| Autor |
Poruka |
|
peregrunf
|
Naslov: Fiberglas špaga Postano: 20 ožu 2013 19:55 |
|
|
Pozdrav! Evo vidio sam na ovoj stranici da imaju kupiti fitilje. http://ecigareta.hr/component/virtuemar ... l?Itemid=0E sad tu se radi o fiberglass špagi(ima neke cestice stakla u sebi).Zanima me dali je imao tko iskustva s tim proizvodom.Meni se to ne cini baš kao najzdravije riješenje. Šta vi ljudi mislite o tome.
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Fiberglas špaga Postano: 20 ožu 2013 20:22 |
|
|
peregrunf je napisao: Pozdrav! Evo vidio sam na ovoj stranici da imaju kupiti fitilje. http://ecigareta.hr/component/virtuemar ... l?Itemid=0E sad tu se radi o fiberglass špagi(ima neke cestice stakla u sebi).Zanima me dali je imao tko iskustva s tim proizvodom.Meni se to ne cini baš kao najzdravije riješenje. Šta vi ljudi mislite o tome. Je svi imamo azbestozu!  normalno da se svi s tin susreću to je sastavni dio opreme za parenje i svi je koriste bez ikakvih nuspojava...
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Fiberglas špaga Postano: 20 ožu 2013 20:23 |
|
|
peregrunf je napisao: Pozdrav! Evo vidio sam na ovoj stranici da imaju kupiti fitilje. http://ecigareta.hr/component/virtuemar ... l?Itemid=0E sad tu se radi o fiberglass špagi(ima neke cestice stakla u sebi).Zanima me dali je imao tko iskustva s tim proizvodom.Meni se to ne cini baš kao najzdravije riješenje. Šta vi ljudi mislite o tome. Nemoj to nikako kupovati,to ti je strasno stetno,ali ima iskusnijih parioaca od mene koji ce potkrijepiti moje tvrdnje.....u svakom slucaju ja to nebih uzeo nikako edit:fah,postao prije mene 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Korny
|
Naslov: Re: Fiberglas špaga Postano: 21 ožu 2013 10:32 |
|
|
Majka je napisao: peregrunf je napisao: Pozdrav! Evo vidio sam na ovoj stranici da imaju kupiti fitilje. http://ecigareta.hr/component/virtuemar ... l?Itemid=0E sad tu se radi o fiberglass špagi(ima neke cestice stakla u sebi).Zanima me dali je imao tko iskustva s tim proizvodom.Meni se to ne cini baš kao najzdravije riješenje. Šta vi ljudi mislite o tome. Nemoj to nikako kupovati,to ti je strasno stetno,ali ima iskusnijih parioaca od mene koji ce potkrijepiti moje tvrdnje.....u svakom slucaju ja to nebih uzeo nikako edit:fah,postao prije mene  Može samo malo pojašnjenje zašto ne?
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Fiberglas špaga Postano: 21 ožu 2013 11:06 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
slobodno koristi...... pusti ove mucke provokatore 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Fiberglas špaga Postano: 21 ožu 2013 21:38 |
|
|
To je specijalna tzv. stetna spaga.....nije jestiva Zato nemojte zvakati je..nu spagu Koristite iskljucivo za seks predigre,vezivanje za krevet i to...
|
 |
|
peregrunf
|
Naslov: Re: Fiberglas špaga Postano: 22 ožu 2013 00:23 |
|
|
|
Mislija san da ce netko nešto konkretno reci o fiberglass špagi, ali.........? Ako netko zna išta o materijalima koji se koriste za fitilje neka napiše tu jednu kratku lekciju. Pozdrav! PS. nakon ovih par odgovora sam još više zbunjen.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Fiberglas špaga Postano: 22 ožu 2013 00:34 |
|
|
peregrunf je napisao: Mislija san da ce netko nešto konkretno reci o fiberglass špagi, ali.........? Ako netko zna išta o materijalima koji se koriste za fitilje neka napiše tu jednu kratku lekciju. Pozdrav! PS. nakon ovih par odgovora sam još više zbunjen. vapeman je napisao: normalno da se svi s tin susreću to je sastavni dio opreme za parenje i svi je koriste bez ikakvih nuspojava... i ti ako sada uvlacis dim dok citas ovaj post pusis tu istu spagicu...pozz  fiberglass wick, silica wick...sve to isti quratz
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Korny
|
Naslov: Re: Fiberglas špaga Postano: 22 ožu 2013 15:27 |
|
|
Karo je napisao: To je specijalna tzv. stetna spaga.....nije jestiva Zato nemojte zvakati je..nu spagu Koristite iskljucivo za seks predigre,vezivanje za krevet i to... Pa ovo je bolje no što sam mislio, pa to je višenamjenska špaga 
|
|
 |
|
 |
|
peregrunf
|
Naslov: Re: Fiberglas špaga Postano: 22 ožu 2013 17:45 |
|
|
|
Ma kad mi nije ništa bilo od analognoh nece mi valjada biti ništa ni od te špage još koji misec, a onda cu kupiti cobru i riješiti se i fiberglassa i silice. Pozdrav!
|
|
 |
|
 |