| Autor |
Poruka |
|
Famozni
|
Naslov: OSvaper Postano: 22 sij 2016 07:54 |
|
Pridružen: 13 lis 2015 09:17 Postovi: 85 Lokacija: Lega Grad Osijek
|
|
Koje peripetije za jebenih 50-100-200 kuna, vidim ista stvar kao sa auto dijelovima, uvijek ima problema na "sitnarijama", kad saljes neke skuplje stvari, ide bez sekiracije.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
_________________ Kayfun Five Pawns / Hcigar DNA200
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: OSvaper Postano: 22 sij 2016 08:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Famozni je napisao: Koje peripetije za jebenih 50-100-200 kuna, vidim ista stvar kao sa auto dijelovima, uvijek ima problema na "sitnarijama", kad saljes neke skuplje stvari, ide bez sekiracije.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk Vidiš kod nas na forumu vladaju drugi običaji i nije bitno koliko je što sitno, nego želimo imati dobar forum sa članovima koji mogu vjerovati jedni drugima.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Famozni
|
Naslov: OSvaper Postano: 22 sij 2016 09:12 |
|
|
Ma slazem se, nego ne znam zasto sam i pomislio da opcenito u "vape" vodama nema takve vrste ljudi. Nisam dugo po forumima pa covjek valjda zaboravi Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: OSvaper Postano: 22 sij 2016 12:11 |
|
|
|
Ako tebi to nista ne znaci, nemas ni razloga onda komentirati...
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Famozni
|
Naslov: OSvaper Postano: 22 sij 2016 13:26 |
|
|
|
Ako si mislio na mene, ne vidim zasto mi ne bih znacilo, ne podrzavam varanje i muljanje, zato sam i napisao da je decko napravio peripetiju umjesto da je poslao punjac. Sto se tice komentiranja, i da mi ne znaci, mozda sam imao razlog da komentiram, a ti nemas razloga da komentiras moje komentiranje. Jel? Nhf, procitaj sa razumjevanjem prije komentara.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: OSvaper Postano: 22 sij 2016 13:42 |
|
|
|
Na tvoj prvi komentar sam mislio. Sve 5
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
OSvaper
|
Naslov: Re: OSvaper Postano: 22 sij 2016 14:57 |
|
|
Lp svima. Ne vidim u cemu je faking problem? Jel netko meni poslao robu koja je bila podignuta a ne placena? Ako netko tko je citao ovo a obavio je neku razmjenu samnom molio hih da kokentira i razlozi da nikada nije bilo jikakvih problema. Hvala vam svima i ako netko ima nekakav problem i ako sam ga u necemu zakinuo slobodno mi se moze obratiti preko PP-a na facebooku ili ovdje. Pozdrav 
|
|
 |
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: OSvaper Postano: 22 sij 2016 14:59 |
|
|
OSvaper je napisao: Lp svima. Ne vidim u cemu je faking problem? Jel netko meni poslao robu koja je bila podignuta a ne placena? Ako netko tko je citao ovo a obavio je neku razmjenu samnom molio hih da kokentira i razlozi da nikada nije bilo jikakvih problema. Hvala vam svima i ako netko ima nekakav problem i ako sam ga u necemu zakinuo slobodno mi se moze obratiti preko PP-a na facebooku ili ovdje. Pozdrav  S tim gospodinom sam imao prije već jednu trgovinu i sve je prošlo u redu. (Dobro je malo više davio nego većina ali ok je) I jučer smo dogovorili trampu za modove vrijednosti veće od 1000 kn. Čovjek je uredno poslao kako je rekao da bude, no u međuvremenu sam pročitao ovaj post pa sam se malo smrznuo. Dobio sam loš predosjećaj pa iz straha ja svoj nisam poslao. (Ali naravno da budem ako sve prođe u redu) Plus zamolio sam frenda da mi vagne isti isti mod s pakovanjem pa je dosta odstupalo on onog koje je pisalo na papiriću iz pošte. Eto nadam se da sam u krivu i ponavljam da sam s tim čovjekom već imao jedno pozitivno iskustvo za Tilemahos što je kupio od mene.
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: OSvaper Postano: 22 sij 2016 18:19 |
|
|
Dečko je sve po dogovoru napravio. Paket je stigao, sve je ok. Ja sam ispao đubre kaj nisam poslao u isto vrijeme. Ali jbg takav je život. S moje strane 2/2 je 100 % zadovoljstvo trgovanja s Osvaper.
|
 |
|
asvezica
|
Naslov: Re: OSvaper Postano: 04 vel 2016 18:03 |
|
|
|
Izmedju clanova na forumu nebi trebalo biti gluposti ali opet desava se svasta, ima nas svakakvih, mozda i maloljetnika..., jbga ja kad nesto trazim, kupujem gledam da to bude od clanova koji su duze ovdje i koji su aktivniji ma forumu, usput imao sam par kupnji, prodaja i sve je proslo ful ok, onako kako zreba i biti!
|
 |