Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Početnička priča
 Post Postano: 16 ožu 2013 16:26 
Moderator

Poslije prve kupovine ego c kompleta, kod Phila sam ubrzo kupio passthru baterije, pa onda na Knežiji 5*ce4 cleare. Pa onda sumanuta kupovina tekućina ( nedaj Bože da zafali). Sretno sam pario neko vrijeme dok se cleari nisu za pekli i onda prvi pokušaji čišćenja, dok nisam savladao tehniku čišćenja lagano sam uništio 3 cleara, pa opet po cleare sada kod Phila jer mi Knežija nije usput ...
Tada sam odlučio na nagovor prijatelja da probam dhgate kopao sam cijeli dan dok nisam našao trgovca sa dobrim recenzijama i za 40 $ naručio 21*ce4. Cleari su došli za dvadesetak dana. Odmah sam otpisao 4 koja su imali strganu kapicu iznad grijača. Ostavio sam ih za poslije biti će kapica kada se pokvare ovi koje sada koristim. Od preostalih 17, 6 ih je odmah proradilo a na svim ostalima je trebalo špiccangama maaalo izvući na dnu onu cjevčicu koja ide na plus pol baterije i tada sam na svim 17 napravio testni dry burn da sam siguran da rade.
Sada kada imam ( godišnju ? ) zalihu cleara naručio sam vamo 650 vv. Za "po vani" na VB-u gledam nekakve vv baterije ( kažu ego, moš mislit) kapaciteta1000 za 10 $, i to zato jer volim pariti na malo višim naponima, pa ,mislim da je blizu trenutak kada ću i to naručiti.
Za kraj mi je naš dragi Karlovčanin ubacio Bubu u uho sa T3 i već sam pronašao nekoliko povoljnih/rizičnih mogućnosti za nabavu T3 BCC - a, ali to će pričekati da prvo vamo stigne.
Iz mog dosadašnjeg ( kratkotrajnog ) iskustva parkova mogu samo reći da parenje je zabavni sport i uz malo sreće i dosta angažman može sa puno jeftinije i zdravije uživati u nikotinu ( mislim nema puno onih što pare 0 %)

Ja sa još uvijek teški početnik ( ne motam kantale, ne miješam tekućine ) već sve sve ovo gore nabrojano je puno kompliciranije i zahtijeva puno više angažmana od kupovine kutije cigareta na trafici tako da razumijem sve one koji odustanu ili ne žele probati, ali ja idem dalje.
:auto:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Početnička priča
 Post Postano: 16 ožu 2013 17:01 

Slažem se. Bilo bi možda drugačije da stvari kao greensmoke, pure ili V2 dođu u hrvatsku.
Kupiš starter kit i onda samo punjenja, neme štale sa pedeset vrsta ISTOG tanka, baterijama, punjačima, čiščenju, "nekad ovakva, nekad onakva" tekučinama etc.

Kako je, sasvim razumijem ljude koji odmahuju rukom kad im počneš objašnjavat što to držiš u ruci.

Što se tiče nikotina, ja ustvari ciljam za nulom. Počeo sam sa 18, pa 12, sad sam na 9, onda 6 i nadam se nuli nakon toga.

Nema jedne pozitivne stvari koju mi je nikotin ikad napravio (manje nabiram kile, to mu priznam). Je pušim sad samo da nešto držim u ruci i jer me to zabavlja.

Uživanje>ovisnost

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Početnička priča
 Post Postano: 16 ožu 2013 17:43 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Spavle...
ja sam prvo kod nas kupio twist 650mah i 2kom c4v3 (i 10 grijača - svaki po 30kn!!!) da ne usfali pa za par dana dana naručio sa HG drugu veču twist 1000mah i 5 CC pa par komada nekih c5 pa slično kao ti još 10 v3 pa par vivika (sad imam 5 velikih i 3 mini) pa Vamo pa clon mini DiD, Cobra, Vapeonly...hoću reći od onih 10 v3 - 8 komadaj e nedirnuto kao i neke vive ...a tek tekučine ...sve tako...Baš sam sinoć jednom prijatelju početniku proslijedio 10-ak bočica načetih, nenačetih...jer mnoge stvari izgleda da više nikad niti ne bi došle na red ...
kažem jer sam skoro siguran da će i kod tebe biti slično...sve nešto jurimo probati još nešto nagomilamo svega a onda se teško prisiliti koristiti one gore stvari kad već znamo i imamo bolje...tako da pomalo... bit će svega i stalno nešto novo izlazi

Povratak na vrh 

[ 3 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club