|
.
Sada je: 23 tra 2026 22:39. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 22:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 20 kol 2014 20:08 |
|
|
|
Evo i ja sam konacno obavio prvo punjenje Spinnera 2(sa ovim punjacem koji sam dobio uz eGo start paket)-punjac: Model:USB-QR Input:DC5V Output:DC4.2==420mA ...skala za voltažu na Spinneru narihtana nesto malo ispod 4.3V...nekih sat vremena punjenja,dok je jos naranđasto svjetlo na prekidacu Spinnera svijetlilo,punjac se ugasio,na punjacu je svijetlilo zeleno svjetlo i na Spinneru naranđasto svjetlo se ugasilo(kao napunjen je)...odserafio,skalu za voltažu na VS2 stavio na 4.3V i zaserafio na punjac ponovo(2x) i uštekao u struju...punilo ga nekih 5 sati(pokazivalo normalno prilikom punjenje svjetlo na prekidacu VS2 -naranđasto-plavo-bijelo) i nakon cca 5h se ugasilo...to bi bilo to,nadam se da je pun i sad cu vidjet kolko ce trajat baterija...
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 21 kol 2014 08:01 |
|
|
|
Riktanje napona na Spinneru ne utječe na punjenje. Prvo ga ugasi sa pet klikova pa spoji punjač. Da bi punjač odradio do kraja kako spada bateriju treba isprazniti barem do pola.
Izemti nauke punjenja....
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Postano: 21 kol 2014 09:44 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
veljo_81 je napisao: Ja punim s dva punjaca, jedan s ft drugi iz umbrella seta,.oba napune do kraja, ne znam koliko dugo traje jer punim nocu meni moj punjac nije bas... jasan, jel. punjac je dosao s egicama s njuskala, znaci, vjerojatno je čajna šit. (nemam nacina nit znam kako to provjeriti  ) usb mu je full kratak i nakon nekih 6 mj koristenja je lagano poceo zajebava i gubit kontakt. onda sam u city centru east kupila duzi usb i na njemu mi nije spinnericu 1 punilo do kraja (skuzila sam jer bi se prebrzo praznila). onda sam pred malo jace mj dana kupila spinnericu 2 i nju mi puni normalno. napuni je do bijeloga i onda se ugasi, gori zelena lampica na punjacu. probala sam otstekat i ponovno zastekat, ne puni je dodatno, znaci, napunjena. i sad, odjednom, i tu spinnericu 1 isto puni do kraja, kapacitet joj je normalan... oh, well.. mislila sam kupiti original punjac, al necu sad, jer ionako uzimam mod, a ovo "za rezervu" ce funkcionirat i s čajna šit punjacem... ima mi svekar taj neki mjerac, pa cu se vaaaaljda jednom sjetit i odnjet mu punjac da provjeri..
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Odg: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 21 kol 2014 11:02 |
|
|
imand je napisao: Riktanje napona na Spinneru ne utječe na punjenje. Prvo ga ugasi sa pet klikova pa spoji punjač. Da bi punjač odradio do kraja kako spada bateriju treba isprazniti barem do pola.
Izemti nauke punjenja.... ...dobro,sad znam i to da riktanje napona na Spinneru nema nikakve veze sa punjenjem,ok,a sljedeci put cu ga probat i ugasit dok ga budem punio. 
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 21 kol 2014 14:10 |
|
|
Citat: ,a sljedeci put cu ga probat i ugasit dok ga budem punio. neće ići dok je spojen na punjač tipka ne reagira 
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Re: Postano: 21 kol 2014 14:18 |
|
|
La_LuNa je napisao: veljo_81 je napisao: Ja punim s dva punjaca, jedan s ft drugi iz umbrella seta,.oba napune do kraja, ne znam koliko dugo traje jer punim nocu meni moj punjac nije bas... jasan, jel. punjac je dosao s egicama s njuskala, znaci, vjerojatno je čajna šit. (nemam nacina nit znam kako to provjeriti  ) usb mu je full kratak i nakon nekih 6 mj koristenja je lagano poceo zajebava i gubit kontakt. onda sam u city centru east kupila duzi usb i na njemu mi nije spinnericu 1 punilo do kraja (skuzila sam jer bi se prebrzo praznila). onda sam pred malo jace mj dana kupila spinnericu 2 i nju mi puni normalno. napuni je do bijeloga i onda se ugasi, gori zelena lampica na punjacu. probala sam otstekat i ponovno zastekat, ne puni je dodatno, znaci, napunjena. i sad, odjednom, i tu spinnericu 1 isto puni do kraja, kapacitet joj je normalan... oh, well.. mislila sam kupiti original punjac, al necu sad, jer ionako uzimam mod, a ovo "za rezervu" ce funkcionirat i s čajna šit punjacem... ima mi svekar taj neki mjerac, pa cu se vaaaaljda jednom sjetit i odnjet mu punjac da provjeri.. Ima punjaca koji nisu iz kine ? 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 21 kol 2014 16:00 |
|
|
imand je napisao: Citat: ,a sljedeci put cu ga probat i ugasit dokga budem punio. neće ići dokje spojen na punjač tipka ne reagira  ...a da ga probam ugasit prije nego ga stavim punit...?  ....(na to sam i mislio,samo sam krivo napisao)... 
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Odg: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 21 kol 2014 18:28 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
La_LuNa je napisao: veljo_81 je napisao: Ja punim s dva punjaca, jedan s ft drugi iz umbrella seta,.oba napune do kraja, ne znam koliko dugo traje jer punim nocu meni moj punjac nije bas... jasan, jel. punjac je dosao s egicama s njuskala, znaci, vjerojatno je čajna šit. (nemam nacina nit znam kako to provjeriti  ) usb mu je full kratak i nakon nekih 6 mj koristenja je lagano poceo zajebava i gubit kontakt. onda sam u city centru east kupila duzi usb i na njemu mi nije spinnericu 1 punilo do kraja (skuzila sam jer bi se prebrzo praznila). onda sam pred malo jace mj dana kupila spinnericu 2 i nju mi puni normalno. napuni je do bijeloga i onda se ugasi, gori zelena lampica na punjacu. probala sam otstekat i ponovno zastekat, ne puni je dodatno, znaci, napunjena. i sad, odjednom, i tu spinnericu 1 isto puni do kraja, kapacitet joj je normalan... oh, well.. mislila sam kupiti original punjac, al necu sad, jer ionako uzimam mod, a ovo "za rezervu" ce funkcionirat i s čajna šit punjacem... ima mi svekar taj neki mjerac, pa cu se vaaaaljda jednom sjetit i odnjet mu punjac da provjeri.. Zaspao sam sinoc a zaboravio da nafilam vs2 pa sam ponio na posao punjac i umbrella bateriju dok se ova napuni. Pratio sam, bila je radila na plavo sat dva sinoc, punila se 3 dobra sata danas, plava, plavo-bijela, bijela, onda se ugasi indikator na bateriji al onaj na punjacu je jos pola sata svijetlio crveno i konacno pozelenio a i ja sam cekajuci  Meni vs2 potrosi 3-4 tanka od 1.5ml iako je s ft, sad kad sam se vratio na 24mg nemam problema s trajanjem baterije ali imam sa voltazom, 3.8 i malo okolo blica kao da je prazna, nakon par sati koristenja na 4.3 radi i na 3.8, manje mi to smeta koliki mi smeta duzina vs2, i zbog toga od mene mali minus
|
|
 |
|
 |
|
zboks
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 21 stu 2014 19:23 |
|
|
|
Jel itko uzimao spinner 2 u 300 cuda? Meni se cini da je falsa tj. prilicno sam siguran
_________________   Smok BEC Pro, Koopor Mini Kayfun lt+ v2, Nimbus, Orchid v4
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Vision Spinner 2 - 1600 mAh Postano: 02 pro 2014 15:03 |
|
|
www.ecigarete-hr.com/vv-twist-1600-mah-spinner/Imam ja, kopija koja mi popije oko 4 ml tekućine... ne može mi sastavit dan do kraja. Čini mi se da mi originalni Spinner 1300 mAh traje jednako dugo.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 22:39. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 22:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |