Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: kanger t3
 Post Postano: 28 vel 2013 14:54 

Neanam jel ima koji review ovdje al eto...

Za 2 - 3 dana napisem koju rijec,danas mi stiglo,po preporuci kolege,budem ga malo koristio dok se ne "razradi",da nebi bilo krivih misljena

Uzo dva komada,jedan prozirni 2.4ml i crni metalno kuciste 3ml

Za sada mi se svidja hladnija para naspram tople kod t2...mozda zato sto mi je novo to trenutno

Malo je nespretno tocit iz bocice u njega,zakapam ili navoj ili mi ode prema usniku,morat cu spricom to tocit

Ciscenje mi zato djeluje bolje,samog tanka

Uglavnom,za koji dan napisem usporedbu njega i t2 (s kojim sam trenutno dosta zadovoljan)

U svaki barem 2ml french pipe by tihomir and let the vapin begin :) nema rivjua dok to ne ispraznim do zadnje kapi

Povratak na vrh 

Naslov: Re: kanger t3
 Post Postano: 03 ožu 2013 00:10 

Evo,pozdrav iz nocne,da napisem par rijeci usporedbe t2 i t3 dok se nisam predoziral :)

Prvo,oba t3 su 3ml,krivo vidio

Dakle natovario french pipe by tihomir u oba,na egoc baterijama

Aroma mi nekako bolja,jaca,drukcija na t2,kao da zvacem hrastovinu,skoro pa malo po paljevini,al bas onoliko koliko mi pase,dok na t3 mi fali reskosti te,razvodnjeno malo

TH na oboje super,mada volim povuc vise puta zaredom pa mi na t2 neki put zasmeta kolicina topline

Pare ne fali ni na jednom,mada mi se cini na t2 mozda neki put malo gusca,sigurno je do rupa za zrak,t2 samo dvije,t3 ima 3

Da napomenem,neznam koliko oma su grijaci,moram osposobit multimetar

O samoj kvaliteti izvedbe,t3 definitivno puno bolji,grijac dolje,nema dryhita,mozes zadnju kap poparit,puno lakse ciscenje,mada u sam grijac jos nisam dirao,i ono najbitnije-nemoze ze dogodit da se zacuri grijac,jedino kod refillanja,treba pazit da u usnik ne ode...kod t2 moram pazit kako stoji,pa ga zna zacurit,barem jednom dnevno ispuhujem jer brcka...

Usnik 8mm promjer kod t2,a t3 9mm,vise mi pase t2 al zanemariva sitnica
Suma sumarum,opci dojam t3 definitvno mi izbor,mala razlika naspram t2 al velika u funkcionalnosti i jednostavnosti,i zato mi t3 puno bolji,mozda da uzmem grijac manje oma,imam nekako filing da mi ovaj previse oma...bas zbog pozadinskog glicerinskog smeka kod arome

Povratak na vrh 

Naslov: Re: kanger t3
 Post Postano: 06 ožu 2013 15:39 

Evo proslo tjedan dana,nestao onaj los glucerinski razvodnjeni okus,aroma super pare ko u prici,samo trebalo malo pricekat dok se razradi

Prednost naspram t2 je sto mi ne ostaje u tanku gusti likvid...na t2 wickovi uvlace pg a vg ostaje jer je gusci

Povratak na vrh 

[ 3 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club