| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 01 ruj 2013 15:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ffroms je napisao: Ajmo dogovoriti jedan dan pa da se svi nađemo. Kao što sam napisao ja sam slobodan svaki dan iz 18 sati osim srijedom. Presijeci ... npr. subota 10h kafic kod Konzuma.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
WilliamDhalgren
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 02 ruj 2013 17:40 |
|
|
user sam ce bit najteze skupit vjer. ja sam sveisto za meetup. moze doslovno sad. il sutra (mozda mi postar da kts do tad  ). a ako bi predlagao neko vrijeme, recimo subota oko 14h npr? mislim da tad ima sanse da skupimo i usera sam.
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 ruj 2013 08:38 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Što se mene tiče može. Kako god vama paše.
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 11 ruj 2013 15:05 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
|
ajmo zadrani sutra ili prekosutra sam dole pa ako mi se neko oce pridruzit na kavu biti cu tamo negdje kod gradskog groblja
javim jos kad tocno koj da i u koliko sati sam tamo
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 11 ruj 2013 16:45 |
|
 |
 |
|
Ja sam spreman!  Samo javi kada i nema problema. Možda dovedemo još prijatelje parioce koji nisu na forumu... Neki dan sam popio kavu sa cha0ssom kada je bio u prolazu. Javi kad će ti odgovarati a ostalo možemo preko PP. Bit će mi drago! Možda i probamo malo tekućine sa bazom koju si mi prodao 
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 26 lis 2013 10:28 |
|
 |
 |
|
|
Ajmo Zadrani. Mislim da je vrime da se nađemo. Sada nas već ima dovoljno da napravimo neki mini miting. Ja sam slobodan svako popodne i vikendom samo javite kada vama odgovara pa da se napokon upoznamo i ispričamo.
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 10 stu 2013 09:28 |
|
|
|
Evo samo da kažem ostalima na forumu i našima u Zadru koji nikako da se okupe. Jučer smo ffroms i ja sjeli, išćakulali se dobrih 3 sata. Što reći, ffroms donio modove, genove, atyje, tekućine.... ja sam samo zijevao. Manje je važna sva ta oprema, a puno važnije što čovjek ima strpljenja i živaca objasniti svaku pojedinu sitnicu. Na kraju je obavio i jednu lijepu demonstraciju premotavanja grijača i svoju metodu. Znam sada u teoriji i priču o meshu (što nikako nisam mogao povezati što je i čemu služi) i kako se njega dobije u gen, a bome probao sam i pariti na AGA-T.... šokiran sam količinom pare i kako radi taj stroj! Mislim da sam i donio odluku o kupnji drippera. Osim toga ffroms mi je za probu dao 6-7 bočica raznih tekućina i tome se najviše veselim! Sljedeći put nadam se da smo u puno većem sastavu!
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 10 stu 2013 11:13 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 10 stu 2013 11:36 |
|
 |
 |
|
Ja samo mogu dodati da je druženje bilo ugodno i tih tri sata je proletilo za čas. Istina, mora da su nas ljudi okolo gledali sa velikim čuđenjem što mi to radimo i što je sve to na stolu ali se nismo dali omesti  Jedino se nadam da ćemo se skoro naći ponovo i u većem broju,
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 10 stu 2013 13:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |