| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Igo-W od poljaka? Postano: 29 lis 2013 17:35 |
|
|
dal je fejk ili original? ono što sam ja uzeo (navodno kupljeno od poljaka) nema dvije rupe već jednu za zrak i nema izbušene postove nego se mota oko šerafa ovo:  mi ne liči na ovo: 
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 29 lis 2013 17:41 |
|
|
|
gornja slika clon a druga original
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 29 lis 2013 17:49 |
|
|
|
znam da nisam lud, al me zanima dal je netko uzeo od poljaka da mi moze potvrdit kojeg oni prodaju, jer na site-u je stavljena slika originala...i na ego2.pl i na e-dym.pl
bas poslao upit na ego2.pl
|
 |
|
Sheva
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 29 lis 2013 19:35 |
|
|
|
ako ti ista znaci ja imam sa e-dym agu titanium i agu-t2 koje se orginal 100%, za dripere ne znam, od kojih si ti uzimao?
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 29 lis 2013 19:48 |
|
|
|
onaj od koga sam uzeo tvrdi da je sa e-dym, morat ću se pozabavit malo tim rupama da to dovedem u "original" stanje:D
|
 |
|
Sheva
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 30 lis 2013 00:23 |
|
|
|
Mozda te je zafrkno taj od kog si uzeo... od dva soma kuna potrosenih na e-dym nikad ni slicnih problema, zato sam i pitao od koga je, ali opet, nikad ne reci nikad...
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 30 lis 2013 07:38 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Imam ja igol-L i igo-W sa e-dym i od nedavno sa fastta...i upravo je tako kakao si rekao Sa e- dyma sam vrlo malo kupovao (samo 2 puta jer su mi za večinu stvari bili skuplja od drugih poljaka (ego2)) ali kada sam kupovao ove dripere samo oni su imali i igo l i igo w, a kada sam poslije vidio da ih fastt nudi puuno jeftinije uzeo sam ih i tamo baš da vidim razliku... Oba dripera od poljaka uz to dolaze bez driptipa ...igo l samo u najlonskoj vrečici (od Fastta u kutijici sa usnikom i malim šrafcigerom) a igo W obrnuto od e-dyma u onoj nekoj univerzalnoj kutijici (crna s plamenima ali piše na njoj Igo w) a Fasttov u vrečici i košta cca duplo manje dolara nego "poljski" eura. (navodnici su jel "poljski" poljski ili vj isto kineski ne znam) "poljski" ima dvije nasuprotne rupice a Fasttov jednu (nešto širu i pozicioniranu dobra 3-4 mm niže) Sa šarafima kako si rekao e -dym s rupicama a Fasttovi motanje Još bih samo dodao da mi je na fasttechovom velika rupa za usnik nekakva "jajasta" tj nije baš pravi krug pa odgovara samo onaj usnik što je došao s njim (valjda prilagođen jer ni jedan drugi normalni ne ide (bar ne kako bi trebao) Razlika je i u širini slova na gravuri, no nebitno...u materijal se baš ne razumijem pa ne bi Kako ovi fastt rade još nisam ni probao ali čitam i vjerujem - dobro tj vrlo slično s "poljskima"- nema tu nekih tehnikalija...
Zadnja izmjena: Forrest; 31 lis 2013 09:04; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 30 lis 2013 19:29 |
|
|
javili sa ego2.pl da je original (dvije rupe i rupe na postovima), jos cekam odgovor e-dym...čisto da onaj od kog sam kupio da vidi kako znam da sere a onaj od kog sam kupio se kune da je s e-dym,a prodavao to kao višak, ja se prvi javio, sljedeci tko se javio mu je odgovorio da je otišlo al da može nabavit još...prodaja viška ha? napominjem, ponudjena mi je refundacija novaca, ja sam odbio, nego na živce mi ide što se pravi pametan, kupio od poljaka, nikad prije vidio igo-w, bla bla...i sad saznam da mu je visak valjda sve sto moze doc za 10 dana sa FT-a
|
 |
|
Tadd
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 30 lis 2013 20:46 |
|
|
|
ja imam igo-w sa ego2.pl i ima rupe na postovima, ali ima samo jedan airhole...
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 30 lis 2013 23:17 |
|
|
|