Poslije prve kupovine ego c kompleta, kod Phila sam ubrzo kupio passthru baterije, pa onda na Knežiji 5*ce4 cleare. Pa onda sumanuta kupovina tekućina ( nedaj Bože da zafali). Sretno sam pario neko vrijeme dok se cleari nisu za pekli i onda prvi pokušaji čišćenja, dok nisam savladao tehniku čišćenja lagano sam uništio 3 cleara, pa opet po cleare sada kod Phila jer mi Knežija nije usput ...
Tada sam odlučio na nagovor prijatelja da probam dhgate kopao sam cijeli dan dok nisam našao trgovca sa dobrim recenzijama i za 40 $ naručio 21*ce4. Cleari su došli za dvadesetak dana. Odmah sam otpisao 4 koja su imali strganu kapicu iznad grijača. Ostavio sam ih za poslije biti će kapica kada se pokvare ovi koje sada koristim. Od preostalih 17, 6 ih je odmah proradilo a na svim ostalima je trebalo špiccangama maaalo izvući na dnu onu cjevčicu koja ide na plus pol baterije i tada sam na svim 17 napravio testni dry burn da sam siguran da rade.
Sada kada imam ( godišnju ? ) zalihu cleara naručio sam vamo 650 vv. Za "po vani" na VB-u gledam nekakve vv baterije ( kažu ego, moš mislit) kapaciteta1000 za 10 $, i to zato jer volim pariti na malo višim naponima, pa ,mislim da je blizu trenutak kada ću i to naručiti.
Za kraj mi je naš dragi Karlovčanin ubacio Bubu u uho sa T3 i već sam pronašao nekoliko povoljnih/rizičnih mogućnosti za nabavu T3 BCC - a, ali to će pričekati da prvo vamo stigne.
Iz mog dosadašnjeg ( kratkotrajnog ) iskustva parkova mogu samo reći da parenje je zabavni sport i uz malo sreće i dosta angažman može sa puno jeftinije i zdravije uživati u nikotinu ( mislim nema puno onih što pare 0 %)
Ja sa još uvijek teški početnik ( ne motam kantale, ne miješam tekućine ) već sve sve ovo gore nabrojano je puno kompliciranije i zahtijeva puno više angažmana od kupovine kutije cigareta na trafici tako da razumijem sve one koji odustanu ili ne žele probati, ali ja idem dalje.