Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 1 post ] 
Autor Poruka
 Naslov: Vision usb punjač tilta
 Post Postano: 15 sij 2015 19:06 

Znaći, kupim Vision punjač od 450 ma za nove batke kaj sam si uzeo (aspire sub ohm, kanger ipow II) jer kao puno brže puni i doma imam kineski upitne kvalitete (doduše i ovaj je kinez) pa da si sa njim ne sredim nove baterije. 1. kaj me scimalo je da sam dobio samo ambalažu od 450ma punjača dok je sami punjač nutra 420ma. Neka, poslal sam im mail (volim vjerovat da se svakom može desit), a ne želim ovdje radit anti reklamu jer sam dosta proizvoda od njih uzeo i u pravilu je sve bilo ok ,a kada nije uvijek su mi izašli u susret. Doduše mail ne bi ni slao da punjač normalno radi, a mislim da ne radi. Znaći ukopcam na njega bateriju, jedno vrijeme puni i onda zasvjetli 3 ili 5 puta lampica na bateriji (ovisno o tipu baterije), punjać pokaže zeleno kao da je baterija napunjena. Onda se sve pogasi na par sekundi pa nakon novih sekundu / dve se sve lampice opet popale ko da sam bateriju tek stavio punit .... i tako u krug. Sve se ovo dešava dok baterija mirno leži na stolu ukopcana s punjacem na usb. (((Gledam u nevjerici))) Ostavio bi ja bateriju na njemu cijeli ciklus da odradi da skuzim jel bi je uopce ikad napunio al mi je zal nove baterije. I za kraj pitanje... koji mu je .u.ac? :kuc:

Povratak na vrh 

[ 1 post ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club