| Autor |
Poruka |
|
majstor75
|
Naslov: Re: Vivi Nova Mini Tank V3 Postano: 08 ožu 2013 21:22 |
|
|
probao sam sa iglom i neide nikako! evo slike
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Mini Tank V3 Postano: 08 ožu 2013 21:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Mislim da je rupica manja od milimetra. Ali sad si u prednosti jer si mozes izbusiti koliko god ti odgovara dotok zraka.
Samo ... sto ovo radi u Desire forumu?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vivi Nova Mini Tank V3 Postano: 08 ožu 2013 21:39 |
|
|
Rupa bi trebala biti sastrane na stangici ....nekuzim 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Vivi Nova Mini Tank V3 Postano: 08 ožu 2013 21:44 |
|
|
Vec mi par ljudi preporucilo vivi novu al svi nesto morali modificirat na njoj...kolko vidim nijedna verzija nije stock nesto,a?  A budale koje to prodaju...valjda ih hebe refund Ostajem na kangeru t3 Mada sa ovim metalnim imam problema sa zrakom,tesko se uvlacu,grijac nesto zahe,siril rupe sa 0.5 na 1.1 i nista dobil...cudno,a grijaci identicno izgledaju
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Mini Tank V3 Postano: 08 ožu 2013 21:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mravak je napisao: Rupa bi trebala biti sastrane na stangici ....nekuzim Rupica mora biti gore i tocno na sredini.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
majstor75
|
Naslov: Re: Vivi Nova Mini Tank V3 Postano: 08 ožu 2013 21:49 |
|
|
Kinta je napisao: Mislim da je rupica manja od milimetra. Ali sad si u prednosti jer si mozes izbusiti koliko god ti odgovara dotok zraka.
Samo ... sto ovo radi u Desire forumu? ma vratit cu ja nju prodavatelju i zatražiti da mi daju novu! ja se ispričavam što sam postao na krivo mjesto
|
|
 |
|
 |
|
sar
|
Naslov: Re: Vivi Nova Mini Tank V3 Postano: 08 ožu 2013 22:02 |
|
|
majstor75 je napisao: Kinta je napisao: Mislim da je rupica manja od milimetra. Ali sad si u prednosti jer si mozes izbusiti koliko god ti odgovara dotok zraka.
Samo ... sto ovo radi u Desire forumu? ma vratit cu ja nju prodavatelju i zatražiti da mi daju novu! ja se ispričavam što sam postao na krivo mjesto
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
|
 |
|
 |
|
sar
|
Naslov: Re: Vivi Nova Mini Tank V3 Postano: 08 ožu 2013 22:03 |
|
|
sar je napisao: majstor75 je napisao: Kinta je napisao: Mislim da je rupica manja od milimetra. Ali sad si u prednosti jer si mozes izbusiti koliko god ti odgovara dotok zraka.
Samo ... sto ovo radi u Desire forumu? ma vratit cu ja nju prodavatelju i zatražiti da mi daju novu! ja se ispričavam što sam postao na krivo mjesto Ja sam sada rastavio dvije Vive i svaka ima drugačiji promjer rupica , stavio iz stare u novu i radi ko blesava napokon normalan protok zraka , ovo više nije normalno !
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vivi Nova Mini Tank V3 Postano: 08 ožu 2013 22:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sar ovo jednostavno nemoze biti dobro. Ako nema rupice gore nema ni protoka zraka kroz glavu. Jer jedino kroz centar glave prolazi zrak. A glava i centralni pin moraju biti u kontaktu.
|
|
 |
|
 |
|
sar
|
Naslov: Re: Vivi Nova Mini Tank V3 Postano: 08 ožu 2013 22:13 |
|
|
Kinta je napisao: :shock: Sar ovo jednostavno nemoze biti dobro. Ako nema rupice gore nema ni protoka zraka kroz glavu. Jer jedino kroz centar glave prolazi zrak. A glava i centralni pin moraju biti u kontaktu. To je plus pol i ima funkciju kao klip ide u cilindar na kraj cilindra dolazi grijač tako da gore ne treba biti rupica , vuće zrak sa strane , ali ove zadnje vive su su sfušane , prije su radili super , kako mi je žao kaj sam prvu razbio jbg. pala sa stola !!!!!!!!!!!
|
|
 |
|
 |