|
.
Sada je: 23 tra 2026 22:33. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 22:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mateo
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 19 kol 2014 16:46 |
|
|
|
Izmjeri koji mu je izlazni napon, evo baš sam nešto sad radio, kemijao punjač za naglavnu lampu... Jedan kineski ima izlaz 4.58V, sa fasttecha 4.30V, a original Joyetech 4.19V. Eto ipak koliko para toliko muzike.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 19 kol 2014 17:45 |
|
|
|
Ovo pise iza na punjacu:
Ulaz: 5V Izlaz: 4.2V 420 mA
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 19 kol 2014 17:58 |
|
|
|
Znam što piše ali je pitanje što izlazi!
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 19 kol 2014 18:05 |
|
|
E sranje...nemam trenutno sa cime to izmjerit. Ma dobro,bubnut cu ga u punjac stavit cu skalu na VS2 negdje oko 4.3v i neka se puni pa cu vidit sta ce bit... Hvala svejedno na informaciji 
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 19 kol 2014 22:13 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
|
to s cimanjem glava na šrot egicama (imam i ja 2 s njuskala od kojih je jedna uvijek zajebavala) funkcionira ne bas dugotrajno.. i meni se nakon nekog vremena mrdanja pola ta egica syebala skorz (davala je oukus po kiselini, ko da joj baterija curi. ja kao prav glupo zemsko ne znadoh sto joj bi pa ju poklonih dalje).
nadalje, ja svoju spinnericu (i to 1 i sada 2) punim s punjacem koji sam dobila s egicama. bijelo (tj maksimalna mapunjenost) i narancasto (30 i manje posto) traju prilicno kratko. al plavo svjetlo drzi dugo. meni ovisi o tome kolko cesto parim. ak sam doma (vikend, godisnji) ak pijem pa je ecig svako malo u ustima, onda traje dan, dan i pol. al dok radim i dok parim povremeno + uz kavu + jace navecer, izvuce 2 dana, nekad i vise. meni osobno je najvece razocaranje sto i nisam primjetila neki njen veci kapacitet od spinnerice 1. traju priblizno isto, tj spinner 2 traje mozda mrvu dulje.
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 19 kol 2014 23:45 |
|
|
La_LuNa je napisao: to s cimanjem glava na šrot egicama (imam i ja 2 s njuskala od kojih je jedna uvijek zajebavala) funkcionira ne bas dugotrajno.. i meni se nakon nekog vremena mrdanja pola ta egica syebala skorz (davala je oukus po kiselini, ko da joj baterija curi. ja kao prav glupo zemsko ne znadoh sto joj bi pa ju poklonih dalje).
nadalje, ja svoju spinnericu (i to 1 i sada 2) punim s punjacem koji sam dobila s egicama. bijelo (tj maksimalna mapunjenost) i narancasto (30 i manje posto) traju prilicno kratko. al plavo svjetlo drzi dugo. meni ovisi o tome kolko cesto parim. ak sam doma (vikend, godisnji) ak pijem pa je ecig svako malo u ustima, onda traje dan, dan i pol. al dok radim i dok parim povremeno + uz kavu + jace navecer, izvuce 2 dana, nekad i vise. meni osobno je najvece razocaranje sto i nisam primjetila neki njen veci kapacitet od spinnerice 1. traju priblizno isto, tj spinner 2 traje mozda mrvu dulje. Znaci sa egicom isti slucaj ko i kod mene(sa zamjenskom egicom koju sam kupio naknadno),dok mi ova original egica sljaka ok,nemam zamjerki...nakon tri mj.jos mi drzi preko dva dana(sve ovisi kolko i kako paris)... VS2...neznam,sad cu punit mobitel,a VS2 cu ujutro stavit punit pa cu vidit kako ce to ic...citao sam i na drugim forumuma(stranim,nasim),i vidim da vecini sere punjenje...odserafit i zaserafit po 2-3 puta na punjac da bi se napunila skroz(pa koji k...c,sta se nemoze od suba napunit)?...al dobro,budemo vidili sutra...ali evo...onako kupljenu,odpakiranu,stavio na Mini Protank 3 i pario puna 3 dana...sad me jos samo zanima kako ce to ici sa punjenjem i dali ce trajat(barem 3 dana koliko je i trajala prvi put)...dobro,sve ovisi koliko i kako paris(uz cugu,uz kavu,dok spavas itd...  ) .
