| Autor |
Poruka |
|
markoveliki
|
Naslov: help ego-v-v3 Postano: 16 sij 2014 01:10 |
|
|
Molio bih Vas savjet za ovu bateriju ako je tko ima. Nisam našao ništa ovdje na forumu pa ako ko ima kakvi savjet. Znam da čete svi kazat uzmi vamo V5ss ali me baš ova interesira. Hvala! http://www.fasttech.com/products/1411/1 ... ah-battery
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: help ego-v-v3 Postano: 16 sij 2014 01:45 |
|
|
 kupi pa javi dojmove misim da to nije nitko narucivao
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: help ego-v-v3 Postano: 16 sij 2014 08:14 |
|
|
|
ova baterija je sasvim ok za ulazak u varijabilni svijet voltaže i wataže....ali nikako ne može komparirat modovima, pa cak i onim najnižeg ranga. Imao sam prilike popravljat verzije ego v v 2 od 1100 mah i 900 mah. Problem nastaje kod njih u vremenskom razdoblju skladištenja....koliko su dugo na skladištu....znaju slati baterije koje su neispravne za europsko tržište jer znaju da neceš vracat takvu bateriju od par dolara nazad na reklamaciju. razlika između v v2 i ove koju si odlucio uzet je u mogucnosti podešavanja wata za razliku od v v2 kod kojeg ima samo podešavanje volti, te u kapacitetu od 1300 mah. Problem kod ovakvih baterija je ne mogucnost fleksibilnosti u eksplotaciji...do kad radi baterija radi cca 4mj. za te novce koliko košta ova ego vw3 verzija dodaš 5 dolara i dobivaš recimo pocetnicki mod koji i zahtjevnije korisnike može zadovoljit performansama. U svakom slucaju ako se odluciš na ovu vrstu parilice, javi dojmove....lp
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: help ego-v-v3 Postano: 16 sij 2014 08:52 |
|
|
Je medo, dodaš 5 dolara za mod, ali i najmanje još 15 ak dolara za 2 pristojne baterije... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: help ego-v-v3 Postano: 16 sij 2014 09:02 |
|
|
|
Ok....stoji....ali za ulazak u segment voltaže, wataže....ova baterija je više nego dobra za pocetak.....naravno ako ti pošalju ispravnu.....govorim iz iskustva!!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: help ego-v-v3 Postano: 16 sij 2014 09:05 |
|
|
Pa zato i kažem.... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
.....
|
Naslov: Re: help ego-v-v3 Postano: 16 sij 2014 10:56 |
|
|
imam nest slicno... dok je spojena na komp dobro me sluzi (vec skoro pola godine) ali za koristiti u pokretu nije nikako; displej ima 4 crtice koje pokazuju stanje baterije, ali cim se prva isprazni performanse se prepolove... tolko sam para ulupo u te egice, al ovo mi je def zadnja, skupljaju se pare za neki kvalitetniji mod 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: help ego-v-v3 Postano: 16 sij 2014 11:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
..... je napisao: imam nest slicno... dok je spojena na komp dobro me sluzi (vec skoro pola godine) ali za koristiti u pokretu nije nikako; displej ima 4 crtice koje pokazuju stanje baterije, ali cim se prva isprazni performanse se prepolove... tolko sam para ulupo u te egice, al ovo mi je def zadnja, skupljaju se pare za neki kvalitetniji mod  
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: help ego-v-v3 Postano: 19 sij 2014 11:37 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Nekolicina prijatelja je pokupovala, suprotno mojim savjetima te kineske egice sa FT-a i e-baya. Nakon 6 mjeseci parenja su gotove. Nitko od njih nije na nikoji način silovao nijednu od njih, koristili su atomizere sa većim otporima (CE4, Evod i Vivi mini), ali to je jednostavno tako. Tko god želi nešto trajnije, mora se malo i isprsiti sa lovom. Sad barem ima jeftinih klonova 14500 modova. Sa nijednim se nemože pogriješiti, uz njega se uzme 4-5 kvalitetnih 14500 baterija, AW IMR, i miran minimalno 2 godine. Veličinom nije ništa veći od nekakve 1100 ili 1300 mAh baterije a radi daleko kvalitetnije od bilo kojeg spinnera, twista i sličnih.
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: help ego-v-v3 Postano: 19 sij 2014 13:19 |
|
|
Ma znam da se treba isprsit za kvalitetu. To je uvijek tako. Pare nisu problem, para nema  . Šalu na stranu, mislia sam kupit takvu bateriju za parit van kuće jer donekle još normalno izgleda. (da se ljudi ne uplaše kad je izvadim). A mod ču kupit normalno za u kući. Tek san počea pa ču se savjetovat sa svojim Splićanima što i kako. Usput dosad sam pušio dvije kutije bijelog (50kn/dan) kad sam ovdje, a u WA dvije kutije Winfield Gold (40aud/dan) tako da šta god kupim sam uštedia samo da nepušim smrdulje.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |