Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 22:22. Sada je: 07 vel 2025 22:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Poruka
 Naslov: Re: E-liquid.cn
PostPostano: 04 lis 2013 14:36 

Hajmo opet u obranu microciga. Imam tridesetak narudzbi od njih i sve stize uredno. Obicne egice su odlicne i zasigurno u rangu obicnih joytechovih. Mozda je problem u twisticama ali microcig je solidan proizvodac.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 lis 2013 14:41 

damirdjg je napisao:
Hajmo opet u obranu microciga. Imam tridesetak narudzbi od njih i sve stize uredno. Obicne egice su odlicne i zasigurno u rangu obicnih joytechovih. Mozda je problem u twisticama ali microcig je solidan proizvodac.

Evo da citiram sam sebe: "Dakle,bježite od Ego-V 1100mAh sa Centraltrade-a,E-liquida i općenito Microcig-a što se tiče tih baterija,tko zna šta rade s njima."

Dakle,odnosi se samo i isključivo na Ego-V model,ostalo nisam ni spomenuo a ne popljuvao.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 stu 2013 00:56 

Evo da se i ja javim.
za sada sve pozitivno o njima
narucio sam punjac, dvije baterije i lavatube v4. nakon mjesec dana to sam i dobio. nemam primjedbu

pozz

Povratak na vrh

PostPostano: 14 stu 2013 03:48 

Naručio dvije evod baterije,nisu trajale ni sedam dana.
Poslao sam im mail i nikada odgovora,katastrofa

Povratak na vrh

PostPostano: 18 stu 2013 03:48 

Nakon par dana natezanja preko e-mailova i neznam ni ja čega račun na e-liquid.cn mi je i dalje blokiran.
Dvije narudžbe iz osmog mjeseca (kraj osmog i početak devetog mjeseca) nikada nisu stigle i naravno pokrenuo još prije na vrijeme DISPUTE preko PayPal-a i dobio oba slučaja te novac natrag,odmah nakon toga kreće odmazda sa blokadom računa i prijetnjama preko e-maila u stilu "imao sam dosta narudžbi od njih u par mjeseci i sve bilo ok,kako sam sad mogao pokrenuti dispute i tražiti novce nazad,sigurno će mi stići obje samo nek još malo čekam bla-bla..."
Nakon što sam dobio oba slučaja i novce nazad kreće show,izvjesni Jiang Danyun ili kako već,me obasipao mailovima kako želi novce nazad,da će narudžbe sigurno stići,da nisam pošten,da će mi blokirati račun i tužiti preko PayPal-a (šta god mu to značilo),da su uvijek bili pošteni u svim narudžbama (dva puta sam dobio pokidane Twistice sve skupa 5 komada što sam naručivao prijateljima i slao im pritužbe na koje se nikada nisu javljali,a bilo je i još neispravnih baterija i ostalih stvari)...na kraju u zadnjem mailu mi piše da nikada više neću kupiti ništa od njih,da sam trajno i definitivno zablokiran bla-bla...
Uglavnom paketi nisu nikada stigli,po TN-u više nepostoje,registrirao sam se ponovno ovaj puta na ženine podatke,neki dan uredno dobio narudžbu kući...
ZAKLJUČAK: Njihov "ako prođe prođe" nije prošao, Jiang Danyun napuši se...naručujem i dalje jer neke stvari ipak imaju stvarno ok

Povratak na vrh

PostPostano: 18 stu 2013 18:04 

:plus: kaj su te zaje.... :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2013 19:52 
Administrator

Izgleda da ovaj topic mogu zakljucati jer prica s e-liquid.cn je za nas zavrsila.

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2013 21:46 

Jasno mi je za baterije, imaju izbore u partiji, security itd. Ali da li tko zna u čemu je problem sa tekućinama? Netko je izmislio nikotinsku prljavu bombu?

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2013 22:17 
Administrator

Dalmat je napisao:
Jasno mi je za baterije, imaju izbore u partiji, security itd. Ali da li tko zna u čemu je problem sa tekućinama? Netko je izmislio nikotinsku prljavu bombu?

Ima jedno 3 godine kako je china post uvela pravila da izmedju ostalog ne prima baterije i tekucine. Ali se toga nisu drzali do prosle jeseni i evo ga sad opet.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2013 22:21 

Ma svake godine u ovo doba petljaju sa shippingom, znam nevezano za e-cig. Popustiti će iz Nove godine. Ali mi nije jasno zašto su se na likvide nakačili, neke druge tekućine, a i lijekovi uredno prolaze koliko sam čuo.

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

[ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: