| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 23 pro 2016 11:56 |
|
|
znači, čovjek se javi pred četiri dana da bi hjurikejna (barem sam tako skužio po napisanom, javim mu podatke za uplatu-kad uplatiš šaljem, imaš cajta do kraja sutrašnjeg dana, do tad je rezervirano, vidi lik poruku al se ne javlja...nakon dva dana mu javljam da skidam rezervaciju i da neamo dalje o čem pričat ubuduće, dva dana kasnije (tojest danas) dolazi odgovor To se moglo i tebi desiti.. I novce rek danas mu ledgli :-C Upala bla bla.. Sorry nije mi gmu Namjeri zavlacenje :-C !! Pozdrav zeljz Mja prekrižen za vijeke vjekova 
|
 |
|
fukara
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 23 pro 2016 15:53 |
|
Pridružen: 07 ruj 2015 00:14 Postovi: 294 Lokacija: Zagreb/Rijeka
|
vulja je napisao: znači, čovjek se javi pred četiri dana da bi hjurikejna (barem sam tako skužio po napisanom, javim mu podatke za uplatu-kad uplatiš šaljem, imaš cajta do kraja sutrašnjeg dana, do tad je rezervirano, vidi lik poruku al se ne javlja...nakon dva dana mu javljam da skidam rezervaciju i da neamo dalje o čem pričat ubuduće, dva dana kasnije (tojest danas) dolazi odgovor To se moglo i tebi desiti.. I novce rek danas mu ledgli :-C Upala bla bla.. Sorry nije mi gmu Namjeri zavlacenje :-C !! Pozdrav zeljz Mja prekrižen za vijeke vjekova  poznat je on i na fejsu, izbacen iz nekoliko grupa uglavnom nezna pisati frajer i dogovara neke prodaje i zamjene, a koliko sam vidio ne kupi nista a sto se tice zamjene bilo je par puta da je dobio nesto za zamijenu a nije nista poslao nazad pa su se ljudi isto zalili
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 23 pro 2016 16:21 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 23 pro 2016 16:53 |
|
|
|
Žaca je kralj. Vec dugo nije nista pisao po forumu. Ima dobre švabske arome za zamjenu vec nekih 3 godine hahaha
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 23 pro 2016 23:41 |
|
|
Sad će se on javit... iman neki osjećaj... 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
MilliVanili
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 23 pro 2016 23:49 |
|
|
|
Ja sam s njim bio jednom prilikom u trampi i sve je bilo ok. Istina da piše nerazumljivo i nekad se pogubiš jer neznaš što točno misli ali mislim da je čovjek na mjestu i da nebi nekog namjerno zavaljao. Plus, što mi je rekao da ima i nekih zdravstvenih problema...
_________________ SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)
|
|
 |
|
 |
|
arbun
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 24 pro 2016 00:04 |
|
|
|
nemojte tako pošten član moja baza još luta po svitu valjda stigne za ovoga života a oni tile poštar ga bar 100 puta pokuša dostavit ali nikog nije nikad bilo kuči
|
|
 |
|
 |
|
iken
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 27 sij 2017 15:58 |
|
|
|
Ako bazu definiramo ovako zajeb/pošteno onda je Žac na 80/20 a Luka na 70/30. Kome ovi omjeri ne predstavljaju problem samo naprijed al ne slažite posli žalopojke. Ko jednom zajebo zajebat ce i opet.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 27 sij 2017 20:38 |
|
|
zlatna vremena foruma, zac vrati se, skuvali smo ti pastasutu 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 27 sij 2017 23:42 |
|
|
|
Vidise da Budala nema drugog posla... Svako malo Themu drzi .... Molim da se Ove Debuloze.. Ako nema Netko Dokaz da sam ga Prevario !" brisu!! U suprutnom.. Prozivat Covjeka nekim " krivicnom Radnjom"a da to nemoze potkrjepit!'cini kazneno Djelo!! Tako da odi lec'naspavaj se .. Budala ka iz Bajke... Brisite ovaj Bullshit.. Uvjek tu 'Zeljac
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |