evo mene opet, long time no see, dosla malo spammat!

dakle, u jednom momentu bilo je cura vise nego momaka

) tj. stvorila se pristojna hrpica ljudi i jos veca kolicina pare u zraku..
hvala puno svim clanovima, Dekcardu, a osobito sopti na poklonjenom KTS-u! stvarno se nisam nadala! sad mogu sub ohm-at do mile volje, ima da cure volti na sve strane, da ne vidim monitor od pare, da mililitri nestaju u hipu!
brnistra, vrijedno pojacanje iskusnom splitskom duetu, je donio cili dijapazon Mt Baker tekucina i skroz me izbezumio (moras napisat sto mi se ono sve svidjelo, tic-tac mmm), a nas sopta se lagano predozirao kombinacijom mirisa sta su ga zapuhivali sa svih strana, brnistra je nonstop dodavao nove tankove s razlicitim sastojcima, mora mu se priznati doista se pripremio za meet! Nadam se da se i Gatito nesto svidjelo, i da joj je bilo ugodno s nama, super sto si uz bebaca nasla vremena za druzenje!:)
Gatito evo i onog linka za tebe:
http://www.youtube.com/watch?v=tDRlInNt05YS nama je bila i moja prijateljica kojoj smo dali nesto prakticnije za parenje, malo informacija, valjda ce ustrajati u nepusenju!
Evo i malo slika, a sad se bacam na streb streb.. valjda cu se uspit nekako suzdrzat da ne motam subohm grijace do sutra!
Ante, nadam se da ce kobasice bit dobre, drugi put ima da doneses cvaraka!