije namjenjen za ljude koji žele navuć upalu pluća od propuha koji ulazi u njih.
Dobar je takav kakav je...štoviše...odličan.

fek0,posudim ti ;) svoju air tube 1,5mm.možda promijeniš svoje mišljenje s odličan na recimo,fantastičan.Možda trebaš probati :kuc: Jedina zamjerka ovoj 1,5mm tubici sa http://www.smokerstore.de ,gdje sam ju i ja kupio,je da sa shipping-om od 5.90€ izađe 7,40€(cca.57.00kn),ali jeftinije se i nemože naći.Ako imaš tri Taifuna,trebao bih imati barem jednu "cijevčicu" od 1,5mm.Za sve kojima curi u komoru kroz rupice pored fibera,vate,mogu si pomoći skidanjem oringa s kape komore :plus:
Spavle :plus:

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 08 lis 2014 22:53 

sasha19_81 je napisao:
Nemoras.. na taifunu ti se dotok zraka regulira visinom coila od zrakovoda.. ako je nize manji protok zraka, ako je vislje veci.. i naravno o setapu.. 1x2mm silica veci protok od 2x2mm silica.. a MC vrijedi pravilo cim zrak brze zaobilazi vise ga ima.. poigraj se sa tim jer neces nista dobiti ako busis rupe kada u bazi koja se ne rastavlja on ima 2mm cijev kroz koju ulazi zrak.. ako povecas ulaz ili izlaz u dalje ti je zacepljenje u sredini na 2mm..

U stvari sam izvadio cjevčicu i ostavio izolaciju koja viri dovoljno da ograniči natakanje kondenzata u rupu i taman je. Mesh sa malo vate ispod samo na rupama sa strane da brtvi zalijevanje u komoru pored mesha i sad je super, samo malo u početku zagrglja prvih par povlačenja nakon što dugo stoji. Možda ću morati malo više mesha zamotati (čim mi stigne) :)
Definitivno drugačija aroma cohibe na meshu u odnosu na vatu ... na vati i špagi mi je mnja, a na meshu ... :blje:

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Re:
 Post Postano: 08 lis 2014 23:04 

Dalmat je napisao:
sasha19_81 je napisao:
Nemoras.. na taifunu ti se dotok zraka regulira visinom coila od zrakovoda.. ako je nize manji protok zraka, ako je vislje veci.. i naravno o setapu.. 1x2mm silica veci protok od 2x2mm silica.. a MC vrijedi pravilo cim zrak brze zaobilazi vise ga ima.. poigraj se sa tim jer neces nista dobiti ako busis rupe kada u bazi koja se ne rastavlja on ima 2mm cijev kroz koju ulazi zrak.. ako povecas ulaz ili izlaz u dalje ti je zacepljenje u sredini na 2mm..

U stvari sam izvadio cjevčicu i ostavio izolaciju koja viri dovoljno da ograniči natakanje kondenzata u rupu i taman je. Mesh sa malo vate ispod samo na rupama sa strane da brtvi zalijevanje u komoru pored mesha i sad je super, samo malo u početku zagrglja prvih par povlačenja nakon što dugo stoji. Možda ću morati malo više mesha zamotati (čim mi stigne) :)
Definitivno drugačija aroma cohibe na meshu u odnosu na vatu ... na vati i špagi mi je mnja, a na meshu ... :blje:

je je mesh priča malo drukčiju priču bar kad se radi o duhanskim aromama

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 18:49 

Evo moj trenutni setup koji mi dobro radi, ako koga zanima:

0,30 kathal smotan 4x oko 2,5mm = oko 1 ohm. Čvrsto smotan i prepečen mesh. Uz rubove rupa malo vate radi boljeg dihtanja i prevencije potapanja dimnjaka, a i kupi kondenzat sa dna. Cjevčica za zrak izvađena, maknut o-ring poklopca dimnjaka. Nano kombinacija. Iznenadila me količina pare...

slika

slika

slika

slika

Kako održavate mesh? Ispirete, samo na suho palite, razmotavate, bacate...? Nisam tu baš doma...

Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 20:29 

Koristio sam mesh na genu dosta dugo i bilo je dovoljno spaliti ga do usijanja. Ovaj tvoj izgleda malo grub kao 325,najbolji mi je bio 400

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 23:22 

Da 325 je ... a bit će sitniji drugi put, vidim da ima do 500 :)

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 23:41 

Imao sam i 500 ali 400 mi je davao najbolji okus...e sad zasto nemam pojma :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 23:47 

Iako u ovom slučaju gdje je mesh vodoravno i vuče na kratko s obje strane ne bi trebali biti problemi kapilarnosti i sl kao kod genova kod kojih vuče "uzbrdo" iz komore. Vjerojatno se treba igrati koliko ga tvrdo smotati ali i ovako na prvu nisam uspio doći do dry hit-a, a aroma... morati ću se igrati da vidim ima li kakve razlike u količina mesha.

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 stu 2014 07:51 

:plus:

Povratak na vrh 

[ 92 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.