Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Vapeonly BCC 3.5ml
 Post Postano: 18 sij 2013 22:32 

Novo od Kangara, kapaciteta 3.5 ml, u biti vivi nova sa bottom coil grijačem.
Sam presjek klira je 19 mm.

http://www.heaven-gifts.com/product-574.html

slika

slika

slika

slika

Puni se s donje strane: http://www.heaven-gifts.com/product-574-2988-viewpic.html

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Vapeonly BCC 3.5ml
 Post Postano: 18 sij 2013 22:47 

Fino dizajnirano i cijena je pristupačna...trebalo bi isprobat :hi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2013 23:12 

Ne znam samo kad su ga prije prodali.
Dostupno 0 komada... hebote led, pa danas popodne sam tek saznao da postoji...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2013 23:18 

Dok čekamo

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2013 11:50 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Ja ga naručio neki dan. Sada treba još pričekati 20-ak dana da stigne i onda idu prvi dojmovi.
Meni je Kanger T2 za sada najbolji i prema njemu uspoređujem sve druge pa ću tako i ovo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 vel 2013 16:03 

Napokon mi je stigao ovaj clear i od jučer sam ga stavio u pogon.
Nakon 12 sati korištenja i potrošenih 1ml tekućine ovo su moji prvi dojmovi.

Kao što je vapeman napisao, jako je lijep dizajn kao i ideja za clear. Sastavljanje i rastavljanje je jednostavno, a i zamjena grijača mi se čini da bi mogla biti vrlo jednostavna (nešto kao u Vivi Novi). Sviđa mi se i to što dno nije ravno kao u drugim clearovima nego je napravljeno kao lijevak tako da se sva tekućina uvijek slijeva direktno na fiber i grijač.
Ako je vjerovati njihovoj nacrtanoj mjerici, u njega stane točno 3,5ml tekućine i to je prvi clear (meni poznat) koji može primiti tekućine kao što se i reklamira. U svom testu koristim sve ravno iz kutije bez ikakvih modifikacija.
Koristim eVic i podesio sam ga na 6,5W (oko 3,8V), a grijač mi je prijavljen da je od 2,3oma (trebao je biti od 2,2) što je OK. Prvo sam primijetio da je povlačenje ide malo teže što će nekim odgovarati ali ja volim da je protok zraka malo bolji. Nakon par povlačenja dobio sam aromu i paru bez topline same pare. To mi odgovara ali sada ide ono što mi nikako ne paše. Sama aroma je osjetno slabija nego kod T2 (nekih 30-40% slabije). Pokušao sam dignuti na 7W (oko 4V) i tada sam dobio puno više pare, nešto više arome ali i okus zagorenog kao da ne dolazi dovoljno tekućine do grijača (što je ironično jer su fiber i grijač stalno utopljeni u tekućini), a i para je dosta suha što mi se nikako ne sviđa. Ako držim kraće prekidač (oko 2 sek) tada nema zagorenog okusa ali nema ni ostalog (pare i arome) pa mi je isto kao da sam na 6,5W.
Moram priznati da sam za sada malo razočaran ali se nadam da će se to promijeniti jer je ovo ipak tek prvi tank korištenja pa se možda još nije razradio mada, prema prijašnjim iskustvima sa drugim clearovima, ne očekujem previše.
Po svemu sudeći trebat će raditi modifikacije na samoj glavi da mu se poveća dotok tekućine (možda nešto kao za stariju verziju Vivi Nove) a da ne dođe do curenja jer je ipak bottom coil. Kroz par dana bi mi trebao doći fiber i kanthal pa ću probati dodati još jedan fiber preko grijača (bez da išta režem ili bušim) pa ću vidjeti hoće li to što pomoći.

Koristit ću ga još neko vrijeme da vidim hoće li se što popraviti.
Ako netko ima neki savjet ili video kako da probam popraviti/modificirati glavu samo dajte.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 vel 2013 16:40 

Mala ispravka: Vapeonly BCC je Joyetechov proizvod, nije Kangerov ;)

A radi za sve pare. Malo hladnija para, što je meni baš po meri. A konektor i dno tanka su odrađeni tako da je curenje nemoguće. Sprava za probati, u svakom slučaju.

@ffroms: daj mu malo vremena da se razradi. Preko grejača su stavljena 3 fibera, nemoj dodavati nego skloni jedan - ako hočeš intezivniji ukus ;)

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 vel 2013 17:40 

Shaka Zuluf je napisao:
Mala ispravka: Vapeonly BCC je Joyetechov proizvod, nije Kangerov ;)

A radi za sve pare. Malo hladnija para, što je meni baš po meri. A konektor i dno tanka su odrađeni tako da je curenje nemoguće. Sprava za probati, u svakom slučaju.

@ffroms: daj mu malo vremena da se razradi. Preko grejača su stavljena 3 fibera, nemoj dodavati nego skloni jedan - ako hočeš intezivniji ukus ;)

Oko hladnije pare se slažemo što sam i naveo ranije. Ovo sa konektorom sam odmah primjetio kad sam mu izvukao glavu i to mi se svidjelo iz istog razloga kao i tebi.

Hvala na savjetu Shaka Zuluf. Htio sam ga probati "out of box" bez ikakvih modifikacija da vidim kako se ponaša tako da mu nisam rastavljao glavu pa tako nisam ni vidio da ima fibere preko grijača. Čim ga ispraznim definitivno ću mu ukloniti barem jedan fiber jer je vjerojatno i to razlog zašto na 4,0V dobijam zagoreni okus a aroma ostaje isto slaba. Moram mu proširiti jednu rupicu za zrak jer mi eVic blokira protok zraka više nego druge "obične" baterije.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 vel 2013 16:08 

Moram priznati da mu je ipak trebalo malo vremena da se razradi kao i to što sam mu proširio jednu rupicu za zrak i sada je proradio baš lijepo i mogu reći da sam zadovoljan sa njim (iako i dalje daje manje arome nego T2). Ovaj grijač koji ja koristim je od 2,2 oma i nikako ne voli da ga se gura na 4V i više jer odmah daje zagoreni okus (srećom nije dry hit). Na 3,8-3,9V radi sasvim lijepo i ugodno.
Još mu nisam rastavljao glavu tako da nisam probao maknuti jedan fiber sa grijača.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 ožu 2013 20:35 

Napokon sam se udostojio i maknuo jedan fiber i BCC se preporodio (točnije, ja sam se preporodio).
Sada ima ekstra arome i TH, nema zagorenog okusa i pare turbo. Definitivno mi je sada favorit pogotovo sa tim tankom.
Ma milina. Idem odmah naručiti još jedan.

Povratak na vrh 

[ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club