|
.
Sada je: 24 tra 2026 15:43. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 15:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Virage - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 07 ruj 2015 08:24 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
fek0 je napisao: Skupišmo se mi, hrabri vejperi. Bilo nas je preko nekoliko...skoro pa mi došlo žao konobara i drugih gostiju, ali ipak nije. Ugodno se razgovaralo, iako se uopće ne sjećam što...neočekivano je bilo puno ljudi koje sam očekivao ali su očekivano napunili neočekivano mali prostor koji to nije očekivao. Gandalf mi je postao nova konkurencija, te se moram potruditi da dostignem tu razinu ozbiljnosti i elokventnosti. Nevjerojatno ali istinito, došlo i par novih članova, koji su ipak, bez obzira na to što nisu znali što ih očekuje, došli i stoički izdržali buku i mene...a neki su čak i pričali. Sjećam se kroz maglu neke ženske osobe sa kojom sam uspio čak i pričati nešto...ali onda sam se iznenadio kad je više nije bilo...za sve je kriv Lemi koji me svojim nježnim dodirima izbacivao iz takta te sam čvrsto odlučio da za idući put promjenim na tročetvrtinsku da to malo brže ide. Došao je i neki zgođušan momak čudnog naglaska...dosta dugo sam pokušao otkriti tko je taj slatkiš kod prozora...a onda sam sa razočaranjem shvatio da je to samo Boris_DU koji je iz nekog razloga mislio da se ove godine Game of Thrones snima u Zagrebu  Uglavnom... Bilo je dobro. Ponovilo se opet. Slatkiš Fekoooo care 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Virage - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 11 ruj 2015 22:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Sutra od 9-13h, Virage, sastanak važan za vapersku zajednicu, treba sastaviti tekst kao odgovor onima koji nemaju pojma što je parenje i koliko života spašava. Mogli bi se pojavit i neki stariji članovi koji dugo nisu bili, bilo bi lijepo od njih. A i svi novi članovi koji nikada nisu bili su dobrodošli naravno. Dakle Saša i ja smo tamo sigurno.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Virage - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 11 ruj 2015 22:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Stizem
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Virage - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 11 ruj 2015 23:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
deečkiiii...dođeem i jaaaa!!! Max, zemi kikiriki! 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Virage - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 11 ruj 2015 23:14 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Ja nemrem,moram po staru u toplice 
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Virage - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 11 ruj 2015 23:21 |
|
|
|
Mene nema sutra....arbajt!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
zwonko
|
Naslov: Re: Virage - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 11 ruj 2015 23:33 |
|
Pridružen: 15 sij 2013 22:56 Postovi: 104 Lokacija: Wookomeretz
|
|
Ja dodjem...
_________________ Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor? 
|
|
 |
|
 |
|
Gandalf
|
Naslov: Re: Virage - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 12 ruj 2015 11:24 |
|
Pridružen: 18 lip 2015 00:46 Postovi: 83 Lokacija: Zagreb, Malešnica
|
Privitak: images (7).jpg ...nazalost nisam u Zg, saljem vam dobre vibracije i zelju da se na pravi nacin objasne sve prednosti parenja
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Virage - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 12 ruj 2015 20:12 |
|
|
Max_ZG je napisao: Sutra od 9-13h, Virage, sastanak važan za vapersku zajednicu, treba sastaviti tekst kao odgovor onima koji nemaju pojma što je parenje i koliko života spašava. Mogli bi se pojavit i neki stariji članovi koji dugo nisu bili, bilo bi lijepo od njih. A i svi novi članovi koji nikada nisu bili su dobrodošli naravno. Dakle Saša i ja smo tamo sigurno. i sto je bilo na tom vaznom vaperskom sastanku? osim fekinih monologa naravno
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Virage - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 12 ruj 2015 20:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Partijski sastanak užeg kabineta, dogovorene su smjernice djelovanja za naredno razdoblje. Ferdinandmax naš iskusni novinar pobrao je natuknice za pisanje članka koji bi bio odgovor na pristrane TV priloge i novinske članke. Pričalo se i kafenisalo uglavnom, brzo mi je nekako prošlo danas. Fek0 kao i uvijek. Eto to ti je ukratko to.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 15:43. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 15:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |