Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 17 ožu 2025 19:20. Sada je: 17 ožu 2025 19:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: E-liquid.cn
PostPostano: 11 svi 2013 14:21 

barbas je napisao:
Nemojte odavde naručivat ovo : http://www.e-liquid.cn/3pcs-egotwist-battery-p-312.html Škart roba je predobra riječ za ovo što je došlo . Doslovno bačeni novac.

Ja uzeo isto to samo 2 kom od 1100mah http://www.e-liquid.cn/2pcs-egotwist-ba ... 95a5197a8c i evo već nekih 6 mjeseci rade uredno...., možda za nijansu treba više Voltaže za isti učinak nego kad su bile nove...., ali rade.., sve 5...

Moje su bordo..., naručio jer sam mislio da će žemskinje to rabiti, no odustale...pa sad feminizirano parim...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh

PostPostano: 11 svi 2013 14:31 

mislim da one od 2 com pack i 3 com nisu iste . ili su možda dobili novu seriju. Kad nešto platiš tako malo i nemaš še baš pravo žalit nešto. Ali pokloni ove baterije i ove cleare nekom početniku i velika je šansa da će odustat .

Povratak na vrh

PostPostano: 11 svi 2013 14:35 

Microcig je jedan od kvalitetnijih proizvodaca opreme. Zivjeli

Povratak na vrh

PostPostano: 11 svi 2013 16:00 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
damirdjg je napisao:

Računajući da je tako odlučio sam se na kupnju kod njih. Odmah ih spremio u favorite "best buy" ali činjenica je što sam rekao za baterije (twist 1100) - vrlo loši - kratkog vijeka i ni blizu deklariranog kapaciteta (kolega koji ih koristi sa 2 kom jedva da izdrži radni dan- ako izdrži??!). Od tri kupljene, dvije su mu riknule za manje od 2 mjeseca a t2, c6, maxi cl. su meni sa puuno previše zraka a čuješ ju skoro ko da nos piriš...
Dok sam ja koristio samo twist,1 baterija od 1000 mAh (Joyetech sa HG) mi je bez izuzetka držala skoro cijeli dan (od jutra do večernjih sati) a ove od 1100 bi mi trebale tri ? Mada ako ima i zadovoljnih onda im valjda roba jako varira od komada do komada, ne znam kako inače objasniti nečije zadovoljstvo ovim twisticama?1?

Povratak na vrh

PostPostano: 11 svi 2013 16:16 

Forrest je napisao:
damirdjg je napisao:

Računajući da je tako odlučio sam se na kupnju kod njih. Odmah ih spremio u favorite "best buy" ali činjenica je što sam rekao za baterije (twist 1100) - vrlo loši - kratkog vijeka i ni blizu deklariranog kapaciteta (kolega koji ih koristi sa 2 kom jedva da izdrži radni dan- ako izdrži??!). Od tri kupljene, dvije su mu riknule za manje od 2 mjeseca a t2, c6, maxi cl. su meni sa puuno previše zraka a čuješ ju skoro ko da nos piriš...
Dok sam ja koristio samo twist,1 baterija od 1000 mAh (Joyetech sa HG) mi je bez izuzetka držala skoro cijeli dan (od jutra do večernjih sati) a ove od 1100 bi mi trebale tri ? Mada ako ima i zadovoljnih onda im valjda roba jako varira od komada do komada, ne znam kako inače objasniti nečije zadovoljstvo ovim twisticama?1?

Ne koristim ego a twisticu nisam ni vidio osim na slikama :) Pricam o obicnim egicama kojih sam se nakupovao dosta za neke kolege. Clearovi i vive rade manje vise uredno dvojici sam uzeo i njihove lave i zadovoljni su. Uglavnom vjerujem da su im twistice u banani ali mislim da je bezveze generalizirati. Na vecini stranica imas stvari koje su smece i onih koje rade jako lijepo. U nasim trgovinama sam vidio neke pakete sa logom microciga a lave koje ovi nasi prodaju su vjerojatno njihove. Naracujem od njih i dalje cu :)

Povratak na vrh

PostPostano: 11 svi 2013 16:21 

već sam spominja na jednom drugom forumu...Microcig, e-liquid, i ecigforever.com su jedna te ista stanica ili vlasnik!!!
samo se radi da na microcig , radi na veliko 10 i više komada, ecigforever daje baesplatni ship, dok e-liquid ka povoljanj je...ali u konačnici dođe sve na isto! ;)

svo troje je jedan te isti "gazda", potpuno ista je roba na sva tri sajta!
prilikom komunikacije preko maila...sam nekad dobija odgovore sa adresom od drugog sajta itd itd....

netriba generalizirat! ...nekad nekog zapadne škart...ali u večini slučajeva je uredna roba...

ja sam sa e-liqida i sa ecigforever.com naručia do sad 4-5 puta i sve je bilo uredno...u granicama noramale...sve je radilo
noramlno i nisam do sad vraća ništa...
jedino sam sa jednog drugog sajta dobia krive Panasonic baterije i njih sam vratia i dobia povrat.
to je to.

ko neprihvaća taj rizik onda neka kupuje u domaćim dućanima i na njuškalu!

pozdrav
:plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 11 svi 2013 16:33 

Microcig je tvornica i brand kao joytech. Obje ove stranice su na malo...na veliko kupujes tu http://www.centraltrade.eu/ :)

Povratak na vrh

PostPostano: 11 svi 2013 16:36 

damirdjg je napisao:
Microcig je tvornica i brand kao joytech. Obje ove stranice su na malo...na veliko kupujes tu http://www.centraltrade.eu/ :)

onda e-liquid i ecigforever.com nabavljaju od nj ...

Povratak na vrh

PostPostano: 11 svi 2013 16:41 

Ne,to su sve stranice preko kojih tvornica prodaje svoje proizvode. Jedina razlika je u kolicini i cijeni po kojoj prodaju. Ovi imaju na komad ili 3 a ova zadnja barem 10 i minimum 350 dolara :) Ali su jeftiniji :)

Povratak na vrh

PostPostano: 11 svi 2013 16:45 

nije govno nego se pas posra :mrgreen:

;) :plus:

Povratak na vrh

[ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.