|
.
Sada je: 16 lip 2026 09:05. | Zadnji put si ovdje bio: 16 lip 2026 09:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Cube
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 30 sij 2017 11:23 |
|
Pridružen: 04 tra 2013 18:55 Postovi: 315 Lokacija: Zagreb - Dubrava
|
zeljko81 je napisao: Absolut se slazem Sta se tice Foruma"Triba medjusobno Povrjenje Prvo i Postovanje... !! Ovaj Forum Mije punoo Dao.. Ja sam to pokusao dati Dalje .. Stime sto sam podosta "Clanova i.o. Uspio misionirat/maknut s "Smrduse" prenio znynje i.v.!! Poklanjao ..kao sto je meni bilo poklenjeno itd. "Ovo Ovde Smatram Osvetnom Pricom.. Gdje se dvoje troje Ljudi Na moj Racun Sprdaju.. Za nista Nepostiji Dokaz! Nikoga zelim Muljat nit Prevarit !!rekao Sam "Jedna Stvar Da se Protiv Mene Ima Zaliiti... Banajte me.. !! *to se nece Desit!! Postujem ovaj Forum.. I kolege Vejpere! Eto toliko o meni... Svima ugodni Weekend.. Uzivajte.. Ps: @ razdor ti meni pastsutu.. A ja tebi ljigavi Grah. Bio pustio ..da te demoliram puff'owima'ahhaha .. Nemoj pakati-.- E... Znam da sam u OT, ali jel bi htio slikati svoju tipkovnicu i zalijepit sliku tu? Ne nalazim drugo objašnjenje za sve te apostrofe, točke, navodnike, tri točke pa dva uskličnika i velika slova. Siguran sam da se tamo negdje zaglavio neki Shift ili Caps. Plus jesi izvorno iz RH ili si doselio od nekam pa te j..e jezik. Jer ovdje ni padeža ni roda ni broja, samo nasumične interpunkcije..... Ajd nam objasni, ali ne zarezima nego riječima.
|
 |
|
JosipF1
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 30 sij 2017 12:44 |
|
|
Cube je napisao: zeljko81 je napisao: Absolut se slazem Sta se tice Foruma"Triba medjusobno Povrjenje Prvo i Postovanje... !! Ovaj Forum Mije punoo Dao.. Ja sam to pokusao dati Dalje .. Stime sto sam podosta "Clanova i.o. Uspio misionirat/maknut s "Smrduse" prenio znynje i.v.!! Poklanjao ..kao sto je meni bilo poklenjeno itd. "Ovo Ovde Smatram Osvetnom Pricom.. Gdje se dvoje troje Ljudi Na moj Racun Sprdaju.. Za nista Nepostiji Dokaz! Nikoga zelim Muljat nit Prevarit !!rekao Sam "Jedna Stvar Da se Protiv Mene Ima Zaliiti... Banajte me.. !! *to se nece Desit!! Postujem ovaj Forum.. I kolege Vejpere! Eto toliko o meni... Svima ugodni Weekend.. Uzivajte.. Ps: @ razdor ti meni pastsutu.. A ja tebi ljigavi Grah. Bio pustio ..da te demoliram puff'owima'ahhaha .. Nemoj pakati-.- E... Znam da sam u OT, ali jel bi htio slikati svoju tipkovnicu i zalijepit sliku tu? Ne nalazim drugo objašnjenje za sve te apostrofe, točke, navodnike, tri točke pa dva uskličnika i velika slova. Siguran sam da se tamo negdje zaglavio neki Shift ili Caps. Plus jesi izvorno iz RH ili si doselio od nekam pa te j..e jezik. Jer ovdje ni padeža ni roda ni broja, samo nasumične interpunkcije..... Ajd nam objasni, ali ne zarezima nego riječima. Nezna ti on drugačije 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 30 sij 2017 19:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3398 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
ja znam.samo da je rrzdrr dobio ljigavi grah. meni dosta. idem umrijeti u kutu sobe, a razdoru zelim dobar tek.  Sent from my T6 using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 30 sij 2017 19:38 |
|
|
|
 |
|
 |
|
MisoKovacn00bie
|
Naslov: Re: Muljator na forumu Postano: 01 vel 2017 23:13 |
|
Pridružen: 26 vel 2014 14:12 Postovi: 243 Lokacija: Zagreb (Sesvete)
|
Bilježnica Robija K. je *urac za ove tekstove/izjave... 
_________________  MOD: Smoant Charon mini RTA: Siren 2 Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 16 lip 2026 09:05. | Zadnji put si ovdje bio: 16 lip 2026 09:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |