| Autor |
Poruka |
|
abiko
|
Naslov: Info o specifikacijama baterija Postano: 04 vel 2014 15:04 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
 Nadam se da ce ovo biti korisno, modovi sorry ako je uslo u krivi forum 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Info o specifikacijama baterija Postano: 04 vel 2014 16:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Fali naša "standardna" baterija Panasonic NCE 18650 B
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Info o specifikacijama baterija Postano: 04 vel 2014 16:28 |
|
|
spavle je napisao: Fali naša "standardna" baterija Panasonic NCE 18650 B ako mislis na NCR 18650B ima je na dnu tablice pod protected
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Info o specifikacijama baterija Postano: 04 vel 2014 17:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Malo je tablica zbrcakana, malo i netocna ali ajde ... ko i sve na internetu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
abiko
|
Naslov: Re: Info o specifikacijama baterija Postano: 04 vel 2014 17:39 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
Kinta je napisao: Malo je tablica zbrcakana, malo i netocna ali ajde ... ko i sve na internetu. Provjerio sam prije nego sam isao staviti par modela za koje znam.. Ako imas info koje su smrdane, mogu napraviti tocnu verziju tablice. Na ovo sam naletio na bespucima interwebza, pregledao par komentara koji su rekli da je OK i prvjerio sam. Meh
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Info o specifikacijama baterija Postano: 04 vel 2014 18:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
abiko je napisao: Kinta je napisao: Provjerio sam prije nego sam isao staviti par modela za koje znam.. Ako imas info koje su smrdane, mogu napraviti tocnu verziju tablice. Na ovo sam naletio na bespucima interwebza, pregledao par komentara koji su rekli da je OK i prvjerio sam. Meh Sastavljac tablice ocito voli IMR baterije i za njega ne postoji nista drugo. Osim 4 protected na dnu. Panasonic PD i PF nisu IMR. Kao i Orbtronic PD. Pa onda tu se nepotrebno redom nabrajaju iste baterije razlicitih konfekcionera, neki put i sa razlicitim rezultatima. Zgodna tablica koju ipak ne treba shvatiti previse ozbiljno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Info o specifikacijama baterija Postano: 04 vel 2014 21:41 |
|
|
mravak je napisao: spavle je napisao: Fali naša "standardna" baterija Panasonic NCE 18650 B ako mislis na NCR 18650B ima je na dnu tablice pod protected nema šanse da je protected... odavno bi onda vrisnula 
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |