Evo,pozdrav iz nocne,da napisem par rijeci usporedbe t2 i t3 dok se nisam predoziral

Prvo,oba t3 su 3ml,krivo vidio
Dakle natovario french pipe by tihomir u oba,na egoc baterijama
Aroma mi nekako bolja,jaca,drukcija na t2,kao da zvacem hrastovinu,skoro pa malo po paljevini,al bas onoliko koliko mi pase,dok na t3 mi fali reskosti te,razvodnjeno malo
TH na oboje super,mada volim povuc vise puta zaredom pa mi na t2 neki put zasmeta kolicina topline
Pare ne fali ni na jednom,mada mi se cini na t2 mozda neki put malo gusca,sigurno je do rupa za zrak,t2 samo dvije,t3 ima 3
Da napomenem,neznam koliko oma su grijaci,moram osposobit multimetar
O samoj kvaliteti izvedbe,t3 definitivno puno bolji,grijac dolje,nema dryhita,mozes zadnju kap poparit,puno lakse ciscenje,mada u sam grijac jos nisam dirao,i ono najbitnije-nemoze ze dogodit da se zacuri grijac,jedino kod refillanja,treba pazit da u usnik ne ode...kod t2 moram pazit kako stoji,pa ga zna zacurit,barem jednom dnevno ispuhujem jer brcka...
Usnik 8mm promjer kod t2,a t3 9mm,vise mi pase t2 al zanemariva sitnica
Suma sumarum,opci dojam t3 definitvno mi izbor,mala razlika naspram t2 al velika u funkcionalnosti i jednostavnosti,i zato mi t3 puno bolji,mozda da uzmem grijac manje oma,imam nekako filing da mi ovaj previse oma...bas zbog pozadinskog glicerinskog smeka kod arome