|
.
Sada je: 24 tra 2026 07:29. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 07:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 29 stu 2013 20:37 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Samo da dodam da je druženje bilo stvarno super i brzo smo se "našli". Stol je bio krcat svega a najviše tekućina. Na žalost, taman kad smo uhvatili zamah došlo je vrijeme rastanak. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo naći ali tada ću dovesti i Zippera pa makar organizirao otmicu 
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 29 stu 2013 21:42 |
|
|
friki je napisao: Evo jedan mali izvještaj sa današnjeg (prekratkog) druženja  Našli smo se ffroms, Dylan Dog i ja. I bilo mi je baš super! Isprobala sam neke superfine okuse i prvi put isprobala neke superultrakul modove (naravno, sad želim najmanje jedan!). Žao mi je samo što sam morala tako brzo otići. Još bih ja satima mogla lajati, ali eto, tako je to kad ovisiš o prijevozu staraca :/ Hvala puno ffromsu na velikodušnoj količini tekućina za isprobavanje i što sad mogu nešto prekrižiti sa wishliste "stvari koje moram probati" (cinnamon cookie, naime)  Malo smo se i mijenjali Dylan Dog i ja (žvaka za desert ship). Woohoo! Uglavnom, još jednom zahvaljujem dečkima na društvu, razmjenama i tekućinama (jedva čekam isprobati sve!). Tek sad mi je jasno da parenje može biti i "puno više" od ovoga što sam do sad isprobala!  ee tooo je ono o cemu sam pisao.....otvara se novi horizont!! 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
ZipperBlack
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 29 stu 2013 23:39 |
|
|
bas mi je zao sto dogovor nije osta za sutra,nisam danas stiga nikako,poslao sam ti sms kad sam doma tek dosao a sto se otmice tice,tribat ce definitivno jerbo mi je danas sluzbeno stiglo da nema vise voznje sljedecih tri mjeseca sad ce biti  rad hahaha di ste se zbuksali na kraju,koji kafic?
_________________ Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 stu 2013 01:10 |
|
|
|
Nisam bio siguran hoću li stići, ali sam na kraju i ja došao u 18:00 na mjesto susreta, no međutim nisam nikoga vidio tko bi "izgledao" kao VC član, pa sam nakon 10-tak minuta produžio dalje... Ako bude kakav meeting ovaj vikend, ja sam za.
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 stu 2013 10:53 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Sjeli smo u jedan od kafića kod Pomorske škole, tamo kod one "piramide". Nemrem se sjetit kako se zove. I da, izgleda da smo oboje malo uranili, pa kako nismo znali da li itko još namjerava doći, ošli smo odmah na kavu. 
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 stu 2013 11:25 |
|
 |
 |
|
|
Ajme Phil, da si se barem javio pa bi te čekali. Našli smo se 5 minuta ranije pa smo krenuli odmah. Kao što je friki rekla, bili smo blizu pomorske škole jer tamo blizu radi DylanDog tako da nam se i on pridružio. Mislim da se kafić zove Pettit Caffe ili tako nešto.
Na žalost, ja sam zauzet ovaj vikend kao i friki, ali bi se vas trojica mogli naći, pa ako uhvatim vremena možda i ja navratim. Dylan i Zipper imaju moj broj moba.
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 stu 2013 20:00 |
|
|
|
Ja sam do četvrtka u Zadru, pa ako netko bude mogao bilo bi mi drago
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 stu 2013 20:41 |
|
 |
 |
|
Definitivno! Ja bi trebao biti slobodan sve osim ponedjeljka i četvrtka. Što se mene tiče možemo i sutra. Nekako mi je lakše preko vikenda  Nastavimo na PP.
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 stu 2013 23:09 |
|
|
javite di se nalazite, kad i zašto mislim da meni odgovara bilo koji dan popodne
|
|
 |
|
 |
|
darth_vader
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 09 pro 2013 21:24 |
|
|
|
Koliko ima parilaca iz Zadra na forumu. Mozda bi mogli po uzoru na ZG ekipu odabrati neko određeno mjesto i vrijeme gdje bi se mogli sastajati jednom tjedno. Ja bi kao novi parioc mogao saznati puno od nekih iskusnijih, a vjerujem da nas ima još takvih. U svakom slućaju mogli bi se ugodno podružiti. Dakle ideja je da izglasamo vrijeme i mjesto pa ko voli neka izvoli.
_________________ Joyetech Evic, Caravela clone, itaste SVD, Ego 1100mah, igo vv, iclear 30. Protank II, Evod x 2, T3s
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 07:29. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 07:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |