Odlučio sam si uzeti paket ovih clearova i stigli jučer. Izvadio sam odmah jednog "zelenka" i prvo ga rastavio. Izgleda baš kao na ovoj slici

Zanimljiv je način kako je sastavljen grijač i to u silikonskoj kapici. Koliko sam vidio ovo će biti vrlo lako reparirati.
Sastavio sam ga nazad i odmah ulio DK TAB 50/50. Prvo što sam primijetio je to što je jako nezgodno točiti u njega a da ne pogodiš u centar tako da sam to radio jako polako (1-2 kapi pa pauza da se to spusti niže). Išlo bi sve puno brže da se puni iglom i špricom ali mi se ne da zezati sa time. Kada sam napokon završio sa punjenjem stavio sam drip tip i onda vidio da gornja silikonska kapica (koja pokriva grijač) nije baš ravna ali to nije predstavljalo neki problem. Odmah je proradio punom parom. Vrlo jaka aroma i TH i za sada mogu reći da je super. Čitao sam negdje da su ljudi imali problema sa njima nakon par dana korištenja pa ću se javiti nakon tjedan dana sa novim dojmovima.
Ovo sam prvenstveno kupio jer sam htio neki manji clear koji ću staviti na manju bateriju (eGO-T 650mAh) i to bi mi se trebalo vući po džepovima i slično pogotovo kad dođe ljeto i kupanje. Na žalost, ispalo je da je ovaj clear veći od T2 iako prima samo 1,6ml. Sviđa mi se to što se može rastaviti sve i tako puno lakše očistiti.
Uglavnom, javim se za koji dan korištenja kakav je onda.