| Autor |
Poruka |
|
žan žak
|
Naslov: Kanger T3s Postano: 22 stu 2013 19:35 |
|
|
|
Lijep pozdrav!
Imam T3s i razmišljam da uzmem Protank 2 no zanima me dali su grijači isti jer mi se čini da jesu,a iskreno nisam nešto zadovoljan sa t3s što se tiče arome nekako mi je prigušena,ne osjeti se kao npr. u Vivi ili pogotovo u Iclear 30.Nisam baš neki expert pa me zanima dali je bitno i cijelo kućište i baza osim grijača u odnosu na kvalitetu arome.U nedoumici sam jer nebih volio da sa protankom dobijem isti okus samo malo bolji izgled i kvalitetniju izradu..nadam se da je protank bolji atomizer od t3s što se tiče arome volio bih da je i od Iclear 30 ali osobno još nisam probao atomizer koji mi je davao bolji flavor od njega..možda nije tako "prohodan" odnosno treba ga malo duže ili jače vuć da bi dobio oblak dima za razliku od vivice npr.ali okus je kudikamo puniji.
Hvala
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Kanger T3s Postano: 22 stu 2013 20:45 |
|
|
|
MT3s, EVOD i PROTANK imaju grijač i princip rada potpuno isti. Baza MT3s je malo drugaćija a sami grijać je malo uži. Grijač EVOD i PROTANK su malo širi u dijelu koji sjeda na bazu. Grijač od MT3 je malo uži u dijelu koji sjeda u bazu ali paše i u EVOD i u PROTANK.
MT3S ima dulji dimnjak i malo hladniju paru u odnosu na EVOD i PROTANK
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Kanger T3s Postano: 22 stu 2013 22:37 |
|
|
|
Hvala..znači da neću dobit nešto bolju aromu sa protankom..dali si probao možda iclear 30 da možeš usporedit sa mt3s ili protankom i evodom.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Kanger T3s Postano: 23 stu 2013 00:22 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
moje iskustvo je da grijaci s duzim dimnjakom daju slabiju aromu.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Kanger T3s Postano: 23 stu 2013 11:13 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Imam Vivi Novu, ProTank2 i T3s. Grijač od T3s paše na ProTank2, ali obrnuto ne. To je provjereno. Top coil (vivi nova i iClear30) imaju kraći put pare pa time dobijaš više arome i više pare ali ga svako malo moraš nagnuti da se natopi fiber. T3s i Protank2 ima nešto manje pare i arome (pogotovo na običnoj ego bateriji) ali je bottom coil tako da je fiber stalno natopljen. Meni su drage obije varijante i ovisi o situaciji jer mi nekad paše jače, a nekad slabije. Opet ti je sve stvar navike. Kad se navikneš na slabiju aromu to ti bude posve normalno i ne primjetiš da ti išta fali.
Naravno, na nekom modu se i to da popraviti tako da mu digneš voltažu i onda se sve mijenja.
Za pravi doživljaj ti treba mehanički mod sa genom (ja koristim RSST) ili dripperom i onda dobiješ svega samo moraš biti malo spretan sa motanjem grijača i pripremom mesha.
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Kanger T3s Postano: 23 stu 2013 17:05 |
|
|
|
ffroms uvijek mi daš konketan odgovor..hvala.baš mi sad dolazi i-atty RBA pa cu s okusat i u tome..dolazi i kanthal i fiber za vivine grijače i naravno T3 cu isto premotavat..uzet cu vjerovatno kangera vjerujem da ce ipak bit nešto više arome zbog grijača s kraćim dimnjakom.razmišljao sam i o dripperu ali neznam kojeg da uzmem..čisto da probam kakva je aroma s njim.I clear mi je super šta se tiče arome vivica je isto ok za ovu tekućinu koja je u njoj..čak i bolja u vivici jer je u Iclearu pre intenzivna..t3 mi je super za van kuće,a imam još jednu finu tekućinu i volio bi za nju jedan dobar atty ap ce to biti izgleda kanger protank2,a ovaj rba cemo vidjet kako ce se ponasat.to mora bit druga priča skroz.uzeo sam t3s baš radi tog jer sam vidio da je najjednostavnije za preradit grijače i zato bi još i protank uz to.
može informacija što se tiče debljine žice u odnosu na otpor..znam da je više namotaja veći otpor,a zanima me kakav bi bio otpor sa istim brojem namotaja ali da je žica deblja?manji ili veći?
Pozz
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Kanger T3s Postano: 23 stu 2013 18:07 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
deblja zica ima manji otpor
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Kanger T3s Postano: 23 stu 2013 18:49 |
|
|
|
pretpostavljao sam..hvala
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Kanger T3s Postano: 23 stu 2013 21:20 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
žan žak je napisao: može informacija što se tiče debljine žice u odnosu na otpor..znam da je više namotaja veći otpor,a zanima me kakav bi bio otpor sa istim brojem namotaja ali da je žica deblja?manji ili veći?
Pozz viewtopic.php?f=6&t=4752
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Kanger T3s Postano: 24 stu 2013 14:05 |
|
|
|
hvala puno..
znači ako kanthal od 0.14 ima 87,7 ohma,a 0.20 ima 43.0 ohma isti setup s određenim brojem namotaja imat ce duplo veci odnosno manji otpor..otprilike??
|
|
 |
|
 |