Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 37 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Sony VTC5 ili Efest purple 35A?
 Post Postano: 25 lis 2014 17:22 

Ako netko ima iskustva sa ovim baterijama molio bih da mi napisete koja je po vasem iskustvu bolja?
Dolazi mi dna 30 pa bi kupio nesto "sigurnije" od panasonic baterije koju sad koristim u vamu.

Tocno o ovim baterijama se radi:
http://mtmstore.eu/baterija-efest-purpl ... 35a-3-7-v/
http://mtmstore.eu/baterija-sony-konion ... 00mah-30a/

HANA dna 30, Kayfun Lite

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Sony VTC5 ili Efest purple 35A?
 Post Postano: 25 lis 2014 17:57 
Moderator

Sony ionako nema više nigdje za kupiti pa ti je najbolje uzeti Efest Purple 18650 3100mAh, 20A, 3.7 V
Veći kapacitet a ionako ti više od 12A za DNA30 ne treba.
Pazi samo kako ju stavljaš i vadiš da ne spališ čip.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lis 2014 18:38 

hvala, znam da trebam pazit na koju stranu ju stavljam, a vadit ju ni ne mislim, budem punio na usb.
Reci samo zasto bas tu od 20A, dal ima velike razlike..mislio sam ovu sa 35A cisto ako uzmem neku mehaniku opet jednog dana da sam na miru :D

HANA dna 30, Kayfun Lite

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lis 2014 18:49 
Moderator

Zato jel ta ima veći kapacitet a uvelike dovoljnu amperažu za DNA 30 a i za mehaniku će biti ok ako ne ideš u duboki subohm.
možeš ju vadit ali ja to radim tako da prvo kod plusa između baterije i kontakta uguram tanku tvrdu plastiku i odvojim je time od kontakta i onda izvadim.
dobro je prije oko baterije staviti ljepljivu traku koja ima višak tako da se za to primi i izvadi van.

slika

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2014 13:53 

Nebih ti preporucio tu Efest 20A. Koliko ja znam to je Panasonic celija i puls joj je jedva 20A.
Efest 35A su sasvim u redu. A to su zapravo LG HE2 celije koje imaju 20A limit, a puls im je 35A. Imam te LG HE2 baterije i zadovoljan sa s njima.

Sent from my pool filled with printer ink

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2014 14:24 
Moderator

Ajmo ovako...jednostavnim matematičkim izračunom, koji se inače čuva kao zmija noge u tajnim laboratorijima tajne službe u narodu poznate kao gugel, dolazimo do slijedećeg izračuna. 30W upareno sa grijačem od 0.2 ohm-a vuče 12.25 ampera. Koliko si ono rekao da efestica podržava pulsno? Kvragu, zar samo 20 ampera?!!?! Bljuje mi se od ovakvih gluposti...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2014 18:23 

Meni se bljuje od ovakvih komentara. Pogledaj malo koja je celija unutra, pa ces vidit da i nije namijenjena za parenje. A poznato je (ili bi trebalo biti poznato svima) da efest voli i neistine napisati na svoje baterije. Kao sto su i napravili sa 35A baterijom koja je ustvari 'samo' 20A.
Tko uopce sljivi tih 'dodatnih' 600mAh razlike kada to u praksi nije iskoristivo i isto ce baterije trajati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2014 18:36 
Moderator

Priznam, pretjerao sam sa komentarom i ispričavam se zbog toga. Malo sam pogledao bateriju i da, Efest laže koliko je dug i širok. Heh, po meni se najbolja kupovina pokazala Sony vtc4 ili vtc 5...ili efest 2100 mah koji je prepakirani vtc4...nikad nikakvih problema sa njima. I naravno, ncr18650b...koja ako se ne ide ispod 0.8 ohm-a sasvim solidno radi, jedino kaj sama baterija ima poveći voltdrop, za razliku od vtc.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2014 18:43 

Isprika prihvacena ;) i ja se ispricavam na mom tonu.
VTC4 mi je super, kao i LG HE2. Tak da su i te efestice ok. IMO.
Guglao sam bas sad tu efest 3100mAh, ona je zapravo Panasonic NCR18650BE koja ima samo 6.4A. Tak da nije dobra za DNA mod.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2014 18:48 

fek0 je napisao:
Ajmo ovako...jednostavnim matematičkim izračunom, koji se inače čuva kao zmija noge u tajnim laboratorijima tajne službe u narodu poznate kao gugel, dolazimo do slijedećeg izračuna. 30W upareno sa grijačem od 0.2 ohm-a vuče 12.25 ampera. Koliko si ono rekao da efestica podržava pulsno? Kvragu, zar samo 20 ampera?!!?! Bljuje mi se od ovakvih gluposti...

Ali ako to ides probati na mehanici sa punom baterijom dobiješ 20A sto je skoro duplo od tvog izračuna.

Povratak na vrh 

[ 37 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club