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 20 kol 2014 10:17 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
davidklc je napisao: La_LuNa je napisao: to s cimanjem glava na šrot egicama (imam i ja 2 s njuskala od kojih je jedna uvijek zajebavala) funkcionira ne bas dugotrajno.. i meni se nakon nekog vremena mrdanja pola ta egica syebala skorz (davala je oukus po kiselini, ko da joj baterija curi. ja kao prav glupo zemsko ne znadoh sto joj bi pa ju poklonih dalje).
nadalje, ja svoju spinnericu (i to 1 i sada 2) punim s punjacem koji sam dobila s egicama. bijelo (tj maksimalna mapunjenost) i narancasto (30 i manje posto) traju prilicno kratko. al plavo svjetlo drzi dugo. meni ovisi o tome kolko cesto parim. ak sam doma (vikend, godisnji) ak pijem pa je ecig svako malo u ustima, onda traje dan, dan i pol. al dok radim i dok parim povremeno + uz kavu + jace navecer, izvuce 2 dana, nekad i vise. meni osobno je najvece razocaranje sto i nisam primjetila neki njen veci kapacitet od spinnerice 1. traju priblizno isto, tj spinner 2 traje mozda mrvu dulje. Znaci sa egicom isti slucaj ko i kod mene(sa zamjenskom egicom koju sam kupio naknadno),dok mi ova original egica sljaka ok,nemam zamjerki...nakon tri mj.jos mi drzi preko dva dana(sve ovisi kolko i kako paris)... VS2...neznam,sad cu punit mobitel,a VS2 cu ujutro stavit punit pa cu vidit kako ce to ic...citao sam i na drugim forumuma(stranim,nasim),i vidim da vecini sere punjenje...odserafit i zaserafit po 2-3 puta na punjac da bi se napunila skroz(pa koji k...c,sta se nemoze od suba napunit)?...al dobro,budemo vidili sutra...ali evo...onako kupljenu,odpakiranu,stavio na Mini Protank 3 i pario puna 3 dana...sad me jos samo zanima kako ce to ici sa punjenjem i dali ce trajat(barem 3 dana koliko je i trajala prvi put)...dobro,sve ovisi koliko i kako paris(uz cugu,uz kavu,dok spavas itd...  ) . joooj koji su to problemi... naravno da egica drži duuugo, ako se ne pari. Načelno bi trebalo računati da daje dosta struje za jedan dan. I onda se lijepo svaku večer ona korištena stavi punit, a našarafi se druga na isparivač i mirna Bosna. Paranoicima je najuputnije da kod sebe uvijek imaju rezervnu bateriju ili cijelu e-cigaretu. Kad egica krepa ili zamjetno izgubi kapacitet, zamijeni se novom i opet mirna Bosna... ja sam stalno cukao po dvije e-cigarete sa sobom, za svaki slučaj... No, kako imam podosta pouzdan sustav - atty + mod - uz njega u zadnje vrijeme ponesem van samo kutijicu s rezervnim baterijama 18350 i bočicu s tekućinom pa kad je potrebno zamijenim bateriju ili dopunim spremnik. Uopće se ne opterećujem time koliko baterije drže, a sve su dobre i nove. Ponekad mi se čini da tu malu bateriju skurim na Keji ili eXu za par sati, ponekad da drži cijelu vječnost... Sve to najviše ovisi o tome koliko se siše! 
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 20 kol 2014 11:11 |
|
|
ferdinandmax je napisao: davidklc je napisao: La_LuNa je napisao: to s cimanjem glava na šrot egicama (imam i ja 2 s njuskala od kojih je jedna uvijek zajebavala) funkcionira ne bas dugotrajno.. i meni se nakon nekog vremena mrdanja pola ta egica syebala skorz (davala je oukus po kiselini, ko da joj baterija curi. ja kao prav glupo zemsko ne znadoh sto joj bi pa ju poklonih dalje).
nadalje, ja svoju spinnericu (i to 1 i sada 2) punim s punjacem koji sam dobila s egicama. bijelo (tj maksimalna mapunjenost) i narancasto (30 i manje posto) traju prilicno kratko. al plavo svjetlo drzi dugo. meni ovisi o tome kolko cesto parim. ak sam doma (vikend, godisnji) ak pijem pa je ecig svako malo u ustima, onda traje dan, dan i pol. al dok radim i dok parim povremeno + uz kavu + jace navecer, izvuce 2 dana, nekad i vise. meni osobno je najvece razocaranje sto i nisam primjetila neki njen veci kapacitet od spinnerice 1. traju priblizno isto, tj spinner 2 traje mozda mrvu dulje. Znaci sa egicom isti slucaj ko i kod mene(sa zamjenskom egicom koju sam kupio naknadno),dok mi ova original egica sljaka ok,nemam zamjerki...nakon tri mj.jos mi drzi preko dva dana(sve ovisi kolko i kako paris)... VS2...neznam,sad cu punit mobitel,a VS2 cu ujutro stavit punit pa cu vidit kako ce to ic...citao sam i na drugim forumuma(stranim,nasim),i vidim da vecini sere punjenje...odserafit i zaserafit po 2-3 puta na punjac da bi se napunila skroz(pa koji k...c,sta se nemoze od suba napunit)?...al dobro,budemo vidili sutra...ali evo...onako kupljenu,odpakiranu,stavio na Mini Protank 3 i pario puna 3 dana...sad me jos samo zanima kako ce to ici sa punjenjem i dali ce trajat(barem 3 dana koliko je i trajala prvi put)...dobro,sve ovisi koliko i kako paris(uz cugu,uz kavu,dok spavas itd...  ) . joooj koji su to problemi... naravno da egica drži duuugo, ako se ne pari. Načelno bi trebalo računati da daje dosta struje za jedan dan... Sve to najviše ovisi o tome koliko se siše!  Nisi tu nikakvi problemi(oko egice i njenom kapacitetu),samo sam rekao da sam zadovoljan koliko dugo mi drzi dok ju sišem...a sišem ju vjeruj mi,mozda ne kao ti,jel ipak si ti iskusnjara,a ja pocetnik...  ...jednom,ali samo jednom se to desilo da mi je egica trajala 2 tjedna....a onda sam skuzio da ju nisam ni upalio,trebao sam 5x stisnut onaj gumb...  Ps...dosta zajebancije(al moramo malo i to)... Dakle,problem je u VS2...punjenju(koliko puta odserafit i zaserafit na punjac da bi se napunio,dali svakog to zeza ili neko nema uopce problem sa tim)...i njegovom trajenju baterije kad je skroz pun...znaci problemi su u punjenju VS2,a ne u egici i njenom trajanju(ja jos to neznam,jel moj je upravo u punjacu,po prvi put pa cu tek sad vidjet dali postoje problemi)  pozdrav! 
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 20 kol 2014 12:24 |
|
|
Citat: koliko puta odserafit i zaserafit na punjac da bi se napunio,dali svakog to zeza ili neko nema uopce problem sa tim Meni se problem se javlja SAMO kod škart (FT) ego punjača koji umjesto 4.2 volta daje 4.3 volta ili više i onda zaštita u original Spinneru prekida punjenje i zato se mora dva tri puta odspojiti i spojiti. Original Joyetech i Kanger punjači koje imam daju 4.19 i 4.20 volti i punjenje radi bez greške. Koristim samo originalne baterije i punjače od Visiona, Kangera i Joyetecha a roba sa Fasttecha ide u reciklažno dvorište.
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 20 kol 2014 19:57 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Ja punim s dva punjaca, jedan s ft drugi iz umbrella seta,.oba napune do kraja, ne znam koliko dugo traje jer punim nocu
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 22:33. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 22:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |