| Autor |
Poruka |
|
Batara72
|
Naslov: Gdje ima kupit dugi dimnjak za oddy-a? Postano: 20 tra 2014 12:41 |
|
|
|
Vidio sam da neko tu na forumu ima "long mod" oddy-a. Malo sam cackao po netu i vidio da ljudi nabavljaju duzi dimnjak za oddy-a (ili je ono od terminatora... nisam siguran) pa onda navidaju i prozirni i metalni tank zajedno. Zna li iko jos o tome? Gdje nabaviti taj dimnjak?
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Gdje ima kupit dugi dimnjak za oddy-a? Postano: 20 tra 2014 12:46 |
|
|
|
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Gdje ima kupit dugi dimnjak za oddy-a? Postano: 20 tra 2014 12:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Batara72 je napisao: Vidio sam da neko tu na forumu ima "long mod" oddy-a. Malo sam cackao po netu i vidio da ljudi nabavljaju duzi dimnjak za oddy-a (ili je ono od terminatora... nisam siguran) pa onda navidaju i prozirni i metalni tank zajedno. Zna li iko jos o tome? Gdje nabaviti taj dimnjak? Terminator-C je ustvari veliki oddy ali dijelovi mu nisu potpuno zamjenjivi. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Gdje ima kupit dugi dimnjak za oddy-a? Postano: 20 tra 2014 13:02 |
|
|
E, sad jeli neko zna jeli bar dimnjak zamjenjiv? Nasao sam ovu sliku na netu... i vidio 3 duzine dimnjaka a mislio sam da je i onaj skroz desni isto oddy al vidim sad da je terminator. Oddy mi ima mali kapacitet. Volio bi bar onaj treci po redu na slici ako dimnjak nije kompatibilan. Al opet mi triba onaj "srednji" dimnjak a nemam pojma di bi nasao ni jedno ni drugo. Google nije bas puno pomogao. 
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Gdje ima kupit dugi dimnjak za oddy-a? Postano: 20 tra 2014 13:03 |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Gdje ima kupit dugi dimnjak za oddy-a? Postano: 20 tra 2014 13:17 |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: Re: Gdje ima kupit dugi dimnjak za oddy-a? Postano: 20 tra 2014 13:44 |
|
|
|
od kud vam ta glupost da paše od ithake? evo ja sad rastavio ithaku i stavio na oddy i ne paše ni blizu...od ithake je usnik/dimnjak širi....
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Gdje ima kupit dugi dimnjak za oddy-a? Postano: 20 tra 2014 13:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Tako blizu a tako daleko  Navoj spoja usnik - keramika ithake i oddya su isti. Naravno ako nije upleten neki divlji proizvod. Ali ithakin usnik je deblji pa bi ga tokar trebao stanjiti. Za TerminatorC ne znam jer ga nemam vise. Ali znam da je bila razlika u debljini usnika i sirini kanala u njemu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: Gdje ima kupit dugi dimnjak za oddy-a? Postano: 20 tra 2014 13:52 |
|
|
Sreća pa imam i oddy, Ithaku i Terminatora Evo slikica i dokaza da nista od toga ne paše... Ithaka vs oddy   Terminator vs Oddy 
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: Re: Gdje ima kupit dugi dimnjak za oddy-a? Postano: 20 tra 2014 13:56 |
|
|
Kinta je napisao: Tako blizu a tako daleko  Navoj spoja usnik - keramika ithake i oddya su isti. Naravno ako nije upleten neki divlji proizvod. Ali ithakin usnik je deblji pa bi ga tokar trebao stanjiti. ni ja to ne bi bolje objasnio 
|
 |