|
.
Sada je: 23 tra 2026 14:43. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 14:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
nissser
|
Naslov: Kanger i Apire subohm Postano: 08 pro 2014 11:53 |
|
|
|
Baš gledam malo po netu i vidim da su ove dvije tvrtke izbacile svoje masovno proizvedene subohm grijače. Kanger za sad ima 0.8 ohma za Aero/Geni/Pro tankove. Aspire je izbacio novi atty,Atlantis,sa kojim idu novi grijači od 0.5 ohma.
Izgleda da su se i velike tvrtke koje se bave izradom attya i grijača odlučile ubaciti na dio tržišta koji je do sad bio u domeni RBA. Koliko je meni poznato (ispravite ako griješim),ovo je prvi put da komercijalni grijači idu u subohme.
Po meni,ljudi koji žele loviti oblake i idu u subohme,vjerovatno već nešto znaju o tehnici i principima kako ove naše igračke rade,te shodno tome,sami motaju svoje grijače. Za same početnike nije,jer za ovo treba više od egice ili spinnera. Jedina skupina koja mi pada na pamet da bi ovo koristila,su ljudi poput mene,preljeni da se gnjave sa motanjem svojih grijača,a ponekad bi htjeli malo hvatat oblake.
Novi Atlantis nisam isprobao,trenutno nemam potrebe kupovati novi atty,pa ne mogu ništa reći o njemu iz prve ruke.
Kangerov 0.8 ohmski grijač jesam probao. I nisam iskreno previše oduševljen. Prvih par uvlačenja su imali okus po spaljenoj kemiji. Koristio sam Ice bombon tekućinu,pustio da se sve fino nasafta,povučem i razočaranje. Okus je spaljenog Dekangovog mentola. Popravio se nakon nekog vremena,ali nije ništa spektakularno,a tekućinu troši ko Rus vodku. Sumnjam da ću opet naručivati. S druge strane,grijač od 1 ohma je meni osobno puno bolji jer s njim nikad nisam imao taj spaljeni okus.
Što vi mislite o ovom potezu? Hoće li se ovo pretvoriti u natjecanje tko može napraviti grijač sa manjim otporom? Gdje je granica i za koga je to uopće namjenjeno?
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Postano: 08 pro 2014 12:37 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Samo je nebo granica, jer ljudska glupost nema granica... probaj nabaviti stari 901 atty širokog mosta i garantiram da će parom i aromom prepišati bilo koji subohm setup. A ima 3 ohma. I možeš ga tjerati na 510 bateriji od 180 mAh...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Pampa1
|
Naslov: Re: Postano: 08 pro 2014 14:52 |
|
Pridružen: 19 srp 2011 15:45 Postovi: 80 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
Corto_1973 je napisao: probaj nabaviti stari 901 atty širokog mosta i garantiram da će parom i aromom prepišati bilo koji subohm setup. A ima 3 ohma. I možeš ga tjerati na 510 bateriji od 180 mAh... vezano uz ovo, najbolja para koju sam probao je izašla iz kombinacije DM na 5V, RN4075 atomizera i neke Kintine DIY tekućine, ali to je bilo prije gotovo 3 godine, vaperi s stvarno dugim stažom će se sjetiti tog atomizera
_________________ "An eye for an eye makes the whole world blind." -- Mahatma Gandhi IPV mini, Nemesis, VAMO 5 (Medo pojačao na 20W) Kayfun Lite, Magma, Kayfun V5 mini
|
|
 |
|
 |
|
Jucca
|
Naslov: Postano: 08 pro 2014 17:18 |
|
|
Atlantis navodno jako.dobar. Vidio sam na dosta stranih foruma, i fb grupa, svi ga hvale, cak i cloud chaseri su nahvalili Atlantisa. Ima za uzet sad i grijace sa niklom za Atlantisa, a to bi savrseno sjelo na DNA40 
_________________ clones:Bigdripper-Doge-Mephisto-Aqua-Fatty-Kayfun3.1-Taifun GT-Plumeveil-2xNemesis-Orchid V4-Panzer-Stingray-Tobh-Fogger-CloupurDNA30 origigi:KayfunV4-Expromizer-Atlantis-Subtank-DeltaII-Lemo-Cloupur mini-iStick mini-Vanga-IPV4-AromamizerRDTA-MiniVTC-BillowV2-Snowwolf mix: Hana DNA40-Zero modz DNA40
|
|
 |
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: Kanger i Apire subohm Postano: 08 pro 2014 18:16 |
|
|
|
I ja sam vidio recenzije i svi ga hvale. Ali me više zanima u čemu je stvar da se okreću subohmskim grijačima. Daje više pare,ali to mi je logično s obzirom da su Atlantisovi grijači širi i veći od onih za Nautilus npr. No,osim pare,koliko je okus bolji? Mislim,nije poanta samo u pari. Recimo,meni je gušt parit zbog okusa. Volim arome osjetiti. A nekako mi se čini da na niskim otporima aroma trpi zbog veće količine pare.
|
|
 |
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: Kanger i Apire subohm Postano: 08 pro 2014 18:27 |
|
|
|
Imam ga ja, meni je fenomenalan. Pare ima puno i to mi paše. Šta se tiče arome, ima je poprilično. Nebih rekao da je baš tank za okuse ali definitivno ne manjka i u tom području. Ako ga otvoriš do kraja naravno nećeš dobiti puno okusa ali dobiješ volumen koji na neki način to kompenzira.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kanger i Apire subohm Postano: 08 pro 2014 20:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
nissser je napisao: I ja sam vidio recenzije i svi ga hvale. Ali me više zanima u čemu je stvar da se okreću subohmskim grijačima. Daje više pare,ali to mi je logično s obzirom da su Atlantisovi grijači širi i veći od onih za Nautilus npr. No,osim pare,koliko je okus bolji? Mislim,nije poanta samo u pari. Recimo,meni je gušt parit zbog okusa. Volim arome osjetiti. A nekako mi se čini da na niskim otporima aroma trpi zbog veće količine pare. Dobro ti se čini. Osobno parim zbog arome a ne zbog količine pare...tako da na subohm ni ne pomišljam.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Kanger i Apire subohm Postano: 09 pro 2014 00:55 |
|
|
Ti atomizeri imaju male komore za subohm. Iako atlantisa svi hvale. Treba probat da se uvjerimo 
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Jucca
|
Naslov: Postano: 10 pro 2014 14:22 |
|
|
Budemo ubrzo sa niklom na DNA40 
_________________ clones:Bigdripper-Doge-Mephisto-Aqua-Fatty-Kayfun3.1-Taifun GT-Plumeveil-2xNemesis-Orchid V4-Panzer-Stingray-Tobh-Fogger-CloupurDNA30 origigi:KayfunV4-Expromizer-Atlantis-Subtank-DeltaII-Lemo-Cloupur mini-iStick mini-Vanga-IPV4-AromamizerRDTA-MiniVTC-BillowV2-Snowwolf mix: Hana DNA40-Zero modz DNA40
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Sada je: 23 tra 2026 14:43. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 14:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |