|
.
Sada je: 27 tra 2026 21:51. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 21:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
dbudak
|
Naslov: DID clone iskustva Postano: 08 sij 2013 23:08 |
|
|
|
Ja sam od prve pogodio sa oksidacijom i grijačem(bar tako mislim jer sve izgleda ko na slici). Svi namotaji jednako žare , mesh se užari skoro odmah , pare ko u priči kod isprobavanja ali kod parenja ne koliko sam očekivao. Stavio sam kanthal 0,18 5 namotaja i dobio orpor (na unimeru) 2,4 ohm-a. Cirkularni kanal u mrežici je 1,2 mm. Mrežica je čvrsto namotana oko oko igle za injekcije. Donji dio mrežice odrezan ukoso i kroz rupu ulazi bez zapinjanja ali nema ni lufta. Rupica za protok zraka je točno u ravnini sa grijačem. Jesam u nečem pogriješio ili sam previše očekivao?
Bok svima
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: DID clone iskustva Postano: 09 sij 2013 01:07 |
|
|
dbudak je napisao: Ja sam od prve pogodio sa oksidacijom i grijačem(bar tako mislim jer sve izgleda ko na slici). Svi namotaji jednako žare , mesh se užari skoro odmah , pare ko u priči kod isprobavanja ali kod parenja ne koliko sam očekivao. Stavio sam kanthal 0,18 5 namotaja i dobio orpor (na unimeru) 2,4 ohm-a. Cirkularni kanal u mrežici je 1,2 mm. Mrežica je čvrsto namotana oko oko igle za injekcije. Donji dio mrežice odrezan ukoso i kroz rupu ulazi bez zapinjanja ali nema ni lufta. Rupica za protok zraka je točno u ravnini sa grijačem. Jesam u nečem pogriješio ili sam previše očekivao?
Bok svima Mesh ne smije žariti,ako žari znači da je u kontaktu sa kućištem...rupa za mesh mora se proširiti na 3mm i u nju umetnuti teflon tubicu 3,1/2,7mm,na dno tanka staviti pločicu od celuloida,rupu za punjenje proširiti na 2mm i NE stavljati vijak,rupu za zrak probušiti/1mm/ 90° od postojeće i 3mm niže,u mrežicu staviti fiber 1mm,mrežicu NE oksidirati brenerom nego dry burnom sa kantalom...tek tada DID radi kao Cobra atty... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: DID clone iskustva Postano: 09 sij 2013 08:43 |
|
|
Frenk je napisao: dbudak je napisao: Ja sam od prve pogodio sa oksidacijom i grijačem(bar tako mislim jer sve izgleda ko na slici). Svi namotaji jednako žare , mesh se užari skoro odmah , pare ko u priči kod isprobavanja ali kod parenja ne koliko sam očekivao. Stavio sam kanthal 0,18 5 namotaja i dobio orpor (na unimeru) 2,4 ohm-a. Cirkularni kanal u mrežici je 1,2 mm. Mrežica je čvrsto namotana oko oko igle za injekcije. Donji dio mrežice odrezan ukoso i kroz rupu ulazi bez zapinjanja ali nema ni lufta. Rupica za protok zraka je točno u ravnini sa grijačem. Jesam u nečem pogriješio ili sam previše očekivao?
Bok svima Mesh ne smije žariti,ako žari znači da je u kontaktu sa kućištem...rupa za mesh mora se proširiti na 3mm i u nju umetnuti teflon tubicu 3,1/2,7mm,na dno tanka staviti pločicu od celuloida,rupu za punjenje proširiti na 2mm i NE stavljati vijak,rupu za zrak probušiti/1mm/ 90° od postojeće i 3mm niže,u mrežicu staviti fiber 1mm,mrežicu NE oksidirati brenerom nego dry burnom sa kantalom...tek tada DID radi kao Cobra atty...  Frenk kako to misliš oksidirati dry burnom?Ako namotam kantal na neoksidirani mesh zar struja ne teče kroz njega?
_________________ "Nikad ne dijelite rov sa nekim tko je hrabriji od vas!"
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: DID clone iskustva Postano: 09 sij 2013 21:14 |
|
|
doctore je napisao: Frenk je napisao: dbudak je napisao: Ja sam od prve pogodio sa oksidacijom i grijačem(bar tako mislim jer sve izgleda ko na slici). Svi namotaji jednako žare , mesh se užari skoro odmah , pare ko u priči kod isprobavanja ali kod parenja ne koliko sam očekivao. Stavio sam kanthal 0,18 5 namotaja i dobio orpor (na unimeru) 2,4 ohm-a. Cirkularni kanal u mrežici je 1,2 mm. Mrežica je čvrsto namotana oko oko igle za injekcije. Donji dio mrežice odrezan ukoso i kroz rupu ulazi bez zapinjanja ali nema ni lufta. Rupica za protok zraka je točno u ravnini sa grijačem. Jesam u nečem pogriješio ili sam previše očekivao?
Bok svima Mesh ne smije žariti,ako žari znači da je u kontaktu sa kućištem...rupa za mesh mora se proširiti na 3mm i u nju umetnuti teflon tubicu 3,1/2,7mm,na dno tanka staviti pločicu od celuloida,rupu za punjenje proširiti na 2mm i NE stavljati vijak,rupu za zrak probušiti/1mm/ 90° od postojeće i 3mm niže,u mrežicu staviti fiber 1mm,mrežicu NE oksidirati brenerom nego dry burnom sa kantalom...tek tada DID radi kao Cobra atty...  Frenk kako to misliš oksidirati dry burnom?Ako namotam kantal na neoksidirani mesh zar struja ne teče kroz njega? ..da,i onda prvo pocrveni gore i dolje,pa pustiš taster,pa opet uključuš na par sekundi,pa isključiš...i tako nekoliko puta dok kantal svuda počne istom jačinom žariti...probaj,isplati se
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Sada je: 27 tra 2026 21:51. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 21:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |