Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Preporuka za alat - Leatherman
 Post Postano: 18 lis 2013 19:43 

Dosta često se može na youtube-u vidjeti alati koji ekipa koristi za servisiranje setupova i modova i ponekad me stvarno čudi spektar alata koji ekipa koristi. Iako osobno doma imam punu ladicu starih, novih i inih dijelova, od grijača, batova, potrganih klirova, kartova, modova itd., sve što od alata koristim je Leatherman (Blast i Wave).

Tko nije upućen u takvo nešto, ovako to otprilike izgleda

slika
Leatherman Wave

Dolaze u raznim varijantama, neki su za pomoćne radove u kući, neki za kampiranje, ima i "heavy-duty" varijante, ali Wave je dosada najpopularniji model. Za one koji ne žele previše ulagati u takvu vrstu alata, moja preporuka bi bio "Wingman" model, koji se može naći i za cijenu od kojih 25 do 40 dolara, a ima po meni najvažnije stvari (škare, kombinirke sa "cvikom", nož, turpija, križni i ravni)

http://www.youtube.com/watch?v=OtlrgcJURBk

Leathermanima se koristim još od prije (zbog posla uvijek imam svoja 2 spremljena u futrolama na remenu), a od kad sam počeo koristit modove i drippere, uvijek sa sobom nosim posebnu futrolu sa malim kolutom kanthala, nešto špage, folije i sličnim, te na remenu Leatherman i mogu reći da me je ta kombinacija nerijetko spasila.

U svakom slučaju, tko ima mogućnosti, svakako preporučam da si priušti ovaj dodatak, što zbog parenja, a što zbog drugih stvari, jer ovakav alat je uvijek dobro imati pri ruci.

Zadnja izmjena: Knox; 18 lis 2013 19:50; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Preporuka za alat - Leatherman
 Post Postano: 18 lis 2013 19:46 
Moderator

Odličan je, ali u svakom slučaju samo original ili jako kvalitetna kopija od SS jer ono jeftini shrđaju u roku odma.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2013 19:53 

Originala nosam (zbog posla) već 15 ak godina, kožna je još futrola tad bila u kojoj je dolazio, izlizala se dobrano, ali on je kao novi, neka je varijanta ovog na slici, ima iste dodatke, koštao me tada nekih 70 ak dolara i najbolja je investicija u životu :plus: :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2013 19:58 

Originali stvarno nisu skupi, do nedavno sam koristio i rabljeni Leatherman Super-Tool star 15 godina i nakon toliko godina je i dalje bio u izvrsnom stanju, sami nož se koristio na veliko, a samo je 2 puta bio oštren. Što se tiče kopija, do sada nisam sreo nijednu osim onih očitih koje su se samo predstavljale kao "Leatherman-style" kopije, lako se primjete za razliku od ovih naših klonova.
Više sam Gerverovih kopija susreo, ali od Gerbera više volim noževe nego pocket toolove.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2013 20:02 

Da, kožne futrole su im izvrsne, imao sam ju uz Super-tool, ali je otišla skupa s njim, ove od "najlona" se mogu lako sjebat ako se ne pazi na njih, ali i dalje proizvode te kožne, ovisi gdje mogu se kupit za 5 do 10 dolara.

Povratak na vrh 

[ 5 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club