|
.
Sada je: 30 tra 2026 17:55. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 17:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
kish89
|
Naslov: 510 na Leo Postano: 25 stu 2011 00:35 |
|
|
|
pozdrav,
Evo da se pohvalim, prije 9 dana sam narucio kod nas Boge Leo parilicu (veci set sa svime poduplanim) i od onda nisam zapalio analognu, inace sam pusio kutiju dnevno. Nabavio sam par razlicith tekucina, SM mixeva i za sada mi se najvise dopadaju desert ship i cofee espresso. Nakon 9 dana poceo sam primjecivati "zagorjeli" okus na oba atomizera koja sam imao, vidim da je to "normalno" na tim modelima, odnosno da je jedino rjesenje dripanje. Nakon sto napunim refil, sve je ok prvih par dimova, a kasnije moram dripati sto me nervira. Pa sam kupio sljedece na puhalici: Leo na 510 adapter Ekspert 510 atomizer Ekspert 510 refile 510 LR kartomizere 510 obicne kartomizere
Ostao sam odusevljen refilovima i ekspert atomizerom, daju puno bolju aromu nego Leo, a i za sada nema spaljenog okusa i cini mi se da puno dulje traje jedan refil bez obzira sto je duplo manji od Leovog.
Zanimaju me sljedece stvari: -Kako isprazniti kartomizere, odnosno izvuci meni odvratnu 24mg tobacco aromu, jednostavno mi je prejaka pa bi htio nasipati desert ship 12mg -Gdje(kina?moze web stranica?) naruciti rezervne atomizere za 510tku i da li da se drzim tog standardnog ili uzmem neki drugi, mozda da prodem na Tank sistem?
Hvala unaprijed!
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: 510 na Leo Postano: 25 stu 2011 01:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
http://www.healthcabin.net ecf 5% off http://www.heaven-gifts.com Cvpforum 5% off A sto odabrati ti nitko nemoze savjetovati nego moras sam probati i donijeti odluku. Uzmi po komad od atomizera/kartomizera koji ti se cine dobri i ne zaboravi adaptere. Recimo eGo-T se pokazao dobar. Ali ako si pusio dvije kutije nekih jacih cigareta, onda ce ti biti vjerojatno preslab.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: 510 na Leo Postano: 25 stu 2011 03:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Ja sam ti isprobao dosta tih carto.. clearo.. ili ne znam kakvih zera. Za sada je moje iskustvo i prijedlog takav da uzmeš Dual Coil Cartomizers XL for 510 ili Triple Coil Cartomizers XL for 510, jer su se oba pokazala kao dobri i dosta dugo traju. Dual Coil Cartomizers XL for 510Triple Coil Cartomizers XL for 510Uz te cartomizere svakako preporucam odmah u paketu uzeti i neki od drip tipova. 510/901 Aluminum Driptip510/901 Transparent DriptipDelrin/Silica gel Driptip for 510/901Drip tip preporucam iz tog razloga jer se cartomizer zna zagrijati prilikom korištenja i nije ugodno prisloniti usta na vruci dio, a sa drip tipovima se to ne događa. Umjesto drip tipova može za prvu ruku poslužiti i prazan refil od 510 ili 901. Osim toga što sam ti gore nabrojao.. dosta zanimljivi su i slijedeći cartomizeri.. ECHO cartomizers for 510/eGoMega Dual Coil CartomizerOve prve isprobavam ovih dana i mogu reči da mi se cine dosta dobri, te se mogu lako časkom rastaviti i očistiti. Ove druge tek očekujem da mi stignu jer sam ih naručio po preporuci našeg člana Karo-nje! Kad dođu onda ću imati više saznanja o njima.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 510 na Leo Postano: 25 stu 2011 10:16 |
|
|
Ma kupi SVE prijatelju  ....Veruj mi,jer kad ti stigne prva narucka odma pocnes cackati po netu da se nije nesto bolje pojavilo u tih 15 dana pa se pocnes nervirati zasto nisi narucio i to..... Bilo sto da narucis....(ovo ti je zacarani krug) odmah ides za necim drugim pa makar ovo prvo bilo najbolje na svjetu Nepisano pravilo je da ces kupovati sve i svasta bar prvih nekoliko mjeseci i tu ti nemoze nitko pomoci  Zadnji put sam hteo da narucim samo par tekucina iz Kine  .....sve se to na kraju zavrsi sa 200 dolarceka. Znam,  pa ti mogu samo dati pamet oko jednoga,ako si ozenjen gledaj da ti zena ne dohvati racune.... ....I UZIVAJ,JEDNOM SE ZIVI !!! 
|
 |
|
kish89
|
Naslov: Re: 510 na Leo Postano: 25 stu 2011 12:19 |
|
|
Hvala svima na savjetima. Vidim preporucaju se uglavnom razno razni kartomizeri, a nitko ne spominje atomizere sa refilom. Da li to znaci da se ne isplati sa njima zafrkavati? Kakva je trajnost kartomizera, ok znam da ima puno modela i razlicitih iskustava, no koliko otprilike ciklusa punjenja moze prezivjeti jedan kartomizer? I kako da ispraznim tekucinu iz sadasnjih kartomizera koje sam uzeo, da li da piknem iglu i izvucem, ili postoji drugi nacin? @Karo Da, vec sad vidim da je to zacarani krug, krenulo je 700kn za start paket, pa 200kn tekucine, pa evo 300kn atomizeri,kartomizeri i sad sam jos u potrazi da potrosim dodatne kunice. Izgleda da necu to otplatiti u prvih mjesec dana ako ne pusim analogne kako sam planirao, no ajde bar zdravije zivim 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: 510 na Leo Postano: 25 stu 2011 12:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Ma nije tako strašno, kasnije su troškovi minimalni, ako se ne počneš opet iživljavati.Normalno se može pariti sa 100 kn mjesečno.Pola šteke cigareta, bijednih.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 510 na Leo Postano: 25 stu 2011 14:35 |
|
|
CHROMEX je napisao: Ma nije tako strašno, kasnije su troškovi minimalni, ako se ne počneš opet iživljavati.Normalno se može pariti sa 100 kn mjesečno.Pola šteke cigareta, bijednih. Tacno,i ovo se moze....Sve zavisi od covjeka licno,ako razmislis dobro jedan mod+baterije i genesis atty i kraj,nema se sto uopce osvrtati po sajtovima,s vremena na vreme samo obnoviti tekucinu. ...... i cekaj dok neko ne izmisli neki hardver koji se ugradi direktno u mozak u mali mozak-konkretno,zbog boljeg TH-ta 
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: 510 na Leo Postano: 25 stu 2011 20:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
kish89 je napisao: Hvala svima na savjetima. Vidim preporucaju se uglavnom razno razni kartomizeri, a nitko ne spominje atomizere sa refilom. Da li to znaci da se ne isplati sa njima zafrkavati?
Kako da ne! Atomizeri su prava stvar. Najbolji je bio RN4075, ali sve što je dobro kratko traje. Meni su osobno najbolji 510 atomizeri i potrošio sam ih do sada pedesetak sigurno. Njima uz bok jedino mogu konkurirati još 901, ali po mom mišljenju oni su ipak bolji na 5V. Eh sad.. zašto sam ja odustao od atomizera, iako uvijek imam jedan doma zlu ne trebalo?! Jednostavno, postal sam lijen i ne da mi se svako malo dripati ili puniti refil. Zato su mi carto i clearo komotniji, iako sa njima ima nekih drugih problema. No uz malo volje i strpljenja sve se da prebroditi. kish89 je napisao: Kakva je trajnost kartomizera, ok znam da ima puno modela i razlicitih iskustava, no koliko otprilike ciklusa punjenja moze prezivjeti jedan kartomizer? I kako da ispraznim tekucinu iz sadasnjih kartomizera koje sam uzeo, da li da piknem iglu i izvucem, ili postoji drugi nacin? : Trajnost.. hmmm.. sve je to relativno, ali ja znam koristiti po dva/tri tjedna jedan kart od ovih koje sam ti gore u postu napisao. S tim da su kod mene u pogonu nonstop jer ja ne ispuštam MOD iz ruke. ECHO se može komotno očistiti bez puno muke, a Dualcoil ili Triplcoil već nešto teže. Ove koje ti imaš teško da se mogu isprazniti osim na nacin da ih koristiš i potrošiš to što je u njima. Zato ja nikad ne uzimam napunjene, osim iz iVapoura i to samo one punjene sa RY4. kish89 je napisao: @Karo Da, vec sad vidim da je to zacarani krug, krenulo je 700kn za start paket, pa 200kn tekucine, pa evo 300kn atomizeri,kartomizeri i sad sam jos u potrazi da potrosim dodatne kunice. Izgleda da necu to otplatiti u prvih mjesec dana ako ne pusim analogne kako sam planirao, no ajde bar zdravije zivim  Nije to baš tako. Najgore je zapoceti jer su onda i najveća davanja. Treba se sve kupiti ali sve to skupa i traje, pa se kasniji trošak dosta smanjuje. Ja potrošim mjesecno cca 200 i nešto kuna, a što ode u nabavu baze, aroma i rezervnih atomizera ili cartova. Baterije mi traju već dvije godine, kao i MOD. Za razliku dok sam pušio kad je odlazilo po 800 kn svaki mjesec.
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: 510 na Leo Postano: 26 stu 2011 10:37 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Kratki dodatak ovisnika o klasičnom atty-ju:
510 - XL atomizer je puno dugotrajniji i bolje arome od klasicnog, traju po 2 mjeseca minimalno, uz povremeno propuhivanje i čišćenje. Uz njih idu XL refili koji ne pašu na standardni atty. U HG (Heaven-Gifts) su na rasprodaji po 3.75 dolara vec duze vrijeme. Osobna preporuka!
901 - u zadnje vrijeme postaje lutrija naci 901 atty koji traje duze - prosjek je oko 3 tjedna. Ali dok radi daje savršen okus.
801 - ako radi kako spada, odlican atty. Ali su nepozdani i znaju procuriti, pa ti ih ne bih preporucio.
Osobno bih ti preporucio: 510 XL atty, adapter 510-901 (da mozes 901 atty spojiti na 510 bateriju) da mozes isprobati 901 atty.
Oprema ti je dobra za pocetnika i nemoj puno eksperimentirati. Cuvaj novac za neki mod. Nakon par mjeseci ces imati vise iskustva, znat ces svoje potrebe pa ce ti biti lakse.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: 510 na Leo Postano: 26 stu 2011 12:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Kako pametno zborite. Da sam to znao prije 3 godine, he, sreče, nofaca, svega, a sada je kasno, bar za mene.Ali sve stoji, a MOD je neophodan. Ovo je reklama:  III , 3 moda u jednom, samo je problem složiti, ko kocka onog ludog mađara, jbt. onaj nemac nikako da se setim kak se zove.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 17:55. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 17:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |