| Autor |
Poruka |
|
camel
|
Naslov: Re: Poplava divljaka Postano: 17 kol 2013 22:06 |
|
|
|
ja sam tu kupovao neke sitnice i zadovoljniji sam nego kupovinom u nubilumu i cijenom i kvalitetom,sad vidim da je i na joyetech strani ali mi to nije bitno kad nemam izbora
|
|
 |
|
 |
|
camel
|
Naslov: Re: Poplava divljaka Postano: 17 kol 2013 22:20 |
|
|
|
naravno sad se pojavio i vrlo konkurentan mtmstore ali mi se ovaj joyetech.hr cini najprofesionalniji od hr shop-ova
|
|
 |
|
 |
|
fotoholik
|
Naslov: Re: Poplava divljaka Postano: 14 ruj 2013 09:32 |
|
|
|
Ja mislim da je ovdje u pitanju dobro poznati hrvatski jal. Osobno sam kupio kod njih eVic koji je bio original, koji savršeno radi i dobio ga po nižoj cijeni nego vani jer čovjek nije osoba kojoj je na prvom mjestu profit. Osobno nisu mi se svidjele tekučine od Joytecha, ali probne uzorke sam dobio besplatno! Dečko je profesionalan, pristupačan i odgovoran. Njegova riječ je meni dovoljna. Nitko nema loših iskustava s njim, barem ja ne znam za nikoga, ali ajmo sjekirom na njega jer je eto novi. Iskreno, mislim da za njega u bazi ni ne znaju jer smo premalo tržište, ali siguran sam da nije nikakav fake.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Poplava divljaka Postano: 14 ruj 2013 10:19 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
bas tak. ni meni nije bas bistro zakaj nekom smeta ak su stvarno original proizvodi? kaj nije bolje za nas da tak nekaj ima u hrvatskoj?
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Poplava divljaka Postano: 14 ruj 2013 15:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Prodajem navedene domene: www.ivojosipovic.comwww.ivicaracan.comwww.barackobama.comwww.nsa.orgZar stvarno stvari treba nacrtati da bi se shvatile?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Poplava divljaka Postano: 14 ruj 2013 17:43 |
|
|
to kaj oni krse autorska prava (ako krse) je njihov problem. nebum ja iso na sud  meni osobno pasu ovakvi sajtovi sa originalnim proizvodima jer mi ne pada na pamet cekat mjesec dana da mi dode clear il grijac. sto vise "divljaka" to bolje  i to "pazite kome ostavljate svoj novac" ....... pa pazim..... ostavljam onome ko mi da najbolju ponudu. ak vam tak jako smeta ovo...... makar ne kuzim zakaj pa makar mi i nacrtas  ...... prijavite krsenje autorskih prava i gustajte kak ste sjebali prokletog prevaranta koji pljacka narod 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Dedja
|
Naslov: Re: Poplava divljaka Postano: 14 ruj 2013 20:41 |
|
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Poplava divljaka Postano: 14 ruj 2013 23:41 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Poplava divljaka Postano: 16 ruj 2013 04:49 |
|
|
Zašto bi ova rasprava umrla?? Prebacimo se na Nubilum! 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Poplava divljaka Postano: 16 ruj 2013 13:05 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Nisam ozbiljno o tome razmišljao ali od ovlaštenog distributera imaš pravo očekivati podršku kupcu, garanciju/reklamaciju, održavanje ..... Ako neko mulja kao "ovlašteni distributer" cijena će biti ista ili tu negdje ali nisam siguran u prava kupca Pada mi napamet situacija gdje kupuješ tekućinu od "ovlaštenog distributera  " i oslonio si se na njegove certifikate i znanje..... i završiš na boothill-u jer je nikotin računao Linić (tj. neko ko nema poima o matematici).  Ovo je o principu, ne određenom distributeru/kumicinaplacu 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |